Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Serenus hangverseny a zeneiskolában
2012. ápr. 25.
Szombaton, 2012. április 28-án 18 órától ismét egy önálló hangversenyre várja az érdeklődőket a váci Serenus kórus a váci Bartók Béla Zeneiskola Alapfokú Művészetoktatási Intézmény nagytermébe. A műsoron régi mesterek és kortárs zeneszerzők darabjai is felcsendülnek majd.
 ... bővebben » 
 
Régészeti kiállítás a Parlamentben
2012. ápr. 25.
"Megmentett örökség címmel" nyílt kiállítás az elmúlt évtizedek magyarországi régészetének legszebb kincseiből az Országházban. A kiállítás csak nagyon rövid ideig látogatható!
 ... bővebben » 
 
Idén is dobogón végzett a Lyra Könyvesház
2012. ápr. 23.
A 2012. április 19-e és 22-e között megrendezett XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon adták át a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése által tizenkét esztendeje alapított könyvszakmai díjakat - az Év Kiadója, valamint az Év Kereskedője elismeréseket -, továbbá az Év Kereskedője díj folytonosságaként 2010-ben megalapított két díjat - Az Év fővárosi, valamint Az Év vidéki Könyvesboltja elismeréseket. Utóbbi címet 2010-ben és 2011-ben is elnyerte a váci Lyra Könyvesház, amely az idén az ismert helyi nehézségek ellenére is a dobogón tudott maradni: az ország vidéki könyvesboltjai közül a harmadik lett a rangsorban.
 ... bővebben » 
 
Egy 19. századi vállalkozó életútja - új kiállítás a Váci Értéktárban
2012. ápr. 23.
"Heckenast Gusztáv: Vállalkozás, kultúra, polgárosodás címmel" nyílt kiállítás a Váci Értéktárban. A tárlat a 19. századi Magyarország egyik legjelentősebb könyvkiadójának állít emléket, születésének 200. évfordulója alkalmából.
 ... bővebben » 
 
Van 100 perce?
2012. ápr. 20.
A váci ARCUS Kiadó a közelmúltban "Kétpercesek - Hommage Á Örkény" címmel emlékalbumot jelentetett meg Örkény István születésének századik évfordulója alkalmából. A száz "egyperces" novellát és száz kiváló, kortárs művész egy-egy illusztrációját tartalmazó kötetet Sándor György humorista mutatta be először 2012. április 5-én, a Petőfi Irodalmi Múzeumban, az "Örkény 100" kiállítás megnyitó programsorozatának keretében. A könyv váci bemutatójára 2012. április 28-án, szombaton 18 órai kezdettel kerül sor egy irodalmi est keretében az Arcus Galériában (Vác, Köztársaság út 7.). Az esemény meghívóját az alábbiakban virtuálisan nyújtjuk át kedves olvasóinknak!
 ... bővebben » 
 
Heckenast Gusztáv: Vállalkozás, Kultúra, Polgárosodás
2012. ápr. 17.
A Váci Értéktár és az Országos Széchényi Könyvtár minden érdeklődőt szeretettel vár fenti címmel megrendezésre kerülő kiállításának megnyitójára, melyre a Váci Értéktár központi épületében (Vác, Köztársaság út 19.) kerül sor 2012. április 19-én 17 órai kezdettel.
 ... bővebben » 
 
"Csak az ember olvas" - Az Arcus Olvasókör áprilisi programja
2012. ápr. 13.
Az Arcus Galéria és Könyvesbolt (Vác, Köztársaság út 7.) felnőtteknek szervezett Arcus Olvasóköre 2012. áprilisában az alábbiakban ismertetett programokkal várja az érdeklődőket.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 561 - 568 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat