Vác OnlineKERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSABarna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI MÁNIA
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Nagymarosi Férfikórus Alapítvány Nyomtatás E-mail
Nagymaros kulturális és zenei életében jelentős szerepet töltött be a Férfikórus. Fennállása óta mindig elismerést és megbecsülést jelentett a kórusban énekelni. Nagymaros lakosságának kórus iránti szeretetét bizonyítja, hogy hangversenyei, fellépései mindig nagy közönséget vonzottak. Hiszen ki nem volt kíváncsi a heti egy estére kimaradó apa, fiú vagy férj munkájának eredményére.Hivatalos neve:Nagymarosi Férfikórus Alapítvány
Székhely:2626 Nagymaros Rákóczi u.15.
Telefon:06-27-354-262
E-mail:
Honlap:
Adószám:18688698-1-13
Számlaszám:66000114-10106860

A helybeli sikeres szereplések után egyre több országos jelentőségű hangversenyre és kórustalálkozóra kapott a Férfikórus meghívást, ahol szerepléseivel országos ismertségre tett szert. Minősítő hangversenyeken „Aranykoszorú”, „Aranykoszorú Diplomával” majd „Fesztiválkórus” minősítést szerzett. A magas szakmai minősítést a kórus remek hangzásával és a karnagyok szakmai képzettségének és szervezőkészségének köszönhetően érte el.

Az országos és hazai szereplések sikere következtében támogatást kapott a Kórus a helyi Szövetkezeti Bizottságtól, ami lehetővé tette külföldi szereplések vállalását. A Férfikórus tizenkét alkalommal szerepelt külföldön, elismerést és megbecsülést szerezve a magyar kórusművészetnek és szűkebb hazájának Nagymarosnak is. Így jött létre a német Grevesmühlen város énekkarával kialakult szoros baráti kapcsolat is, akik ez évben ötödik alkalommal lesznek a Férfikórus vendégei a száz éves jubileumi ünnepség alkalmából.

Bízunk benne, hogy a Férfikórus száz éves múltra visszatekintő sikerei erőt adnak a további sikeres szerepléshez, és még sok örömet okoznak az őket szerető és támogató nagymarosi közösségnek.

Az egyesület célja, célkitűzés
A kórusmuzsika, a kórusban éneklés és a helybeli énekes hagyományok támogatása. A magyar zenei kultúra terjesztése. Nagymaros zenei életének támogatása. A nagymarosi ének és kóruséneklés feltételeinek javítása. A kórus rendezvényeinek támogatása. Kiemelkedő teljesítmény esetén a karnagy, a kórustagok és más közreműködők jutalmazása. Városi rendezvényeken – pl. Kittenberger-napok – való fellépés, kórustalálkozókon és más művészeti eseményeken vállalunk szereplést felkérés esetén.

A kórus művészeti vezetője és karnagya Brusznyai Margit.
A kórus elnöke Rothbauer Antal.

Támogató:
A kórus fő támogatója Nagymaros város önkormányzata: pénzbeli támogatás mellett a Művelődési Házban próba és fellépés lehetőséget biztosít.

Amire szükségünk lenne:
Pénzügyi segítség, kották beszerzése, hangszer javítása stb.


Megosztás
 
 

Kövess minket a Facebook-on is!The Red Rouge ...az örök divat!
The Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail

   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat