Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Akit nem vettek fel, a pótfelvételin még lehet esélye
2008. aug. 07.
Az idei felsőoktatási felvételi ponthatárok július 24-én derültek ki. A jelentkezők több mint nyolcvan százaléka bejutott valamely egyetemre, főiskolára. A ponthatárokkal egy időben az is eldőlt, hogy hol van még üresedés, azaz melyik felsőoktatási intézményeket és milyen szakokat lehet választani a pótfelvételi keretében.
 ... bővebben » 
 
Ismét Farkas Pál lett a zeneiskola igazgatója
2008. júl. 14.
A váci Bartók Béla Zeneiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény vezetője ismét Farkas Pál (képünkön) lett a képviselő-testület csütörtöki, július 10-i döntése értelmében. Az igazgatói posztra pályázók közül már 2006. júniusában is az intézmény tanáraként, valamint a Váci Szimfonikus Zenekar vezetőjeként tevékenykedő Farkas Pálnak szavaztak bizalmat a képviselők. A döntés ellen azonban fellebezett a négy másik igazgató-aspiráns egyike, Verebélyi Ákos.
 ... bővebben » 
 
Nyílt nap a váci főiskolán
2008. jan. 10.
A váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola január 11-én, pénteken 9 órától nyílt napot tart. A rendezvény során az érdeklődők megismerkedhetnek városunk főiskolájának képzési kínálatával, felvételi sajátosságaival, illetve bepillantást nyerhetnek az intézmény mindennapjaiba. Az intézmény váci, Konstantin tér 1-5. szám alatti épületében a felvételi irodát kell keresniük az érdeklődőknek.
 ... bővebben » 
 
Egészség és szépség napja a gimnáziumban
2007. dec. 01.
Az elmúlt évek hagyományaként az idén is megrendezték a váci Madách Imre Gimnáziumban az egészség és szépség napját november 23-án, pénteken. A program szervezői, Jurth Ildikó Gabriella tanár és Karácsony Claudia védőnő olyan szakembereket nyertek meg előadóknak, akik saját szakterületeken végzett tevékenységük bemutatásával járultak hozzá a nap sikeréhez.
 ... bővebben » 
 
Anina laptop után kerékpárt nyert rajzáért
2007. nov. 27.
A váci Földváry Károly Általános Iskola 8.a osztályos tanulója, Burik Anina lett az egyik fődíjasa három tárca, a Gazdasági és Közlekedési, a Környezetvédelmi és Vízügyi, valamint az Oktatási és Kulturális Minisztérium által közösen, a Mobilitás hét keretében meghirdetett „Miénk az utca!” című rajz- és fotópályázatán. Az országos megmérettetésen csaknem kétezren vettek részt. 
 ... bővebben » 
 
Francia polgármesteri vizit a váci gimnáziumban
2007. aug. 27.
A Váci Világi Vigalomra számos küldöttség érkezett az ország határain túlról is. A hétvégén tartott három napos kulturális fesztivál keretében Vác francia testvérvárosának, Deuil-la-Barre-nak hivatalos delegációja látogatást tett a váci Madách Imre Gimnáziumban. A pénteken, azaz július 27-én délelőtt tartott program keretében Soós Zoltán igazgató fogadta a vendégeket. A francia csoportot a Vácott első ízben járt Jean-Claude Noyer polgármester   és Dominique Petitpas alpolgármester-asszony vezette.
 ... bővebben » 
 
Új elemekkel bővül a NAT
2007. aug. 06.
Azoknak a képességeknek a fejlesztését támogatják a Nemzeti Alaptanterv (NAT) új elemei, amelyek nélkülözhetetlenek a sikeres elhelyezkedéshez, segítenek a gazdaság világában. A szokásos háromévenkénti felülvizsgálat eredményeként új elemekkel bővül a NAT, elsősorban annak érdekében, hogy jobban igazodjon a mindennapi élethelyzetekben szükséges készségek és képességek elsajátításához – olvasható a www.magyarorszag.hu kormányzati portál hírei között.
 ... bővebben » 
 
Diploma-átadás végzős főiskolásoknak
2007. febr. 27.
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola végzős hallgatói részére február 23-án, pénteken délután tartották a diplomaosztó ünnepséget a váci, Madách Imre Művelődési Központban. A 2004 nyarán Zsámbékról Vácra költözött felsőoktatási intézmény rangos eseményén a főiskola hallgatói adtak ünnepi műsort.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 Következő > Utolsó >>

Eredmények 193 - 200 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat