Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Kisvásznak
2015. júl. 04.
Fenti címmel nyílik kiállítás Dóra Ádám alkotásaiból 2015. július 16-án 19 órakor a V'14 Galériában (Vác, Széchenyi utca 8.). A kiállítást támogatja: a deákvári Jaczkó Húsbolt, a Kőkapu Rendezvényiroda és a Borháló. Az eseményre mindenkit szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
Vidám irodalom Vigalomkor
2015. jún. 29.
A XIX században indult egy politikai élclap a Borsszem Jankó. Szellemisége eleinte friss, fiatalos, elegáns humorú, később a fiatalos frissesség eltűnik, bár mindvégig megőrzi vitriolos élcelődő kedvét, és, ezáltal a XIX. század egyik legnépszerűbb hazai élclapjává lett. Az első világháborút követően a lap példányszáma jelentősen lecsökkent. A „Vidám irodalom” címmel, a Váci Világi Vigalom idején, 2015. július 19-én, vasárnap 18 órai kezdettel megrendezésre kerülő est az egykori Borsszem Jankó humoros hangulatát kívánja átadni az embereknek. A programnak a Mároki kocsma udvara ad otthont (Vác, Széchenyi utca 40. / A nagy állomástól 20 méterre).
 ... bővebben » 
 
Magyarország legelismertebb kortárs művészei a beteg gyermekekért
2015. jún. 28.
Kiss Miklós, designer és képzőművész vezetésével Magyarország legelismertebb kortárs-, és képzőművészei fogtak össze a Lenovo által indított közös kezdeményezésen belül, melynek keretében 21 művész, és 4 ismert személy készített egyedi, a bennük, és a gyermekekben rejlő belső energia ihlette alkotásokat, amelyeket június 18-án egy zártkörű aukciós eseményen mutattak be.
 ... bővebben » 
 
Megkezdődött a III. V4 Fesztivál és Színházi Találkozó Vácott
2015. jún. 22.
Június 21-én a Nemzeti Színház Fodrásznő című díszelőadásával kezdődött meg a harmadik Visegrádi Négyek Fesztivál és Színházi Találkozó Vácott, a Váci Dunakanyar Színházban. Az immár hagyománnyá vált rendezvény június 21. és 28. között a Visegrádi négyek - azaz Csehország, Magyarország, Lengyelország és Szlovákia, - regionális együttműködését ünneplő rendezvénysorozat. A nyolc napossá bővült esemény idén sok újdonsággal kiegészítve várja az érdeklődőket.
 ... bővebben » 
 
"Ha elfelejtenélek, Jeruzsálem..."
2015. jún. 20.
Fenti címmel jelent meg az 1965 óta Vácott élő Farkas János Gábor könyve amely - ahogyan a szerző fogalmaz - a szeretetről szól: "Ez a könyv a szeretetről szól. A Szülőföld és az Ősök szeretetéről. Azon emberek iránt érzett szeretetről, akik elődeim voltak, akik zokszó nélkül tették a dolgukat, és amikor Sorsuk beteljesedett, egy kis sír ölén végre megpihentek. Ez a szeretet sajnos későn ébredt, és ezt már nem tudom elmondani Nekik. Ezért született hát ez a könyv, és azért, hogy csendes, észrevétlen múltjuk ne vesszen el. Éljen e könyv lapjain tovább" - jegyzi a kötet írója.
 ... bővebben » 
 
100 Festő 100 Képe országos és nemzetközi kiállítás Verőcén
2015. jún. 18.
Szombaton, 2015. június 20-án 15 órai kezdettel nyitja meg kapuit a "100 Festő 100 Képe" című országos és nemzetközi kiállítás Verőcén, a Verőce Galériában. Az immáron negyedik alkalommal megrendezésre kerülő tárlaton kiállító művészek neveit és az általuk kiállított alkotások címeit az alábbiakban tekinthetik meg olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Tizenegy váci javaslat került a Pest Megyei Értéktárba
2015. jún. 17.
- Az önálló döntési jogkörrel felruházott Megyei Értéktár Bizottság 2015. június 12-i ülésén tizenegy váci javaslatot támogatott. Ezzel a Pest Megyei Értéktár kulturális örökség kategóriában a Diadalívvel, a Kőszentes híddal, a Hétkápolnával, a Honvédemlékművel, a Kálváriával, a Várral és a váci múmiák örökségével gyarapodott. Az ipari és műszaki megoldások terén az első magyar vasút és a Forte gyár hagyománya került a megyei értékek közé, míg épített környezet kategóriában a Székesegyház és a Zsinagóga – olvasható Fehér Zsolt (Jobbik) Pest megyei közgyűlési képviselőnek, a Megyei Értéktár Bizottság alelnökének közelmúltban szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményéből, melynek további részleteit az alábbiakban tárjuk olvasóink elé.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 121 - 128 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat