Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Csütörtök esti beszélgetés Karaffa Gyulával
2016. febr. 09.
2016. február 18-án, csütörtökön 18 órai kezdettel kerül a Móricz Zsigmond Társaság és a Madách Imre Művelődési Központ közös szervezésében beszélgetős estet tartanak, melynek vendége Karaffa Gyula a Börzsönyi Helikon alapító-főszerkesztője. Karaffa Gyula beszélgető partnere Kovács T. István ny. újságíró.
 ... bővebben » 
 
Civitas Zenei Esték Vácon
2016. febr. 09.
Fenti címmel indít koncertsorozatot a Vác Civitas Művészeti Egyesület. A sorozat első állomásaként 2016. február 20-án 18 órakor a váci Bartók Béla Zeneiskolában közös koncertet a Vox Humana Énekkar és Fehér Lili (2015 Dunakanyar Hangja) "Sing a new song unto God" címmel. Vezényel: Sándor Bence.
 ... bővebben » 
 
A válaszok valahol körülöttünk lebegnek
2016. febr. 03.
A Váci Dunakanyar Színház és a Nemzeti Színház legutóbbi koprodukciója Witold Gombrowicz Yvonne, burgundi hercegnő című darabja. A rendezővel, Yaroslav Fedoryshyn-nel az előadás dramaturgja, Deés Enikő beszélgetett a főpróbahéten.
 ... bővebben » 
 
Magyar Kultúra Napja Vácott, kiállítással és díjátadással
2016. jan. 20.
A huszonhat esztendővel ezelőtt bekövetkezett rendszerváltás minden kétséget kizáróan sok mindent felülírt Magyarországon az azt megelőző évtizedek történéseit tekintve. Sokan sokféle módon értelmezhetik ezt a történelmileg és politikailag is meghatározó hatalmas lépést, amely rossz és jó dolgokat egyaránt magával hozott. Mielőtt átcsapnának eme sorok politikai értekezésbe, azt a megállapítást tesszük, amelyet talán mindenki, pártállástól függetlenül képes elfogadni, hogy a rendszerváltás egyfajta élénkítő szerként hatott a nemzeti önérzetre és a magyarságtudatra.
 ... bővebben » 
 
Éber Álmok - Így házimozizom én
2016. jan. 20.
Fenti címmel nyílik kiállítás Mester Bori grafikáiból és festményeiből a V'14 Art Galériában (Vác, Széchenyi utca 8.) 2016. január 29-én, pénteken 18 órai kezdettel. - Alkotásaim az álom és ébrenlét határán mozognak. Nőiség, tudattalan, természet, város... Képzeletem csarnokai tárulnak fel a képeken keresztül - vall munkásságáról az alkotó. A hamarosan nyíló kiállítást alkotó képeket Mester Bori felkérésére Lájer Vera művészettörténészre válogatta össze.
 ... bővebben » 
 
Kálmán Imre híres operettjének bemutatója a váci színházban
2016. jan. 14.
Január végén két alkalommal – január 29-én és január 30-án - is műsorra tűzi a Váci Dunakanyar Színház Kálmán Imre népszerű operettjét, a Cirkuszhercegnőt. A cirkuszban játszódó szerelmi mesében az álcázás épp olyan fontos szerepet kap, mint a grandiózus látványvilág. Mister X titokzatos kiléte sok kérdést vet fel a szereplőkben. A férfi nem más, mint Fedja Becketov, Oroszország tisztje, aki szerelmi bánatában szegődik a vándorcirkuszhoz.
 ... bővebben » 
 
Élet a Boksákon
2016. jan. 13.
Fenti címmel nyílik kiállítás Kis Dávid fotóiból a Lyra Könyvesház Torony Galériájában (Vác, Piac utca 1.) 2016. január 15-én, pénteken 17 órai kezdettel. A 2016. február 11-éig megtekinthető tárlatot megnyitja: Németh Árpád festőművész. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

Eredmények 81 - 88 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat