Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Pedagógus fórum Vácott az oktatásért felelős államtitkárral
2012. szept. 12.
Dr. Hoffmann Rózsa, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (EMMI) oktatásért felelős államtitkára (képünkön) 2012. szeptember 13-án, csütörtökön 16 órai kezdettel fórumot tart a váci pedagógusok részére –tájékoztatta szerkesztőségünket Balatoni Kinga Cecília, az EMMI Oktatásért Felelős Államtitkárság sajtóreferense.
 ... bővebben » 
 
Felvételi a Gyémánt Musical Stúdióban
2012. szept. 07.
Szeretsz énekelni és táncolni? Kipróbálnád magad a színpadon? Akkor ne tétovázz! - Téged is vár a Gyémánt Musical Stúdió! Alsó korhatár: 10 év. Felvételi: 2012. szeptember 11-én, kedden 17 órai kezdettel. A felvételi helyszíne a váci Madách Imre Művelődési Központ 8-as terme (Vác, Dr. Csányi László körút 63.). Bővebb infó: www.gyemantmusical.hu
 
Megkezdődött az 1017. tanév a Földváryban is
2012. szept. 06.
Szeptember 3-án, hétfő reggel tartotta tanévnyitó ünnepségét a Földváry Károly Általános Iskola, ahol az idei tanévet 522 tanuló kezdte meg. Jelenlétével megtisztelte az ünnepélyt dr. Schmuczer Istvánné, az Oktatási Bizottság elnöke, Mártonné Pogány Zsuzsanna, a Közművelődési és Oktatási Osztály vezetője és Kiss Zsolt képviselő. A tanévet dr. Váradi Iván Attila iskolaigazgató mellett a Közművelődési és Oktatási Osztály vezetője nyitotta meg.
 ... bővebben » 
 
Új rektor az AVKF-n: katolikus pedagógusképzés roma hangsúllyal
2012. szept. 02.
Ma egy felsőoktatási intézményben fontos az, hogy a vezetés kreatív legyen, s megtalálja azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével életben tud maradni az intézmény – mondta a Magyar Kurírnak Fülöpné Erdő Mária, a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskola új rektora, aki elképzeléseiről és az intézmény specialitásairól is beszélt. Az interjú az alábbiakban olvasható.
 ... bővebben » 
 
Rövidesen becsengetnek
2012. szept. 01.
Idén szeptember 3-án, vagyis hétfőn kezdődik meg a tanév. Az iskolakezdés több izgalmat tartogat a szokásosnál, most lép ugyanis hatályba az új köznevelési törvény néhány eleme, de év közben is számolni kell változásokkal. Összesen mintegy 1 millió 295 ezer 800 diák kezdi meg a tanévet hétfőn, mely egyébként az 1017. lesz. A nebulók közül általános iskolába 748 ezer, gimnáziumba 191 800, szakközépiskolába 227 600, szakiskolába 128 400 tanuló jár. Vácon is több ezer diák számára csöngetnek be szeptember harmadikán.
 ... bővebben » 
 
Érdekel a hastánc, de még soha nem merted kipróbálni?
2012. aug. 31.
...akkor most itt a lehetőség: 2012. szeptember 6-ától minden csütörtökön 17 órai kezdettel szeretettel vár Solymos Mónika profi hastánc oktató a Dunakanyar Fitnessben (Vác, Széchenyi utca 34.). Bővebb infó: a 06 (27) 301-741-es telefonszámon.
 
Bollywood: ősi indiai táncok modern köntösben
2012. aug. 25.
Vácon a Dunakanyar Fitnessben minden kedden és pénteken lehetősége nyílik az érdeklődőknek, hogy megtapasztalják a Bollywood-érzést. De mi is az a Bollywood? Az alábbiakban ez is kiderül.
 ... bővebben » 
 
Táborozás Zamárdiban
2012. jún. 27.
Két nappal azután, hogy kicsengettek a tanév utolsó órájáról, a város öt iskolájából 48 hátrányos helyzetű kisdiák indulhatott nyaralni a Balaton mellé, Zamárdiba. A táborozás teljes költségét az önkormányzat biztosította.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 Következő > Utolsó >>

Eredmények 161 - 168 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat