Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Lombos Úr: Vác számomra egy titokzatos város
2017. ápr. 12.
Április 21-én egy nagyon izgalmas és különleges produkció lesz látható-hallható a Madách Imre Művelődési Központban a Váci Tavaszi Fesztivál keretében. Lombos Úr és a Juhász Attila Jazz Sextett ad koncertet este 20 órától, ennek kapcsán beszélgettünk az egyedi, figyelemfelkeltő dalszövegeiről ismert, rendkívül sokoldalú Lombos Mártonnal, alias Lombos Úrral.
 ... bővebben » 
 
Az igazat mondd, ne csak a valódit - Interjú Eperjes Károllyal
2017. márc. 26.
A Váci Tavaszi Fesztivál keretében 2017. április 13-án Eperjes Károly „Az igazat mondd, ne csak a valódit” című zenés irodalmi estje lesz látható-hallható a Madách Imre Művelődési Központ Kamaratermében. Ennek kapcsán kérdeztük a Kossuth-díjas művész urat.
 ... bővebben » 
 
Állami kitüntetést kapott Kis Domonkos Márk, a Váci Dunakanyar Színház igazgatója
2017. márc. 15.
Áder János, Magyarország Köztársasági Elnökének megbízásából Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Magyar Érdemrend Tisztikereszt, Magyar Érdemrend Lovagkereszt, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt, Magyar Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket adott át a Pesti Vigadóban.
 ... bővebben » 
 
Jótékonysági koncert a Migazzi szoborért
2017. márc. 08.
2017. április 1-jén, szombaton 19 órai kezdettel jótékonysági koncertet rendeznek a Migazzi szoborért Vácon, a Püspöki palotában. A SZAVAD Egyesület szervezésében megvalósuló eseményen fellép: Bogányi Gergely Kossuth- és Liszt-díjas zongoraművész. Közreműködik: Bogányi Bernadett. Az esemény fővédnöke: dr. Beer Miklós megyéspüspök. Konferál: Fábián Nikolett. További részletek az eseményről az alábbiakban találhatók.
 ... bővebben » 
 
XV. Váci Tavaszi Fesztivál
2017. márc. 01.
Idén immáron 15. alkalommal kerül megrendezésre Vác kulturális centrumában, a Madách Imre Művelődési Központban a Váci Tavaszi Fesztivál, amely március 17-étől április 30-áig kívánja szórakoztatni a legkülönbözőbb nívós kulturális programokkal a közönséget. Minden korosztály megtalálhatja a számára legideálisabb kikapcsolódást nyújtó műfajt, hiszen a repertoárban a legkülönfélébb koncertelőadásokon (jazz, klasszikus komolyzene, népzene) kívül, sztárfellépőket felvonultató musicalek, kifejezetten gyermekek fejlődését szolgáló interaktív előadások, néptánc-zenekarok, valamint irodalmi est és családsegítő pszichológiai előadás is szerepel a kínálatban.
 ... bővebben » 
 
Boldogságkeresés a Váci Irodalmi Szalonban
2017. febr. 11.
Cserna-Szabó András író nem hiszi, hogy lenne „mély” irodalom és „humoros” irodalom, és az egyik értékes lenne, a másik pedig szenny. Rejtőt  ugyanúgy szereti, mint Mozartot, nem gondolja, hogy az egyiket fel kéne tenni a polcra, a másikat viszont bezárni a szekrénybe. A Váci Irodalmi Szalon következő vendégével folytatott beszélgetés során a boldogságkeresés és Rézi néni receptjei mellett arról is szó lesz, miért szeretett Vácon élni.
 
 ... bővebben » 
 
Absztrakt festmények
2017. febr. 02.
Az absztrakt művészet lényege, hogy szembehelyezkedik és túllép a természetes, konkrét és hagyományos természetelvű jellegen és olyan alkotásokat jelent, amelyek jellemzője a geometriai formák és színek önálló, szabálytalan alkalmazása.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 33 - 40 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat