Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Összeállt a kép
2015. ápr. 16.
Fenti címmel nyílik kiállítás Cziráki Nándor képzőművész munkáiból Vácott, az Arcus Galériában, a mai napon 18 óra 30 perckor. A 2015. május 11-ig megtekinthető tárlatra minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Ablak a természetre a V'14 Art Galériában
2015. ápr. 15.
Ablak a természetre - ezzel a címmel nyílik kiállítás Nagy Csaba, Potyó Imre és Stefanik József képeiből Vácott, a V'14 Art Galériában (Vác, Széchenyi utca 8.) 2015. április 24-én, pénteken 17 órai kezdettel. A május 23-ig megtekinthető tárlatot megnyitja: Varga Péter, az MME Börzsönyi Helyi Csoport titkára művészeti író. A megnyitón közreműködnek a váci Bartók Béla Zeneiskola növendékei: Gyombolai Dóra és Chilton Sára fuvolán.
 ... bővebben » 
 
A Biblia a magyar költészetben - Új előadássorozat a Katona Lajos Városi Könyvtárban
2015. ápr. 15.
"A Biblia a magyar költészetben a váci kötődésű költőknél" címmel indult háromrészes előadássorozat a Katona Lajos Városi Könyvtárban, április 13-án. Az előadó a neves irodalomtörténész, Dr. Reisinger János, egyetemi tanár, tanszékvezető, 20 önálló kötet szerzője, rádiós és televíziós előadások, műsorok szerkesztője-vezetője. Előadás-sorozatában ezúttal három Váchoz kötődő költő, Tompa Mihály, Madách Imre és Juhász Gyula vallásos költészetét világítja meg, a Biblia tükrében.
 ... bővebben » 
 
Parádés szereposztásban a Néma levente
2015. ápr. 15.
Kiváló szereposztásban tálalja a közönségnek az Éless-Szín A néma levente című vígjátékot a Váci Dunakanyar Színházban április 18-án 19 órakor. A darab egy szerelmi történetbe ágyazott becsületbeli ügyet boncolgat.
 ... bővebben » 
 
Tanár és tanítvány kiállítása a Rubrában
2015. ápr. 14.
2015. április 15-én, szerdán 18 órakor tanár és tanítvány kiállítása nyílik a Rubra Étteremben (Vácott, a Vörösházban). A tárlaton Czadró Katalin tűzzománc képei és Óvári Edina tűzzománc és ötvös munkái láthatók majd. A kiállítást megnyitja: Papp László, a Váci gyűjtemények kurátora, galéria tulajdonos. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
"Alma a fájától..."
2015. ápr. 14.
Fenti címmel nyílik Zubovits Győrkös Erzsébet és tanítványainak közös kiállítására 2015. április 17-én, pénteken 18 órakor a Madách Imre Művelődési Központ Kávézó Galériájában. Az eseményen köszöntőt mond: Fördős Attila polgármester. A kiállítást megnyitja: Zubovits Győrkös Erzsébet. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 
 ... bővebben » 
 
A Roland Garros legjobb pillanatai Szaniszló Róberttől a Lyra Könyvesházban
2015. ápr. 14.
Szaniszló Róbert fotóriporter alkotásaiból nyílt kiállítás a Lyra Könyvesházban, április 10-én. A kiállítást rendhagyó módon, maga az alkotó nyitotta meg. A fiatal fotós – aki valamivel kevesebb, mint 10 évvel ezelőtt kezdett fotózni – mára a hazai és a nemzetközi élvonalba tartozik.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 145 - 152 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat