Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Esélyegyenlőséget teremt az oktatásban a KLIK
2015. nov. 09.
A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) támogatja a hátrányos helyzetű térségek iskoláinak szakmai és módszertani előrelépését. Egyéni pedagógiai módszerek és felzárkóztató technikák valamint korszerű oktatási eszközök széles palettájának alkalmazásával minden gyermek számára igyekszik megteremteni annak esélyét, hogy versenyképes tudással a birtokukban hagyják el az iskolapadot.
 ... bővebben » 
 
A legjobbak között is a legjobb a váci Boronkay
2015. okt. 27.
A napokban elkészült a HVG kiadvány az ország 100 legjobb iskolájáról. A történetnek igen komoly váci vonatkozása is van, hiszen a szakközépiskolák közül a váci Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium az első helyen végzett, megelőzve a második győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Középiskola és Kollégiumot, valamint a harmadik balatonfüredi Lóczy Lajos Gimnázium és Két Tanítási Nyelvű Idegenforgalmi Szakközépiskolát.
 ... bővebben » 
 
Több száz diák érdeklődött a tűzoltó szakma iránt a Váci Pályaválasztási Kiállításon
2015. okt. 10.
Szerdán, azaz 2015. október 7-én immáron tizenötödik alkalommal rendezték meg a Váci Pályaválasztási Kiállítást a végzős diákok számára. A nagy érdeklődés közepette lezajlott eseményen a különböző iskolák, cégek képviselői mellett a rendvédelmi szervek, így a Vác Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság is képviseltette magát.
 ... bővebben » 
 
Kulcsfontosságú szerepe van a digitális eszközöknek az oktatásban
2015. szept. 25.
A K&H tavaly közel száz laptopot adott a hátrányos helyzetű kistérségekben lévő iskoláknak, hogy ezzel is segítse a pedagógusok munkáját. A digitális eszközöknek ugyanis kulcsfontosságú szerepe van az oktatásban, mivel a mai gyerekek számára nagyon fontos a szemléltetés. Jelenleg több mint 3500 általános iskolában használnak digitális táblákat az oktatásban, míg körülbelül ezer olyan iskola van, ahol egyáltalán nem rendelkeznek ilyen eszközzel. Az interaktív táblákon futtatható programok változatosabbá, szemléletesebbé teszik a tanulást, a feladatok megoldása során azonnali visszajelzést kapnak a diákok, hogy jó-e a válasz.
 ... bővebben » 
 
Figyeljünk a közlekedő diákokra!
2015. szept. 01.
A polgárőrök és a rendőrök csak úgy, mint az elmúlt években, idén is közösen segítik a forgalmas gyalogátkelő-helyeken a diákok közlekedését a tanév elején országszerte. Az Országos Polgárőr Szövetség ugyanis az elmúlt évekhez hasonlóan az idei tanévben is meghirdette a "Polgárőrök a tanévkezdés biztonságáért" akciót a 2015. augusztus 29-tól október 12-ig tartó időszakra.
 ... bővebben » 
 
Az SZTE a legnépszerűbb vidéken - a gólyák száma is nőtt
2015. júl. 25.
Első körben 6140 elsőéves kezdheti meg felsőfokú tanulmányait 2015 szeptemberétől a Szegedi Tudományegyetemen, így az SZTE továbbra is a legnépszerűbb vidéki felsőoktatási intézmény - derül ki a Felvi.hu felvételi statisztikáiból. Az eredmény nem meglepő, hiszen a szegedi universitas már a tavaszi jelentkezések alapján összeállított egyetemi rangsorban is a második helyet foglalta el.
 ... bővebben » 
 
Technikusi képzések a Boronkayban
2015. júl. 24.
A Boronkay György Műszaki Szakközépiskola és Gimnázium várja a műszaki területhez kötődő technikusi végzettséget szerezni vagy ilyen irányba továbbtanulni szándékozó, érettségivel rendelkező fiatalok jelentkezését! Részletek az alábbiakban...
 ... bővebben » 
 
Egymástól tanulnak a tanárok a KLIK új kezdeményezése révén
2015. jún. 19.
Tudásmegosztás terén működnek együtt az állami iskolák: a pályázaton kiválasztott Mentoráló intézmények saját, mintaértékű pedagógiai módszereiket osztják meg a többi oktatási intézménnyel, segítve azok oktató-nevelő munkáját. Az ország több száz iskoláját bevonó programot a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) a „Köznevelés az iskolában” projekt keretében indította el. Pest megyében huszonhét intézmény módszertani modelljeit érhetik el az érdeklődő iskolák.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 41 - 48 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat