Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Jobb agyféltekés rajztábor Vácott
2012. jún. 06.
A váci Egészséges vagyok Központ jobb agyféltekés rajztábort hirdet 12-18 éves korú gyerekek részére. Ehhez a tanfolyamhoz nincs szükség kézügyességre, rajztudásra. A tanfolyam elvégzése után nemcsak a rajzolásban, hanem az élet más területein is sokkal kreatívabbak lesznek a gyermekek, önbizalmuk, intuíciójuk erõsödik - állítják a szervezők.
 ... bővebben » 
 
Idén is köszöntik a város pedagógusait
2012. máj. 30.
Az elmúlt évek hagyományainak folytatásaként az idén is városi ünnepség keretében köszöntik a váci pedagógusokat. A Pedagógusok Szakszervezetének Vác Városi Szervezete és a helyi önkormányzat által közösen rendezett eseményre a holnapi napon, azaz 2012. május 31-én 15 órai kezdettel kerül sor a Városháza dísztermében. A hagyományokhoz hűen az ünnepség keretében kerülnek kiosztásra az idei Katedra-díjak is.
 ... bővebben » 
 
Sikeresnek bizonyult a HÁLÓ
2012. máj. 29.
A közelmúltban fejeződött be a váci Életút Alapítvány csaknem két éven át tartó, az Európai Unió finanszírozásában megvalósult komplex projektje, melynek célja: a munkaerőpiacról huzamosabb ideje már kirekesztődött, hátrányos helyzetű emberek segítése és munkaerő-piacra való visszajuttatása különböző humán szolgáltatások segítségével volt. Az úgynevezett Háló program megvalósítására több, mint hetvenhét-millió forintot nyert a több, mint két évtizedes múlttal rendelkező alapítvány.
 ... bővebben » 
 
Jótékonysági estet tartottak a Földváryban
2012. máj. 25.
Május 24-én mintegy százötven néző előtt, az iskola aulájában tartották a Földváry Károly Alapítvány jótékonysági estjét, melyet a Gyermeknap és a Pünkösd alkalmából rendeztek. Az eseményen az iskola igazgatója, Váradi Iván Attila köszöntötte a résztvevőket és bejelentette, hogy az intézmény elnyerte az ökoiskola címet. Az ünnepséget Bábiné Szottfried Gabriella országgyűlési képviselő asszony nyitotta meg - beszédében kiemelte az iskola eredményes munkáját.
 ... bővebben » 
 
Földvárys sikerek az országos rajzverseny
2012. máj. 22.
„Fiatalok az épített és természeti környezet védelméért” címmel országos rajzpályázatot hirdetett a Város- és Faluvédők Szövetsége. Május 19-én a Budapesti Történeti Múzeumban tartották meg a beérkezett munkákból rendezett kiállítást és eredményhirdetést. Szőcs Géza kulturális államtitkár úr köszöntötte a diákokat, majd Ráday Mihály az egyesület elnöke adta át a díjakat.
 ... bővebben » 
 
Boronkaysok sikere az országos matematikaversenyen
2012. máj. 10.
A Zrínyi Ilona/Gordiusz Matematikaverseny országos döntőjéről számos díjjal és elismeréssel térhettek haza a Boronkay diákjai. Az idén 23. alkalommal megrendezésre kerülő megméretésre Kecskeméten került sor, ahol 624 diák mérhette össze tudását társaival. Észak-Pest megye középiskolásai közül 14 diák jutott a döntőbe, közülük 12 boronkays.
 ... bővebben » 
 
Az esélyegyenlőségről osztályfőnöki órákon
2012. máj. 08.
Az esélyegyenlőségre, illetve a mozgáskorlátozott emberek mindennapjaira  kívánták felhívni több, váci általános iskola tanulóinak figyelmét a Mozgáskorlátozottak  Közép-Magyarországi Regionális Egyesület munkatársai, Bunna Katalin és Roszik Csaba. Az óra keretében a tizennyolc esztendős korábban, egy baleset következtében kerekesszékbe került fiatalember megosztotta a hallgatósággal az ő történetét, míg Bunna Katalin olyan fogalmakról beszélt a kisdiákokkal mint az empátia, tolerancia, elfogadás, akadály-mentesítés.
 ... bővebben » 
 
Boronkays győzelmek a Szakma Sztár Fesztiválon
2012. máj. 05.
Az idei évben már 5. alkalommal került megrendezésre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett Szakma Sztár Fesztivál a Hungexpo Budapesti Vásárközpont területén. A rendezvény a pályaválasztás előtt álló fiataloknak kívánja bemutatni a különböző gyakorlatigényes, „fizikai” szakmákat - beleértve a ráépülő, magasabban kvalifikált szakmákat egyaránt. Úgy, hogy a kiállítások és bemutatók közben a fenti 38 szakmában a Szakma Kiváló Tanulója Verseny (SZKTV) és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntője folyik.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 Következő > Utolsó >>

Eredmények 169 - 176 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat