Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A Nagyvizit és A napsugár fiúk előadása Vácott, parádés szereposztásban
2015. okt. 01.
Az őszi hónapokban már tud olyan hűvös lenni az időjárás, hogy az emberek olyan kikapcsolódási lehetőséget keresnek, amelyet fedett helyen rendeznek meg. Talán az egyik legjobb program egy nagyszerű színházi előadás megtekintése. A váci Madách Imre Művelődési Központ ez alkalommal is kínál kellemesnek ígérkező, felhőtlen szórakozást az elkövetkező hetekben a helyiek és a környékbeliek nagy örömére.
 ... bővebben » 
 
Az Olvasás Éjszakája - Egy nap a könyvekért, Vácon is!
2015. szept. 21.
Október 10-én a könyveké és az olvasásé lesz a főszerep az immáron harmadik alkalommal megrendezésre kerülő, "Az Olvasás Éjszakája" című országos eseményen. Ezen a napon a programhoz csatlakozó fővárosi és vidéki könyvesboltok - így például a váci Lyra Könyvesház is (Vác, Piac utca 1.), karöltve a SZAVAD Egyesülettel - izgalmas programokkal készülnek a könyvszerető látogatóknak.
 ... bővebben » 
 
Őszi Művészeti Hetek Vácott - immáron tizenkettedszer
2015. szept. 16.
Idén is tartalmas kikapcsolódásban lehet része annak, aki ellátogat a váci Madách Imre Művelődési Központba az Őszi Művészeti Hetek programjaira. Az október 1-jén kezdődő, két hónapon át tartó programsorozat a különböző műfajok kavalkádját kínálja az érdeklődőknek. Szerepelnek a repertoárban színházi előadások, táncház, könnyű- és komoly zenei koncertek, irodalmi estek, kiállítások, gyerek előadások, valamint családi és egészségnap.
 ... bővebben » 
 
"Földbe zárt kincseink" - Régészeti mini-kiállítás Vácott, a Kulturális Örökség Napjai keretében
2015. szept. 16.
"Földbe zárt kincseink" címmel régészeti mini-kiállítás lesz látható 2015. szeptember 19-én és 20-án 10 és 18 óra között Vácott, a Szent Mihály Altemplom kiállítóhelyen. A programot - melyről bővebben az alábbiakban tájékozódhatnak olvasóink - a Váci Tragor Ignác Múzeum szervezi, csatlakozva az erre a hétvégére meghirdetett országos kulturális rendezvénysorozathoz, a  Kulturális Örökség Napjaihoz.
 ... bővebben » 
 
Emma napernyője címmel megjelent Matkovich Ilona, váci szerző új könyve
2015. szept. 14.
A közelmúltban megjelent Matkovich Ilona, váci szerző legújabb kötete, amely az Emma napernyője címet viseli. A kötet - amelyből az alábbiakban idézünk ízelítőként - megvásárolható Vácott, a Lyra Könyvesházban (Vác, Piac utca 1.).
 ... bővebben » 
 
In memoriam Albert Schweitzer
2015. szept. 14.
Fenti címmel nyílt dokumentum-kiállítás 2015. szeptember 11-én, pénteken a váci Lyra Könyvesház Torony Galériájában (Vác, Piac utca 1.). A Nobel-békedíjas elzászi német teológus, lelkész, filozófus, orgonaművész, tanár, orvos emlékére nyílt tárlatot október 12-ig tekinthetik meg az érdeklődők.
 ... bővebben » 
 
Angyalok súrolják vállaink - Könyvbemutató a Credo-ban
2015. szept. 05.
Szeptember 15-én, kedden 18 órakor mutatják be a Váci Egyházmegye szervezésében Tornay András versíró legújabb, fenti címmel íródott kötetét. A Tornay András válogatott verseit tartalmazó kötetet maga a szerző fogja bemutatni és dedikálni, míg a zenei aláfestést Tornay Gábor biztosítja majd gitárral. Az eseménynek a Credo-ház ad otthont (Vác, Kossuth tér 4.)
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 105 - 112 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat