Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Bronzba öntött főtér
2016. máj. 18.
A Rotary Club Vác tagsága mindenkit szeretettel hív és vár 2016. május 21-én, szombaton 10 órára a Március 15. térre annak, a Vác város főterét ábrázoló bronzmakettnek a felavatására, amely a város önkormányzatának támogatásával, valamint váci vállalkozások és polgárok hozzájárulásával valósult meg a közelmúltban. Az átadási ünnepségen köszöntőt mond: Posta Botond, a Rotary Club Vác soros elnöke. Az egyedi térplasztikát felavatja: Fördős Attila, Vác város polgármestere.
 ... bővebben » 
 
Vácon is nagy sikert aratott a funtineli boszorkány
2016. máj. 06.
Fiatal székely színésznő játssza a főszerepet Wass Albert egyik legszebb erdélyi-havasi történetében, A funtineli boszorkányban. A Madách Imre Művelődési Központban teltház előtt, óriási sikerrel mutatta be az Újszínház társulata a regénytrilógia színpadi adaptációját. Koncz Andrea, a címszereplő tündér-boszorkány Nuca szerepében csillogtatta tehetségét, vele beszélgettünk a váci előadás után.
 ... bővebben » 
 
Bronzba öntött főtér
2016. máj. 03.
A Rotary Club Vác tagsága mindenkit szeretettel hív és vár 2016. május 21-én, szombaton 10 órára a Március 15. térre annak, a Vác város főterét ábázoló bronzmakettnek a felavatására, amely a város önkormányzatának támogatásával, valamint váci vállalkozások és polgárok hozzájárulásával valósult meg a közelmúltban. Az átadási ünnepségen köszöntőt mond: Posta Botond, a Rotary Club Vác soros elnöke. Az egyedi térplasztikát felavatja: Fördős Attila, Vác város polgármestere.
 ... bővebben » 
 
Halál utáni születés a tizennyolcadik században
2016. máj. 01.
A váci Fehérek templomának múmiaegyüttese méltán világhírű antropológiai kuriózum. A tizennyolcadik században és a tizenkilencedik század elején ide temetett emberek az altemplom különleges mikroklimatikus viszonyai miatt természetes módon mumifikálódtak. Az Origo.hu-nak a témával kapcsolatos csütörtöki írása szerint a halál után, post mortem végzett császármetszés nyomai mai napig láthatók az egyik XVIII. századi váci múmián.
 ... bővebben » 
 
Liszt-díjas klarinétművész is játszik a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar Mozart estjén
2016. ápr. 21.
A váci születésű Klenyán Csaba Liszt-díjas és nyolcszoros Artisjus díjas, nemzetközi hírnevű klarinétművész csodálatos játéka is hallható lesz 2016. április 24-én szombaton, a Vác Civitas Szimfonikus Zenekar Mozart estjén a Madách Imre Művelődési Központban. Ennek kapcsán készítettük vele az alábbi interjút, amelyben azt is elárulta, hogy mi az igazi nagy álma.
 ... bővebben » 
 
Váci huszárok a hatvani csatában
2016. ápr. 12.
Az 1848-49-es Forradalom és Szabadságharc kiemelkedő időszaka volt a Tavaszi Hadjárat, ami 1849. április 2-ától május 21-éig tartott. A hadjárat során a magyar honvédsereg óriási katonai sikert ért el. A Hatvani csata volt az első ütközet 1849 tavaszán, ahol a magyar honvédség hős katonái győzelmet arattak. E méltó esemény 167. évfordulójára emlékeztek a városba - április 2-án - szombaton az önkormányzat által rendezett egész napos színes programok keretében, a történelmi katonai hagyományőrzők, huszárok - így a Váci Huszár és Nemzetőr Bandérium - és a Gáspár András Bajtársi Egyesület jelenlétében.
 ... bővebben » 
 
Dr. Gémesi György - Amiben hiszel, az van
2016. ápr. 09.
Fenti címmel jelent meg a közelmúltban Serényi Péter könyve. A könyvet 2016. április 15-én, pénteken 17 órakor Vácott, a Lyra Könyvesházban (Vác, Piac utca 1.) is bemutatják. Az eseményen jelen lesz Dr. Gémesi György, Gödöllő polgármestere, és dedikálja is a kötet egy-egy példányát.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat