Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A Boronkay fizikatanára az elsők között
2012. máj. 05.
Az idén 55. alkalommal, 2012. április 27. és 30. között Győrben, a Széchenyi István Egyetemen rendezték meg az Országos Fizikatanári Ankétot az általános és középiskolai tanárok részére.
 ... bővebben » 
 
Ballagási menetrend Vácott
2012. máj. 03.
Az ország legtöbb középiskolájában május első hétvégéjén teszik meg az érettségi előtti utolsó lépéseiket a tanulók az alma mater falai között. A ballagási menetrend a következőképpen alakul ebben az évben a városban működő középiskolákban. A második otthonuknak tekinthető épülettől a végzősök közül elsőként a Király Endre Ipari Szakközépiskola és Szakiskola tanulói vesznek búcsút május 4-én, pénteken 10 órától.
 ... bővebben » 
 
Waldorf Ovinyitogató - Játsszunk együtt!
2012. ápr. 24.
Szombaton, április 28-án 10 órai kezdettel óvodai nyílt napot rendez a Váci Waldorf Óvoda. Ezen a napon az érdeklődők betekintést nyerhetnek az óvoda életébe és megismerkedhetnek az óvodai Waldorf pedagógia alapjaival, lényegével. Az eseményre minden kedves érdeklődő családot szeretettel várnak a szervezők!
 ... bővebben » 
 
Földvárys sikerek a megyei és országos tanulmányi versenyeken
2012. ápr. 23.
Az országos történelemverseny megyei fordulójába iskolánkból négyen jutottak be. A megyei szakaszban 1526-tól 1699-ig kellett otthonosan mozogniuk tanulóinknak Magyarország és Európa történelmében. Mindannyian előkelő helyen végeztek a szoros megmérettetésben.
 ... bővebben » 
 
Földváry-napok 2012.
2012. ápr. 20.
Idén április 11-én népdaléneklési versennyel vette kezdetét a váci Földváry Károly Általános Iskola hagyományos rendezvénysorozata, melyet minden évben a váci csata emlékére és az iskola névadójának tiszteletére szerveznek.
 ... bővebben » 
 
Alapítványi estet rendez a Földváry
2012. ápr. 18.
A mai napon 17 órai kezdettel, a váci Madách Imre Művelődési Központ színháztermében alapítványi jótékonysági estet rendez a Földváry Károly Általános Iskola. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak az oktatási intézmény diákjai, tanárai és igazgatója, Váradi Iván Attila!
 
A pedagógus társadalom és a szülők véleménye a legfontosabb
2012. ápr. 13.
Mint arról portálunkon is beszámoltunk, a közelmúltban felmerült annak lehetősége, hogy Vácott a Baptista Oktatási Központ, illetve a Baptista Szeretetszolgálat 2012. szeptember 1-jétől átvenné az összes óvoda, általános iskola és középiskola fenntartását. A hír erősen megosztotta a közvéleményt. Az üggyel kapcsolatban a történelmi egyházak és Vác város vezetői a minap közleményt adtak ki, melyben kihangsúlyozzák, hogy a napokban lezajlott nevelőtestületi értekezletet és szülői tájékoztatásokat - amit a Baptista Egyház megkeresésére tartottak - egy közvélemény-kutatásnak tekintik és a végleges álláspont kialakításánál messzemenőkig figyelembe veszik a pedagógusok és a szülők véleményét.
 ... bővebben » 
 
A Baptista Oktatási Központ lehet a váci oktatási intézmények fenntartója
2012. ápr. 06.
Fördős Attila, Vác város polgármestere a hét elején a város valamennyi oktatási intézményének vezetőjét arról tájékoztatta, hogy a Baptista Oktatási Központ, illetve a Baptista Szeretetszolgálat 2012. szeptember 1-jétől átvenné az összes óvoda, általános iskola és középiskola fenntartását. A változás érinti a város óvodáit, általános iskoláit és középiskoláit, valamint az intézményekben tanító, mintegy ezer pedagógust és több ezer gyermeket, illetve azok szüleit.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 Következő > Utolsó >>

Eredmények 177 - 184 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat