Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Interaktív előadás keretében hívták fel a figyelmet a drogfogyasztás veszélyeire
2015. jan. 26.
Közel kétszáz felső tagozatos diák részvételével tartotta meg Klobusitzky György drogmegelőzési interaktív előadását az Árpád Fejedelem Általános Iskola tornatermében 2015. január 23-án, pénteken. Az előadó, aki a Nemzetvédelmi Egyetem tanára az általános iskolás generáció figyelmét is könnyedén lekötötte előadásával, mely sötétben, villogó fények DISCO-ba invitáló pulzálásával csalogatta a hallgatókat. Mire a DISCO hangulat a vége felé ért, a gyerekek egyre inkább megismerték azokat a veszélyeket, melyek az ártatlan kíváncsisággal kezdődnek és a függőség hálójában folytatódnak. Az előadást a Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány TÁMOP-6.1.2/A-09/1-KMR-2010-0371 azonosítószámú, „Egészséges Életmód Program a Dunakanyarban” című pályázati projektjének soron következő programjaként tartották.
 ... bővebben » 
 
V. Váci Piarista Bál
2015. jan. 26.
A Váci Piarista Gimnázium dísztermében 2015. február 7-én, szombaton 18 órai kezdettel kerül megrendezésre az V. Váci Piarista Bál, amelyre minden érdeklődőt, szülőket, öreg diákokat és ismerősöket szeretettel várnak. A rendezvény fővédnöke dr. Beer Miklós megyéspüspök és Labancz Zsolt SchP tartományfőnök. Az V. Váci Piarista Bál programját az alábbiakban tekinthetik meg olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Alapítványi Bál a Boronkayban
2015. jan. 20.
A Boronkay György Műszaki Szakközépiskola, Gimnázium és Kollégium 2015. február 14-én (szombati nap) 19 órai kezdettel Alapítványi Bált szervez. A bál mindig remek alkalom egy kis baráti összejövetelre, s az azon résztvevők a támogatói jegyek megvásárlásával az iskola alapítványát is segítik mindamellett, hogy jól érzik magukat egy kulturált, zenés-táncos rendezvényen. Az immáron hagyományosan megrendezésre kerülő eseményre mindenkit szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
260 milliós fejlesztés az újpesti Könyves Kálmán Gimnáziumban
2014. dec. 16.
- Több mint 260 millió forintból fejlesztik a laboratóriumot, és a természettudományos képzést az újpesti Könyves Kálmán Gimnáziumban, miután sikeresen pályázott Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata, és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ. A pályázat elsődleges célja a fizika, kémia és biológiai irányban továbbtanulók számának növelése, valamint minél magasabb szintű felkészítésük az emelt szintű érettségire - olvasható abban a közleményben, amelyet Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata a minap juttatott el szerkesztőségünkhöz. A közlemény további részleteit az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
Boronkays dobogós Bitfaragók
2014. dec. 04.
A Pannon Egyetem 2014. november 29-én megrendezett Bakonyi Bitfaragó Bajnoksága 12 órás programozó döntőjéről (röviden: B3) a Boronkay György Szakközépiskola 12. osztályos csapata az 1., a 11. osztályosokból összeállított két csapata pedig a 2. és az 5. helyezést hozta el.
 ... bővebben » 
 
Pro Progressio-díjak Vácra
2014. okt. 21.
A közelmúltban a természet-tudományi, a műszaki és az informatikai területen kiemelkedő teljesítményt nyújtó középiskolákat, középiskolai tanárokat díjazott a BME Pro Progressio Alapítványa, amelynek legfontosabb tevékenysége - a középiskolától kezdve a doktori képzésig - az innovatív gondolkodást elősegítő tehetséggondozás.
 ... bővebben » 
 
Magyar Kémia Oktatásért-díjban részesült egy váci tanárnő
2014. okt. 18.
​Idén újabb négy kémiatanár vehette át kiemelkedő szakmai munkásságáért „A Magyar Kémia Oktatásért-díjat”. A nívós elismerést a Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémia Oktatásért háromtagú kuratóriuma évente ítéli oda olyan középiskolai és általános iskolai kémiatanároknak, akik évtizedeken át tartó áldozatos munkájukkal jelentősen hozzájárulnak a magas színvonalú szakképzéshez, a tehetséges diákok felkarolásához, valamint kiemelt figyelmet fordítanak a kémia, mint tudományág elismeréséért és sikereiért.
 ... bővebben » 
 
Egy előadás, amely megoldást kínál a tanulási és magatartási problémákra
2014. szept. 25.
"A tanulási nehézségek hátterének 73-85 %-ban a központi idegrendszer nem megfelelő működése húzódik. Amikor az egyik anyuka ezt meghallotta, azt kérdezte tőlem: "Akkor most az én gyerekem idegbeteg? NEM! Szó sincs erről. Sőt, a szülő még szinte észre sem veszi azokat a jeleket, amik ezeket a gyerekeket jellemzik. Csak azt látja, hogy gyereke nem a képességeinek megfelelően teljesít. Vagyis közepes tanuló, de a négyesek, ötösök megszerzésére is képes lenne. Vagy éppen kettes tanuló, de a közepes eredményt is elérhetné nagyobb megerőltetés nélkül." - vallja Igar Beatrix pedagógus, tanulás tréner, aki 2014. szeptember 26-án, pénteken 18 órától, a Reménység Házban (Vác, Dr. Csányi László körút 58.) egy másfél órás, multimédiás előadás keretében igyekszik segítséget nyújtani, megoldást kínálni a tanulási és magatartási problémákkal küzdő gyermekek szüleinek.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat