Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Földvárys sikerek az országos tanulmányi versenyen
2012. ápr. 04.
Hatalmas sikert arattak a váci Földváry Károly Általános Iskola tanulói az idei Országos Lotz János szövegértési és helyesírási versenyen.  A megyei fordulóból két tanuló, Bálint János a 7. évfolyamról és Stefanik Fanni a 8.-osok közül került be a Bonyhádon megrendezendő országos döntőbe. A kétnapos rendezvényen Magyarország minden megyéjét a legjobbak képviselték. Érkeztek tanulók Budapestről is.
 ... bővebben » 
 
Roma Nap a Főiskolán
2012. márc. 28.
A váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola Hallgatói Önkormányzata és a Romológiai és Alkalmazott Társadalomtudományi Intézete a Roma Kultúra Napja alkalmából 2012. április 12-én Roma Napot szervez a Főiskola II. János Pál termében. A rendezvény célja, hogy megismertessék a résztvevőket a romákat érintő aktuális problémákkal, a megoldások lehetőségeivel, s hogy bemutassák a cigányság kultúráját.
 ... bővebben » 
 
Ingyenes próbanyelvvizsga a Naszály-Galga TISZK-ben
2012. márc. 26.
A partneriskoláiban tanuló diákok részére szervezett ingyenes próbanyelvvizsgát a Naszály-Galga TISZK Nyelviskolája. A BME általános nyelvvizsgahely akkreditációval 2010 óta rendelkező Központi Képzőhelyen az I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskola diákjai közül 25 fő vett részt az angol középfokú szóbeli próbanyelvvizsgán.
 ... bővebben » 
 
Rendhagyó interaktív előadás a drogmegelőzés témakörében a DISCO-vá alakított díszteremben
2012. márc. 20.
„Na, ez végre, nem csak egy könyvízű előadás volt!” Mondogatták hazafelé menet a programon részvevő közép és általános iskolások. A program tényleg nem egy átlagos előadáshoz hasonlított, hiszen a Boronkay díszterme DISCO-vá alakulva hangos zenével, színes fény kavalkáddal és a jól megszokott fehér füsttel várta a résztvevőket. Pillanatok alatt megtelt a 180 hely.
 ... bővebben » 
 
Elsősegélynyújtó képzések váci óvodák részére
2011. máj. 20.
A Henkel Magyarország Kft. a Léghajó Programmal együttműködve országos eseménysorozatot indított. A társadalmi célú támogatás, melynek összege 2 millió forint, Budapest és 9 megye – köztük Pest megye –, megközelítőleg 150 óvodájának nyújt lehetőséget arra, hogy pedagógusaik átfogó elméleti és gyakorlati ismereteket kaphassanak a hirtelen kialakuló gyermekbetegségekről és az életet veszélyeztető balesetekről, valamint azok kezelési módjáról.
 ... bővebben » 
 
A váci Boronkay a legjobbak között
2010. dec. 15.
Az egyik hazai oktatással kapcsolatos információkat közlő országos hetilap idén is rangsorolta a középiskolák eredményességi mutatóit. A többféle szempont alapján összeállított lista élén a középszintű érettségin elért átlagpontszámok alapján a váci Boronkay György Műszaki Középiskola áll a szakközépiskolák közül. Az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen (OKTV-n) elért pontszámok alapján a harmadik, míg a nyelvvizsgával rendelkező tanulók aránya alapján a negyedik a váci intézmény.
 ... bővebben » 
 
Megújult a közgazdasági iskola tornaterme
2008. okt. 06.
A váci, I. Géza király Közgazdasági Szakközépiskola felújított tornatermét csütörtökön, október 2-án adták át ünnepélyes keretek között. A nyolcmillió forintos, száz százalékosan önkormányzati forrásból megvalósult beruházásra azért volt szükség, mert beázott a tornaterem mennyezete, amelynek következtében felpúposodott a talaj s így használhatatlanná vált a testnevelés órák helyszíne.
 ... bővebben » 
 
Új vezető az evangélikus óvoda élén
2008. aug. 13.
Babka Zsuzsanna helyett Karacs Péterné (képünkön) vezeti a váci evangélikus gyülekezet óvodáját, amely Vácott, a Rákóczi út 17. szám alatt működik 1994. augusztusa óta, amióta megnyitotta kapuit az evangélikus egyház fenntartásában lévő intézmény. Az új, megbízott óvodavezető tizenhárom esztendeje, 2005. szeptemberében került Vácra, s azóta is az óvodában dolgozott. A váci evangélikus gyülekezet honlapján a következő módon ír hivatásáról.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 Következő > Utolsó >>

Eredmények 185 - 192 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat