Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Tölgy Természetvédelmi Egyesület
A Tölgy Természetvédelmi Egyesület 1997. December 4-én alakult meg, bejegyzése 1998-ban történt meg. Célul tűztük magunk elé, hogy minél több állat- és növénycsoporttal és azok természetben betöltött helyével, szerepével ismertessük meg a tagjainkat.
 ... bővebben » 
 
Göncöl Szövetség
A Göncöl Szövetség az 1990-es évek elején jött létre. Az 1970-es évek elejétől működő névadó elődje egy amatőr csillagász baráti társaság, amely tevékenységét a nyolcvanas évek kezdetén természettudományos, természetvédelmi és környezeti nevelési feladatokkal bővítette. A Szövetség megalakítása óta a tagszervezetek száma folyamatosan nő. Jelenleg a Göncöl Szövetség 12 önálló jogi személyiséggel rendelkező tagszervezetből és 5 önálló jogi személyiséggel nem rendelkező tagcsoportból áll.
 ... bővebben » 
 
Ezüsthárs Gyermekvédő Alapítvány
Szociális, kulturális tevékenység szervezése, támogatása elsősorban a váci Hársfa Utcai Óvoda gyermekei felé. Az Alapítvány elkötelezett a társadalom és az egyén közös érdekeinek kielégítésére irányuló tevékenységek folytatása mellett. Közhasznú szolgáltatásaiból bárki részesülhet azok közül, akik támogatják Alapítványunkat.
 ... bővebben » 
 
Nagymarosi Férfikórus Alapítvány
Nagymaros kulturális és zenei életében jelentős szerepet töltött be a Férfikórus. Fennállása óta mindig elismerést és megbecsülést jelentett a kórusban énekelni. Nagymaros lakosságának kórus iránti szeretetét bizonyítja, hogy hangversenyei, fellépései mindig nagy közönséget vonzottak. Hiszen ki nem volt kíváncsi a heti egy estére kimaradó apa, fiú vagy férj munkájának eredményére.
 ... bővebben » 
 
Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány
1993. évben jött létre a Zöld Menedék Állatvédő Alapítvány. Fő célunk a menhely fenntartása. A gazdátlan állatok befogadása, ellátása és új gazdák keresése.
 ... bővebben » 
 
Váci Madách Imre Gimnázium Alapítványa
Az alapítvány elsődleges céljaihoz tartozik a Váci Madách Imre Gimnázium kiemelkedő teljesítményt nyújtó tanulóinak és dolgozóinak ösztönző jutalmazása, az oktatás tárgyi feltételének javítása, nemzetközi cserekapcsolatok bővítésével lehetőség biztosítása arra érdemes tanulók külföldi tanulmányútjaihoz, nyelvi táborokban való részvételéhez. Az iskolai tanulmányi kirándulások (különösen szociálisan rászorult, és tanulmányai alapján arra érdemes diák részvételének) és kulturális rendezvények támogatása.
 ... bővebben » 
 
Váci Múzsa Művészet- és Tudománypártoló Egyesület
Ízlésformáló, minden réteghez szóló művészeti, irodalmi alkotások bemutatása, népszerűsítése; kiállításokon való részvétel, azok létrejöttének megteremtése. Szellemi alkotások képi-plasztikai-zenei-egyéni szóbeli bemutatása. Ezek megjelenítési lehetőségei. Kiállítások megszervezése és azok propagálása. Minden magyar és külhoni, művészi vénával megáldott ember – 10-től 100 éves korig – tagja lehet az egyesületnek, ha vállalja, hogy dolgozik érte és alkot bármely szinten.
 ... bővebben » 
 
Simon Antal Általános Iskola - Vác
Alapítványunk a váci Simon Antal Általános Iskola, Diákotthon, Gyermekotthon és Pedagógiai Szakszolgálat tanulóinak – halmozottan fogyatékosok, értelmileg akadályozottak, autisták, beszédfogyatékosok, valamint tanulási zavarral küszködők – megsegítésére jött létre. Célja: fejlesztést segítő terápiás eszközök beszerzése, új terápiák kidolgozása, terápiás szakembereink továbbképzése, rászorult tanulóink támogatása.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 28

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat