Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Királyi Operettgálával indul a nyár
2015. jún. 02.
Idén újra a nagysikerű Királyi Operettgála produkcióval és a Magyar Kamarazenekarral köszöntik a nyarat a Gödöllői Királyi Kastélyban, 2015. június 14-én, vasárnap este 19 órától. Az esten az operett és az opera műfajának legkiválóbb előadói lépnek színpadra, többek között Berkes János, a Magyar Állami Operaház művésze, Érdemes művész, az operett műfajának elmaradhatatlan képviselője, Szász Kati, a Királyi Operettgála primadonnája, Egri József, az Interoperett táncos-komikusa, és Pohly Boglárka, az akrobatikus tánckoreográfiáiról ismert szubrett, továbbá közreműködi a nemzetközileg elismert Magyar Kamarazenekar Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész vezetésével, és Pfeiffer Gyula, a Magyar Állami Operaház karmesterének vezényletével.
 ... bővebben » 
 
Backside Pool Social Club - Közösséget építeni a művészet köré
2015. máj. 27.
A tegnapi napon egy nem mindennapi kiállítás nyitotta meg kapuit Vácott, a V'14 Art Galériában. A tárlaton a Backside Pool Social Club internetes blogon publikáló fiatal művésztehetségek alkotásai jelennek meg, melyek alkotónként csoportosítva egy-egy különböző művészeti ágat - fotózás, festészet, rajzolás, egyedi ruha készítés, versköltészet - képviselnek.
 ... bővebben » 
 
Varázslat a hajnali mezőn
2015. máj. 22.
Varázslat a hajnali mezőn címmel nyílt különleges hangulatú természetfotó kiállítás a Margaréta Kávézóban, a Forte Fotóklub Vác nyolc fotósának alkotásaiból. A kiállításon szereplő fotósok: Déry Denisa, Dérné Laczhegyi Zsuzsanna, Sz. Kiss Márta, Dér Dezső, Dudás József, Gerengay Gusztáv, Mojzes Péter és Szabó Csaba.
 ... bővebben » 
 
Bari Janó 60 - Az ösztönember retrospektív kiállítása a MIMK-ben
2015. máj. 19.
Bari Janó 60. születésnapja alkalmából nyílt meg a művész retrospektív kiállítása „Az ösztönember” címmel, a Madách Imre Művelődési Központban, május 15-én. A Váci Roma Nemzetiségi Önkormányzat által támogatott tárlatot Fördős Attila Vác város polgármestere nyitotta meg; közreműködött Bari Janó két művészbarátja: Mika (ex Misztrál), gitáron és énekkel, valamint Puporka József gitáron.
 ... bővebben » 
 
Telephely a Görög Templom Kiállítóteremben
2015. máj. 14.
Pénteken, azaz 2015. május 15-én 17 órakor Telephely címmel nyílik meg Szabó Ábel festőművész tárlata Vácott, a Görög Templom Kiállítóteremben. Az eseményre minden érdeklődőt szeretettel várnak. A kiállítás megtekinthető: 2015. július 12-éig. A tárlatot rendezte: Bárdosi József művészettörténész.
 ... bővebben » 
 
"Csak az ember olvas" - Az Arcus Olvasókör májusi programja
2015. máj. 14.
Az Arcus Galéria és Könyvesbolt (Vác, Köztársaság út 7.) felnőtteknek szervezett Arcus Olvasóköre 2015. májusában az alábbiakban ismertetett programokkal várja az érdeklődőket.
 ... bővebben » 
 
A maffia szívében - beszélgetés Borsa Brown váci írónővel
2015. máj. 09.
Borsa Brown neve bizonyára nem ismeretlen a romantikus és fordulatos kalandregényeket kedvelő olvasók körében, hiszen a váci írónőnek néhány héttel ezelőtt jelent meg harmadik kötete, A maffia szívében címmel. A kötet egy trilógia befejező része, melyben azok, akik végigkövették a karakteres, fiatal angol nő, Suzanne és a szicíliai maffia alvezérének, Massimonak országokon átívelő szerelmi csatározásait, most végre megtudhatják, hogy a két főhősnek vajon sikerül-e legyőznie a kapcsolatuk elé háruló akadályokat? Az Álomgyár Kiadó gondozásában megjelent regény április elején került a könyvesboltok polcaira, hivatalos bemutatójára pedig – az előző két kötet során kialakul gyakorlatnak megfelelően – a váci Rubra étteremben került sor. Borsa Brownnal beszélgettünk.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 129 - 136 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat