Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
NÉGY FEKETE-FEHÉR + TÍZ SZÍNES
2012. márc. 29.
Fenti címmel nyílik kiállítás Horváth M. Ferenc fényképeiből a Lyra Könyvesház Torony Galériájában (Vác, Piac utca 1.) 2012. április 6-án, pénteken 17 órai kezdettel. A május 3-áig megtekinthető tárlatot Zomborka Márta nyitja meg. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Hamarosan Vácra érkezik a Tavaszi Emlékhadjárat
2012. márc. 29.
Vác városa a tavalyi évhez hasonlóan idén is bekapcsolódik a Tavaszi Emlékhadjárat megünneplését célzó rendezvénysorozatba. A Magyar Hagyományőr Világszövetség szervezésében megvalósuló programsorozat keretében közel két hónapon át - március 31-e és május 20-a között - mintegy harminc hagyományőrző lovasból álló sereg vonul végig harminckét településen - köztük Vácon is. A forgatókönyv szerint a sereg április 8-án, vasárnap érkezik meg Vácra, ahol 17 óra 45 perckor megkoszorúzza a Honvéd emlékművet.
 ... bővebben » 
 
Vasba öntött történetek
2012. márc. 24.
Fenti címmel 2012. március 29-én, csütörtökön a Váci Értéktár öntöttvas gyűjteményének legérdekesebb darabjaiból nyílik kiállítás a Pannonia Házban. Az új tárlat az öntöttvasművesség 19. századi történetébe nyújt betekintést. A látogató megismerkedhet az öntöttvas tárgyak gyártásának folyamatával, a korabeli formatervezők titkaival és a tárgyak színezésének rejtelmeivel.
 ... bővebben » 
 
Jubileumi esttel köszöntik a 75 éves váci költőt
2012. márc. 23.
A Móricz Zsigmond Társaság, a Váci Ruszin Kisebbségi Önkormányzat és a váci Madách Imre Művelődési Központ (MIMK) közös szervezésében kerül sor Péter Péter 75 esztendős váci költő (képünkön) jubileumi estjére 2012. március 24-én, szombaton 16 órai kezdettel a MIMK Végh Dezső termében.
 ... bővebben » 
 
Albumok - Képek
2012. márc. 21.
A váci Revóczi Önkiszolgáló Étterem mindenkit szeretettel vár 2012. március 23-án, pénteken 18 órára az étterem emeleti termébe (Vác, Báthori utca 21.), Cservenák Péter és Revóczi Kálmán második közös kiállításának megnyitójára.
 ... bővebben » 
 
Jubileumi fesztiválnyitány a Chameleon-nal
2012. márc. 19.
A négynapos hosszúhétvége második napján, március 16-án, pénteken vette kezdetét a több, mint két héten át tartó kulturális eseménysorozat, a Váci Tavaszi Fesztivál. A sorozat a Chameleon Jazz Band mintegy másfélórás koncertjével kezdődött. A zenekar saját szerzeményei mellett néhány közismert slágert is prezentált a szépszámú publikumnak a Madách Imre Művelődési Központban. Az együttes meghívásának eleget téve színpadra lépett a népszerű színésznő-énekesnő, Szulák Andrea is, aki már nem első alkalommal volt a zenekar vendége. A Chameleon Jazz Band művészeti vezetője, a harsonán játszó Bálint Rezső többször is megtisztelőnek nevezte, hogy a fesztivál megnyitójára meghívást kaptak.
 ... bővebben » 
 
Vác és a Kossuth-kultusz - A ceglédi Kossuth Múzeum tárlata Vácott
2012. márc. 09.
A nagy előzetes érdeklődésre való tekintettel a ceglédi Kossuth Múzeumnak a PMMI váci Tragor Ignác Múzeum főtéri múzeumpedagógiai foglalkoztatójába (Vác, Március 15. tér 19. / A Memento Mori Kiállítóhely mellett), 2012. március 15-ére tervezett, különleges kiállítását a szervezők meghosszabbították. A tárlat így egy helyett három napon át, 2012. március 15-től 18-ig (9-től 17 óráig) tekinthető meg az említett helyszínen.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 577 - 584 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat