Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Kis Könyves Éj Vácott - BŰNjó programok az olvasás szerelmeseinek
2015. ápr. 11.
Könyvek, bűnügyek, tények és talányok - játék és valóság az éjszakában. Ezzel várja az érdeklődőket a váci Lyra Könyvesház (Vác, Piac utca 1.) 2015. április 24-én 18 órától a "Kis Könyves Éj" (a független könyvesboltok éjszakája) elnevezésű esemény keretében. A programokról bővebben az alábbiakban olvashatnak.
 ... bővebben » 
 
Posztolj verset az utcára - Vácott is!
2015. ápr. 11.
1964 óta április 11-én, József Attila születésnapján ünnepeljük a Magyar Költészet napját. Az idei kerek évfordulót a Gittegylet.com "Posztolj verset az utcára" akciójával szeretné érdekesebbé, sokszínűbbé tenni. Az akcióhoz csatlakozott a váci fotósok alkotta Vörös Szalon alkotócsoport is, amely egyúttal egy felhívást is intéz az emberekhez, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez és posztoljanak verset különböző helyszíneken, majd fotózzák le és osszák meg a Gittegylet.com facebook üzenőfalán. A részletes felhívást az alábbiakban tárjuk olvasóink elé.
 ... bővebben » 
 
Népzenészek versengése Vácott
2015. ápr. 09.
Immáron negyedik alkalommal rendezik meg az Országos Népzenei Versenyt a zeneművészeti szakközépiskolák növendékeinek. A megmérettetésre - amelyre 2015. április 10-e és 12-e között kerül sor a váci Bartók-Pikéthy Zeneiskola és Zeneművészeti Szakközépiskola Cs. Nagy Tamás Hangversenytermében - az idei évben is sok muzsikus fiatal jelentkezett.
 ... bővebben » 
 
Vászonra mondott versek
2015. ápr. 04.
Fenti címmel jelent meg 2015. április 3-án, Nagypénteken Fónagy István, a számtalan titulussal említhető, közismert váci lokálpatrióta - ahogyan ő fogalmaz: nagyon szerény, de tartalmas - verses kötete, amellyel 2015. április 10-én, pénteken 18 órai kezdettel egy, a váci Püspöki Palota dísztermében megrendezésre kerülő felolvasó est keretében találkozhat majd a nagyérdemű.
 ... bővebben » 
 
Nem egy matekpéldát, az életünket próbáljuk megoldani - Új bemutató a Váci Dunakanyar Színházban
2015. ápr. 04.
A Váci Dunakanyar Színház idei évada a Nemzeti Színházzal együttműködésben valósul meg, négy közös bemutató, - a Visegrádi Négyek országainak szerzőitől választott művek, - színre vitelével.  Három sikeres bemutató után április 10-én érkezik a negyedik, egy kortárs szlovák szerző műve, a Négyzetgyök.
 ... bővebben » 
 
Várostörténeti séta a Magyar Költészet Napján
2015. ápr. 03.
1964 óta a Magyar Költészet Napját minden évben április 11-én, József Attila születésnapján rendezik meg. 2015-ben ez a nap szerencsés módon szombatra esik. Az alkalmat kihasználva a váci Tragor Ignác Múzeum erre a napra szervezi idei második várostörténeti sétáját. Az említett napon, 10 órakor kezdődő program során az egyik leghíresebb magyar költő Váchoz fűződő kapcsolatát ismerhetik meg az érdeklődők.
 ... bővebben » 
 
Kard és Kódex
2015. márc. 27.
Fenti címmel jelenik meg hamarosan Ősi János újabb regénye, amely a szerző "A Lovagkirály keresztje" című művének folytatása. A megjelenés napján, 2015. április 8-án, szerdán 17 órai kezdettel író-olvasó találkozóra várják az érdeklődőket Vácott, a Barátok templomának udvarán. A könyvet bemutatja: Hujbert Tamás, váci tanár. Az eseményről és a kötetről bővebben az alábbiakban tájékozódhatnak olvasóink.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 153 - 160 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat