Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Fiatalok a Vidékért Egyesület Nyomtatás E-mail
Fiatalok európai integrációja, Európai Önkéntes Szolgálat. Belföldi önkéntes program, az Ötlet 2005 program regionális koordináló szervezete. Az iroda szakmai tanácsadással is foglalkozik. Ifjúsági mobilitás képzés fiatalok számára.
Hivatalos neve:FIATALOK A VIDÉKÉRT EGYESÜLET
Székhely:Göd, Béke út 24.
Telefon / E-mail:06 (70) 947-50-17 
Honlap:

www.fve.hu

E-mail Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  
Adószám:18682290-1-13
Bankszámla-szám:11742049-20333704


Célok, szolgáltatások:
- Gyermek- és ifjúságvédelem; gyermek- és ifjúsági érdekképviselet;
- Munkaerőpiacon hátrányos helyzetű rétegek képzésének, foglalkoztatásának elősegítése és
  a kapcsolódó szolgáltatások;
- Euro-atlanti integráció elősegítése;
- Közhasznú szervezetek számára biztosított szolgáltatások.


Hetedhét Ifjúsági és Civil Tanácsadó Iroda

Az iroda elsősorban a gödi, de tágabb értelemben véve a Pest megyei és budapesti fiatalok, valamint non-profit szervezetek kezdeményezéseinek szakmai és módszertani támogatására jött létre. A 2004-ben létrehozott, és azóta is az alsó-gödi Mógor Házban működő iroda fenntartója az 1998-ban alapított Fiatalok a Vidékért Egyesület.

Irodánk az alábbi területeken nyújt segítséget és támogatást fiataloknak vagy non-profit szervezeteknek: hosszú- és rövidtávú Európai Önkéntes Szolgálat, külföldi szakmai gyakorlatok, nemzetközi ifjúsági csereprogramok, ifjúsági kezdeményezések, non-profit szervezetek emberi erőforrás bővítése, felnőtt- és továbbképzés, pályázati információk gyűjtése és továbbítása, pályázati tanácsadás.

Havi rendszerességgel tartunk információs napokat non-profit szervezeteknek, valamint kétheti rendszerességgel rendezzük meg az Európai Önkéntes Szolgálatról szóló tájékoztatókat, melyekre meghívjuk volt-önkénteseinket is, akik élménybeszámolóikkal, tapasztalataik átadásával segítik az új érdeklődők felkészülését. Hetedhét Európa hírlevelünk havonta hírt ad a mobilitási lehetőségekkel kapcsolatos aktualitásokról és programokról, önkénteseket kereső külföldi szervezetekről és azok programjairól.

A Nemzeti Civil Alapprogram anyagi támogatásával működtetjük civil tanácsadó szolgálatunkat. Az irodánkban működő Közép-Magyarországi regionális tanácsadó iroda feladata, hogy a régióban tevékenykedő, illetve megalakulni kívánó civil szervezetek számára szervezetre szabott és csoportos tanácsadó szolgáltatásokat nyújtson. Az iroda háromfős személyzete, valamint a non-profit területen elismert, a szolgáltatásba bevont szakemberek jogi, pénzügyi és projektmenedzsment-pályázatírás témakörökben nyújtanak szakmai, módszertani segítséget az irodát felkereső szervezetek képviselőinek. A tanácsadás módja lehet e-mail-es, telefonos, postai vagy személyes is.

Tevékenységünkkel el kívánjuk érni, hogy javuljon a régióban működő civil szervezetek forrásteremtő képessége, civil és más szférák közötti kapcsolatrendszere, munkatársaik szakmai felkészültsége, képzettsége. Lehetőséget kínálunk a fiataloknak az iskolán kívüli, sokszor az iskolainál hatékonyabb tanulásra, nemzetközi mobilitási programokban való részvételre.

Irodánk előzetes időpont egyeztetéssel munkanapokon 12 és 16 óra között várja a szolgáltatások iránt érdeklődő fiatalokat és a civil szervezetek képviselőit. Programjainkról, szolgáltatásainkról bővebb információk találhatók a www.fve.hu honlapon.

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat