Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Iskolai project-hét a Juhászban
2015. ápr. 16.
2012 óta évente megrendezzük ezt a különleges hetet, amikor a hetedikesek és a nyolcadikosok rendhagyó módon adhatják tanúbizonyságát tudásuknak, kreativitásuknak és előadókészségüknek. A feladat látszólag egyszerű: a hetedikeseknek egy választott országot kell minél teljesebb körűen bemutatniuk, a nyolcadikosoknak pedig az emberi szervezet egy-egy működési területét.
 ... bővebben » 
 
Óvodai beiratkozások május elején
2015. ápr. 15.
Vác Város Önkormányzata az általa fenntartott óvodákban 2015. május 4-e és 6-a között szervezi meg a gyermekek beíratását - derül ki egy, a Vác város Polgármesteri Hivatalának Szervezési és Tájékoztatási Osztálya által a minap szerkesztőségünkhöz eljuttatott hirdetményből. A beiratkozási időpontokon túl az óvodai beiratkozással kapcsolatos valamennyi szükséges információt is tartalmazó, imént említett hirdetményt itt tekinthetik meg Olvasóink.
 
Comenius Nemzetközi Hét a váci Apor Vilmos Katolikus Főiskolán
2015. ápr. 14.
Az Apor Vilmos Katolikus Főiskola – Magyarországról egyedül – évek óta tagja az európai pedagógusképző felsőoktatási intézményeket tömörítő Comenius Association nemzetközi szervezetnek, amelynek jelenleg 18 országban találhatók tagintézményei. A szervezeten belül minden évben rendeznek nemzetközi heteket, és a váci főiskola 2011 után idén második alkalommal vállalkozott egy ilyen rendezvény megszervezésére, amelyre 2015. március 23. és 27. között került sor. Az eseményre 11 belga 7 spanyol és 3 dán hallgató jött el, és a szervezők mindenekelőtt a magyar kultúra jellegzetességeit kívánták megismertetni velük, de a külföldi diákok bepillantást nyerhettek a magyarországi óvodapedagógiai, tanítói és szociálpedagógiai munkába is, és természetesen váci és budapesti városnézésre is jutott idejük.
 ... bővebben » 
 
Katasztrófavédelmi Ifjúsági Verseny Vácott - idén is
2015. ápr. 01.
A Vác Katasztrófavédelmi Kirendeltség idén is megrendezi a Katasztrófavédelmi Ifjúsági Versenyt. Az idei vetélkedő a váci Madách Imre Művelődési Központban kerül megrendezésre 2015. április 9-én 9 órai kezdettel. A versenyre idén a kirendeltség területén lévő iskolák közül 14 iskola (összesen 14 csoporttal) nevezett. A verseny két korosztály részére került kiírásra: általános és középiskolás kategóriában. A kategória két első helyezettje az április 21-én megrendezésre kerülő megyei versenyen fogja képviselni a kirendeltséget.
 ... bővebben » 
 
Óvoda és iskola a semmiből
2015. márc. 31.
Egy szülőkből és pedagógusokból álló lelkes csapat nekifogott, hogy egy különleges Waldorf óvodát és iskolát teremtsen egy régi, lepusztult laktanya-épületből Vácon. A terveket Csernyus Lőrinc építész készíti, aki a Makovecz Imre által alapított Vándoriskola vezetője - tudta meg szerkesztőségünk a váci Waldorf óvoda és iskola rendezvényszervező csoportjának egyik tagjától Bükki Tamástól. A történet érdekessége, hogy a kezdeményezés úgy indult el, hogy a Váci Waldorf Alapítványnak a beruházásra egyelőre semmi pénze nincsen. A szülők és pedagógusok mégis úgy döntöttek, hogy belevágnak...
 ... bővebben » 
 
Huszárpalánta, avagy egy gyermektábor a huszár hagyományok jegyében
2015. márc. 22.
A Váci Huszár és Nemzetőr Bandérium idén nyáron egy igazán különleges, napközis nyári tábort szervez az általános iskolások számára "Huszárpalánta" címmel. A gyermekek a tábor keretében széles körben ismerkedhetnek a huszár hagyományokkal: megismerkedhetnek a huszárok szokásaival, felszereléseivel, tárgyaival, melyek közül egyet-egyet ki is próbálhatnak, sőt... sok mindent el is készíthetnek és haza is vihetnek. Lesz lovaglás, tánc és a résztvevők megismerkedhetnek Vác huszárokkal kapcsolatos látnivalóival is. Uzsonnára pedig megkóstolhatják a huszárrostélyost.
 ... bővebben » 
 
"Álmodjunk nagyot, és tegyünk álmainkért!"
2015. márc. 18.
1848-ban a márciusi események mottója is lehetett volna ez a mondat, melyet Eke Angéla színésznő, iskolánk volt tanulója fogalmazott meg üzenetként a következő nemzedékek számára.
 ... bővebben » 
 
Az atlétika és a duatlon után úszásban is országelső lett a Boronkay
2015. márc. 12.
A 2014-2015-ös tanévben eddig lebonyolított diákolimpiai versenyeken az atlétikai csapatversenyek és a duatlon után idén harmadszor lett az ország legeredményesebb iskolája a Boronkay. Ezúttal úszásban sikerült ez a bravúr.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 204

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat