Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Máté Állatvédelmi Közhasznú Alapítvány
Mely nevét a képen látható rendkívüli egyéniségű,  közismert komp kísérő kutyáról kapta. A kidobott csavargó Mátét a révészek kb. 15 évvel ezelőtt magukhoz fogadták, aki hűséges társként szolgálatot teljesített a napi révközlekedésben. Ő volt az utolsó aki Visegrádról induláskor felugrott a kompra és Nagymarosi érkezéskor elsőként ugrott partra. 
 ... bővebben » 
 
Fitt-Fut Alapítvány
Cégbírósági bejegyzés száma, kelte: 1.Pk. AM 60.144/1996/2. ( 1996.04.30.) Az alapítvány a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. tv.26.§ c./ 1. 4. 5. 14. 20. pontjaiban foglalt tevékenysége alapján 1998. szeptember 18-tól közhasznú szervezetnek minősült. Az alapítvány egészségnevelést, sportoltatást és kulturális tevékenységet folytat.
 ... bővebben » 
 
Magyar Sport Közhasznú Egyesület
Az Egyesület alapszabályában rögzítettek szerint az Egyesület célja, hogy az Internet felhasználásával a magyar sporttörténet eseményeit feldolgozza, a jelen sporteseményeiről tájékoztasson, valamint a www.magyar.sport.hu weboldal adatbázisával összefogja a magyar sporttal kapcsolatos Internetes területeket, és azt közkinccsé tegye.
 ... bővebben » 
 
Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete
A Mozgáskorlátozottak Közép-Magyarországi Regionális Egyesülete Rokkantak Váci Egyesülete néven alakult 1979 októberében. A megalakuláskor mintegy harminchárom tagot számlált váci szervezetünk. Ebből fejlődött szervezetünk megyei szintűvé, s 2002-ig Mozgáskorlátozottak Pest Megyei Egyesület néven végezte munkáját. Tevékenységét közhasznú szervezetként, harminckét helyi szervezetben folytatja.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 28 / 28

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat