Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Segíteni jó? Igen! - Szeretetkoncert a konzisokkal
2015. nov. 17.
November 19-én, csütörtökön 18 órától a váci Bartók Béla Zeneiskola Cs. Nagy Tamás hangversenyterme ad otthont annak a Szeretetkoncertnek, amellyel a Pikéthy Konzi diákjai és tanárai a Katolikus Karitász „Egymillió csillag a szegényekért” akcióját kívánja támogatni. Az eseményre mindenkit szeretettel hívnak és várnak!
 ... bővebben » 
 
Együttlét a Margóban
2015. nov. 13.
A Margaréta Kávéház ad otthont annak a kiállításnak, amely két váci művész és két művészeti ág találkozásának eredményeképpen jött létre. Bari Janó festőművész és Molnár Ferenc fotóművész "Együttlét" című kiállítása. A tárlatot 2015. november 11-én Kiss Zsolt önkormányzati képviselő nyitotta meg, aki összekötve a két művész alkotásait a fehér és fekete harmóniájával és a jing és jang egységével jellemezte azokat.
 ... bővebben » 
 
IZLAND - Négy szemmel
2015. nov. 11.
2015. november 6-án, pénteken a váci Madách Imre Művelődési Központ Átrium Galériájában nyitotta meg kapuit fenti címmel az a kiállítás, amelyen a Dunakanyar Fotóklub két oszlopos tagjának, Kralovánszky Balázsnak és dr. Bea Imrének a tájfotóit tekinthetik meg az érdeklődők egészen 2015. december 6-ig. A tárlatra mindenkit szeretettel várnak.
 
Szenvedélyek mesterfokon
2015. nov. 09.
A Filharmónia Magyarország 40 koncertből álló Virtuózok-turnéjának következő állomása a váci Madách Imre Művelődési Központ 2015. november 28-án, 19 órakor. A hangversenyen négy különleges ifjú tehetség lép fel, négy különböző hangszeren mutatva be tudásukat.
 ... bővebben » 
 
"Sem emlék, sem varázslat"
2015. okt. 13.
Fenti címmel Radnóti Miklós verseiből készült irodalmi műsor, melynek előadására a váci Madách Imre Művelődési Központ Végh Dezső termében kerül majd sor 2015. november 8-án, vasárnap 17 órai kezdettel. A programot a Móricz Zsigmond Társaság és az intézmény közösen szervezi.
 ... bővebben » 
 
Szerényi Béla népzenész, tekerő-készítő a Regejáró Művészeti Klubban
2015. okt. 10.
A mai napon 19 órakor a Verőcei Művelődési Házban működő Regejáró Művészeti Klub következő előadására kerül majd sor, melynek vendége Szerényi Béla népzenész, tekerő-készítő lesz. Az est házigazdája: Török Máté verszenész. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak.
 
A Vox Humana Énekkar és az Angelica Leánykar közös emlékhangversenyt rendez
2015. okt. 10.
A Magyar Örökség-díjas Angelica Leánykar és a Vox Humana Énekkar 2015. október 18-án, vasárnap 17 órai kezdettel közös hangversenyt rendez, amellyel megemlékeznek Maklári József Liszt-díjas karnagyról, valamint adományt gyűjtenek a kisváci Regőczi kápolna javára. Az eseménynek a váci Fehérek temploma ad otthont.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 97 - 104 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat