Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Európai Tehetségponttá vált az Apor Vilmos Katolikus Főiskola
2016. máj. 21.
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola széleskörű, eredményes tehetséggondozó munkájának elismeréseként 2016-ban az Európai Tehetségtámogató Hálózat részévé, vagyis Európai Tehetségponttá vált.
 ... bővebben » 
 
A diákpolgármester választás történetében először Madáchos lett a diákpolgármester
2016. máj. 15.
A Föld Napja rendezvénysorozat középiskolás környezetvédelmi versenyével szokták egybekötni a váci diákpolgármester választását. Ez az idén csúszott egy kicsit, mert a Madáchos jelölt betegsége miatt, melyre tekintettel voltak a rendezők. Így május 12-én került sor a megmérettetésre.
 ... bővebben » 
 
Álmaink madarai
2016. máj. 10.
Gondosan kiraktam a színesebbnél színesebb kitömött madarakat a múzeum udvarára és Norbiék is felkészültek a rajztáblákkal, pasztellkrétákkal, színes gyurmákkal, amikor megjöttek a gyerekek és érdeklődve nézegették a madárvilág panoptikumát. (A programra a Juhász Gyula általános iskolás tanárai kértek fel minket, hogy ne csak a felsősökkel foglalkozzunk a Föld Napján, hanem kezdjünk valamit az alsósokkal is. Én meg Garay-Nagy Norbertet és művészeti stúdióját kértem fel segítségül. Adva voltak a madaraim és Norbi rajzeszközei, pedagógiai érzéke, hogy valami maradandót alkossunk és jól is érezzük magunkat.)
 ... bővebben » 
 
Regionális Mezőgazdasági Szakkiállítás Floch-pusztán, immáron tizenhatodszor
2016. máj. 03.
Az FM KASZK Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Tangazdasága (Sződliget, Floch-puszta) szervezésében immáron tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre a Regionális Mezőgazdasági Szakkiállítás 2016. május 21-én, szombaton 9 órai kezdettel.
 ... bővebben » 
 
Óvodai beíratkozások május elején
2016. ápr. 19.
A 2016/2017-es tanévre történő óvodai beíratkozásokat 2016. május 2-án, 3-án és 4-én tartják az adott intézményekben - derül ki a Váci Polgármesteri Hivatal hirdetményéből, melyet ide kattintva teljes egészében is olvashatnak.
 
Egy váci tanár is díjat kapott a szép magyar beszéd ápolásáért
2016. ápr. 18.
Lukács Sándor Kossuth-díjas színművész, Korbuly Péter bemondó, műsorvezető, beszédtanár, az MTVA Montágh Testületének elnöke és Minárik Tamás, a pécsi Apáczai Csere János gimnázium magyartanára kapta idén a szép magyar beszéd népszerűsítéséért, az anyanyelv ápolásáért odaítélt Kazinczy-díjat. Péchy Blanka-díjjal egy gyömrői és egy váci magyartanár munkáját ismerték el.
 ... bővebben » 
 
Április idusán jön a Szakmák Éjszakája!
2016. ápr. 12.
Sokféle éjszaka van, múzeumok, kutatók éjszakája, most pedig - mint meg tudtuk - lesz olyan is, hogy Szakmák Éjszakája. S, hogy miben különbözik ez az éjszaka az említett éjszakáktól? Nagyon is sokban, hiszen a Szakmák Éjszakáján nem csak színes és szórakoztató programokat, hanem ennél sokkal többet kínálnak: a jövőt, és lehetséges életutakat...
 ... bővebben » 
 
Keresztény Neveléstudományi Konferencia az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán
2016. márc. 31.
A váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola idén negyedik alkalommal rendezi meg az országban egyedülálló Keresztény Neveléstudományi Konferenciáját. A konferencia témája a Ferenc pápa által meghirdetett Irgalmasság Jubileumi Szentéve eseménysorozatához kapcsolódik. A konferencia címe: „Et misericordia motus est” – Irgalmasság és igazságosság a keresztény nevelésben.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat