Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Sportban is az ország élén a Boronkay!
2016. jan. 26.
A Magyar Diáksport Szövetség államtitkárok és élsportolók jelenlétében díjazta azt a 15 általános- és középiskolát, amelyek a 2014/2015. tanévben a legjobb eredményt érték el a diákolimpiai versenyeken. A 19 sportágban, 25 városban zajló eseménysorozaton mintegy 280 ezer 6 és 20 év közötti gyermek vett részt, köztük több mint 1700 aranyérem került kiosztásra az országos döntőkön.
 ... bővebben » 
 
Középiskolás diákok jelentkezését várja a Mathias Corvinus Collegium
2016. jan. 14.
Felvételt hirdet a Mathias Corvinus Collegium Középiskolás Programja a februárban induló kurzusaira. A diákok január 24-ig jelentkezhetnek az országban egyedülálló rendszerben működő, iskola mellett végezhető e-learningen alapuló ingyenes képzésre.
 ... bővebben » 
 
A Boronkay lett Magyarország legjobb középiskolája a Honfoglaló által meghirdetett Iskolák Versenyén
2016. jan. 09.
A Honfoglaló egy 2002 óta működő stratégiai és kvízjáték. Magyarországon kétféle ember van: aki már játszott vele és aki játszani fog. 2015. november 4-én versenyt hirdettek az iskolák számára, ahol értékes nyeremények csábították játékra a diákokat az alábbiakban ismertetett szabályok szerint.
 ... bővebben » 
 
Általános iskolai tanár/tanító kerestetik!
2015. nov. 30.
A Váci Földváry Károly Általános Iskola technika szakos tanárt vagy technika műveltségterületes tanítót keres azonnali belépéssel. Jelentkezni lehet: az iskola igazgatójánál a 06 (27) 502-531 vagy 06 (27) 315-297 telefonon, illetve személyesen az iskolában (Vác, Nagymező utca 14.).
 
Körzeti sikerek a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyen
2015. nov. 26.
Idén is megrendezték a Bolyai Anyanyelvi Csapatversenyt, melynek célja, hogy a diákok 4 fős csapatokban, egymással összedolgozva oldják meg a feladatokat, így adjanak számot tudásukról, s közben még tovább bővítsék anyanyelvi ismereteiket.
 ... bővebben » 
 
Tízmilliárdos oktatásfejlesztési projekt a gyerekekért
2015. nov. 22.
A gyerekeknél kamatozik a tudásmegosztás és a fenntartó által véghez vitt minden egyes fejlesztés – emelte ki Czunyiné dr. Bertalan Judit köznevelésért felelős államtitkár a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) Köznevelés az iskolában projektjének zárókonferenciáján. A tízmilliárd forintnyi európai uniós forrásból finanszírozott oktatásfejlesztési program több mint kétszázezer diákot, tanárt és szülőt ért el az elmúlt majdnem másfél tanévben.
 ... bővebben » 
 
Juhász Béla büszke Sződligetre, hogy az kiállt a Boronkay mellett
2015. nov. 12.
- Úgy tűnik, a méltán felcsapó tiltakozó hangulat megtette hatását: az illetékesek meghátráltak az országos felháborodást látva és a győri Krúdy gimnázium után a váci Boronkay iskola esetében is elálltak a gimnáziumi képzés megszüntetésétől. Mint ismeretes, a sok ismérv alapján, több év viszonylatában is az egyik legeredményesebb váci középiskolában minisztériumi szinten tervezték az érettségit adó gimnáziumi oktatás betiltását. Fábián Gábor iskolaigazgató támogatást kérő levelére az önkormányzatok közül elsőként – és sajnálatos módon mindez idáig egyetlenként – Sződliget Nagyközség Képviselő-testülete reagált – olvasható abban a közleményben, amelyet a minap Juhász Béla, Sződliget polgármestere juttatott el szerkesztőségünkhöz. A közlemény további részleteit az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
Megszületett a döntés: jövőre még biztosan indulnak gimis osztályok a Boronkayban
2015. nov. 11.
Ma reggel még bizonytalan volt, hogy a legjobb szakközépiskolák között is legjobb Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium indíthatja-e jövőre a gimnáziumi osztályait. Fábián Gábor igazgató a Népszabadságnak a napokban azt nyilatkozta, hogy nemrégiben kaptak egy javaslatot a fenntartó Nemzetgazdasági Minisztériumtól (NGM), hogy felmenő rendszerben vezessék ki a gimnáziumi képzést, noha nagyon sokan szeretnének a nyelvi képzést biztosító osztályaikba jelentkezni. Az egyeztetések azóta is folytak az iskola sorsáról, ma pedig megszületett a döntés, miszerint jővőre is indítja gimnáziumi osztályait a Boronkay.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat