Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Bogányi Gergely Stockholmi Kulturális Díjban részesült
2018. márc. 26.
Carola Häggkvist svéd énekesnő, és Rosemary Forbes Butler angol énekesnő mellett az idén egy magyar - ráadásul váci - kiválóság, Bogányi Gergely zongoraművészt ért az a megtiszteltetés, hogy 2018. március 25-én Stockholmi Kulturális Díjban (Stockholm Culture Awards) részesült.
 ... bővebben » 
 
Csermely György magyar Érdemrend Lovagkeresztje kitüntetésben részesült
2018. márc. 26.
A Magyar Köztársaság Elnöke 2018. március 15-én, a nemzeti ünnep alkalmából Csermely György Nívó-díjas táncművész, táncpedagógus, producer a  Váci Jeszenszky® Balett, Pest Megye Művészeti-díjas társulatának alapító igazgatója részére, Vác város modern táncoktatásának és sokrétű táncéletének megteremtésében betöltött úttörő szerepe, valamint több évtizedes táncpedagógusi és produceri tevékenysége elismeréseként a MAGYAR ÉRDEMREND LOVAGKERESZTJE kitüntetést adományozta.
 ... bővebben » 
 
Minden eddiginél színesebb lehet a váci V4 Fesztivál és Színházi Találkozó
2018. márc. 05.
Kiállításokkal és bemutatókkal is bővült a 2018. július 5-e és 8-a között megrendezésre kerülő hatodik váci színházi találkozó programkínálata. Erre az az 50 millió forintos keret ad lehetőséget, amellyel a kormány az idei V4 Fesztivál és Színházi Találkozót támogatja - derült ki azon a sajtótájékoztatón, amelyet a közelmúltban tartott Dr. Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára, Fördős Attila, Vác város polgármestere, valamint Kis Domonkos Márk, a Váci Dunakanyar Színház igazgatója.
 ... bővebben » 
 
Múzeumi séta
2018. márc. 01.
A váci Tragor Ignác Múzeum 2018. március 17-én, szombaton 10 órai kezdettel az 1848-49-es forradalom és szabadságharc váci emlékhelyeit bemutató ingyenes múzeumi sétára hívja és várja az érdeklődőket. A séta a váci vasútállomástól indul, időtartama mintegy 2 óra. A sétát vezeti: Forró Katalin történész, múzeumigazgató.
 
Jubileumi beszélgetés a Váci Irodalmi Szalonban
2018. márc. 01.
Március 9-én Bereményi Géza érkezik a Váci Irodalmi Szalonba. Az író- és dalszövegíró-óriás a harmincadik vendége lesz az ötödik évadát záró programsorozatnak. A beszélgetés mellett ezúttal Cseh Tamás-Bereményi Géza dalokat hallhatnak a vendégek Farkas Péter, Fazekas László és Misik Zoltán előadásában.
 ... bővebben » 
 
XVI. Váci Tavaszi Fesztivál - 2018. március 8-a és április 30-a között
2018. febr. 22.
Ebben az évben tizenhatodik évfordulójához érkezik a Madách Imre Művelődési Központ által szervezett Váci Tavaszi Fesztivál, Vác városának és vonzáskörzetének egyik legkiemelkedőbb kulturális eseménye. A fesztivál ebben az évben is országosan ismert sztárművészeket vonultat fel és emellett teret ad a helyi kulturális értékeknek is.
 ... bővebben » 
 
Szent Mihály-napi előadás a levéltárban
2017. szept. 22.
Vác Város Levéltára (Vác, Múzeum utca 4.) minden érdeklődőt szeretettel vár a 2017. október 1-jén, vasárnap 16 órai kezdettel megrendezésre kerülő Szent Mihály-napi rendezvényére, melynek keretében Tringli István történész, a Váci Múzeum Egyesület elnöke tart előadást az egybegyűlteknek.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat