Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
TISZK - Térségi Integrált Szakképző Központ Nyomtatás E-mail
Az elmúlt évek tapasztalatai, az információs és tudásalapú társadalom kiépülése, valamint az európai integráció összességében, olyan változásokat generáltak, melyek a korszerű és hatékony szakember-képzést létfontosságúnak tartja régiónkban.


Hivatalos neve:Térségi Integrált Szakképző Központ
Székhely:
Telefon / E-mail:
Honlap:

E-mail:
Adószám:
Bankszámla-szám:


Talán mindannyian egyetértünk abban, hogy az iskolarendszerű szakképzésnek a szakmódszertani fejlesztéseken túl a nevelési eszközök és a számon kért anyag mennyiségének, minőségének tekintetében is fejlődnie kell. Sokkal nagyobb teret kell kapnia a gyakorlati, munkaerőpiacon eladható szakképzésnek, a felnőttképzésnek, illetve az érettségi utáni szakképzéseknek is.
 
A működő helyi és regionális gazdaság alapfeltétele a termelő gazdasági háttér, és az ehhez szükséges szakképzett munkaerő. A szakképzés és a munkaerőpiac összhangba kerüléséhez Európai Unió támogatásával a város egy új szakképzési programot indított el. Ennek végrehajtásában, megvalósításába kap koordináló szerepet Szakképző Központunk, amelybe be kívánjuk vonni a helyi gazdasági társaságokat, az általános- és szakközépiskolákat. Az új szakképzési programmal a régió igazodni fog a városban és környékén befektető gazdasági társaságok igényeihez, fejlesztéseihez.
 
Az itt működő és a jövőben letelepedni kívánó cégek fejlődéséhez nélkülözhetetlen, hogy szakmailag jól felkészített munkavállalókat foglalkoztassanak. Éppen ezért is fontos az együttműködés ahhoz, hogy az általános iskolát befejező diákok már időben tudjanak dönteni arról, hogy milyen szakmában tanuljanak tovább a középiskolában és az elsajátított szakmát a lehető leghamarabb gyakorolhassák, mint munkavállalók.

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat