Vác OnlineKERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSABarna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI MÁNIA
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Nagymarosi Férfikórus Alapítvány Nyomtatás E-mail
Nagymaros kulturális és zenei életében jelentős szerepet töltött be a Férfikórus. Fennállása óta mindig elismerést és megbecsülést jelentett a kórusban énekelni. Nagymaros lakosságának kórus iránti szeretetét bizonyítja, hogy hangversenyei, fellépései mindig nagy közönséget vonzottak. Hiszen ki nem volt kíváncsi a heti egy estére kimaradó apa, fiú vagy férj munkájának eredményére.Hivatalos neve:Nagymarosi Férfikórus Alapítvány
Székhely:2626 Nagymaros Rákóczi u.15.
Telefon:06-27-354-262
E-mail:
Honlap:
Adószám:18688698-1-13
Számlaszám:66000114-10106860

A helybeli sikeres szereplések után egyre több országos jelentőségű hangversenyre és kórustalálkozóra kapott a Férfikórus meghívást, ahol szerepléseivel országos ismertségre tett szert. Minősítő hangversenyeken „Aranykoszorú”, „Aranykoszorú Diplomával” majd „Fesztiválkórus” minősítést szerzett. A magas szakmai minősítést a kórus remek hangzásával és a karnagyok szakmai képzettségének és szervezőkészségének köszönhetően érte el.

Az országos és hazai szereplések sikere következtében támogatást kapott a Kórus a helyi Szövetkezeti Bizottságtól, ami lehetővé tette külföldi szereplések vállalását. A Férfikórus tizenkét alkalommal szerepelt külföldön, elismerést és megbecsülést szerezve a magyar kórusművészetnek és szűkebb hazájának Nagymarosnak is. Így jött létre a német Grevesmühlen város énekkarával kialakult szoros baráti kapcsolat is, akik ez évben ötödik alkalommal lesznek a Férfikórus vendégei a száz éves jubileumi ünnepség alkalmából.

Bízunk benne, hogy a Férfikórus száz éves múltra visszatekintő sikerei erőt adnak a további sikeres szerepléshez, és még sok örömet okoznak az őket szerető és támogató nagymarosi közösségnek.

Az egyesület célja, célkitűzés
A kórusmuzsika, a kórusban éneklés és a helybeli énekes hagyományok támogatása. A magyar zenei kultúra terjesztése. Nagymaros zenei életének támogatása. A nagymarosi ének és kóruséneklés feltételeinek javítása. A kórus rendezvényeinek támogatása. Kiemelkedő teljesítmény esetén a karnagy, a kórustagok és más közreműködők jutalmazása. Városi rendezvényeken – pl. Kittenberger-napok – való fellépés, kórustalálkozókon és más művészeti eseményeken vállalunk szereplést felkérés esetén.

A kórus művészeti vezetője és karnagya Brusznyai Margit.
A kórus elnöke Rothbauer Antal.

Támogató:
A kórus fő támogatója Nagymaros város önkormányzata: pénzbeli támogatás mellett a Művelődési Házban próba és fellépés lehetőséget biztosít.

Amire szükségünk lenne:
Pénzügyi segítség, kották beszerzése, hangszer javítása stb.


Megosztás
 
 

Anatólia Gyros és Hamburger BárThe Red Rouge ...az örök divat!

Hekk terasz

ECO fabrikett VÁC


The Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail

   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat