Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Víg Vác Bérlet idén is, a Váci Dunakanyar Színházban
2016. aug. 09.
A tavalyi esztendő sikerén felbuzdulva a Váci Dunakanyar Színház az idén is kiadja a Víg Vác Bérletet, amely három, az alábbiakban részletesen ismertetett, nagyszerű előadásra szól. A bérlet ára pedig mindösszesen: 6900 forint.
 ... bővebben » 
 
I. Danubia Talent zenei tábor Vácon - A fiatal muzsikusok a Vigalomban is felléptek
2016. júl. 26.
A Váci Közéleti Egyesület szervezésében került sor az I. Danubia Talent zenei tábor megrendezésére városunkban 2016. július 18-a és 25-e között. Az egyhetes, személyre szabott zenei kurzuson 12 tehetséges fiatal muzsikusjelölt vett részt, akik már hangszeren (zongorán) játszanak, és zenei tanulmányokat folytatnak.
 ... bővebben » 
 
Billentyűk és trombiták a váci Nagyboldogasszony Székesegyházban
2016. júl. 23.
Egész augusztusban, összesen tizenhárom városban várják a közönséget a Filharmónia Magyarország rendkívüli orgonakoncertjei. Az OrgonaPont sorozat nem először bizonyítja be, hogy az orgona nem csupán a barokk udvarok és az egyházi liturgiák hangszere lehet, idén pedig több új város is csatlakozott a nyárvégi programsorozathoz. A hangszerek királynője Vácott is új arcáról mutatkozik be.
 ... bővebben » 
 
Letűnt korok a Duna mentén
2016. júl. 14.
A váci Tragor Ignác Múzeum fenti címmel új, időszaki régészeti kiállítást nyit meg 2016. július 21-én, csütörtökön 17 órakor a Görög Templom Kiállítóteremben (Vác, Március 15. tér 19.). A kiállítás címe: Letűnt korok a Duna mentén. A kiállítás fókuszában Vác és a váci Tragor Ignác Múzeum gyűjtőterületének korábban, illetve újonnan előkerült impozánsabb régészeti leleteinek bemutatása áll.
 ... bővebben » 
 
Magyarország jobban tejbegríz
2016. jún. 22.
Valamivel több, mint egy esztendővel ezelőtt új Hócipő-kabaré indult országjáró körútra "Magyarország jobban tejbegríz" címmel. Az aktuális közéleti, politikai kérdésekből táplálkozó produkció a Demokratikus Koalíció választókerületi elnökének, Papp Évának a közbenjárására a közelmúltban Vácra is eljutott, ahol a Madách Imre Művelődési Központban a Hócipő két oszlopos tagja, Farkasházy Tivadar és Selmeczi Tibor szórakoztatta a nagyérdeműt.
 ... bővebben » 
 
Múzeumok Éjszakája Vácon, elemlámpás tárlatvezetéssel és számos további programmal
2016. jún. 18.
Jövő szombaton, azaz 2016. június 25-én országszerte számos programmal várja az érdeklődőket az immár sok éves hagyománnyal bíró, nagy sikerű Múzeumok Éjszakája rendezvény. Az eseményhez a korábbi esztendőkhöz hasonlóan a váci kiállítóhelyek is csatlakoznak. Arról, hogy Vácon mikor, hol és milyen programokkal várják az érdeklődőket, arról a váci Madách Imre Művelődési Központ által szerkesztőségünkhöz eljuttatott, alábbiakban megtekinthető plakáton tájékozódhatnak. Annyit elárulunk elöljáróban, hogy a váci programok között számos program szerepel, közöttük egy igazán különleges hangulatú, elemlámpás tárlatvezetés is.
 ... bővebben » 
 
Nemzetközi fesztiválokon a Váci Dunakanyar Színház Yvonne, burgundi hercegnő című produkciója
2016. máj. 25.
Május 20-án vette kezdetét a 18. alkalommal megrendezett Nemzetközi Színház Fesztivál az ukrajnai Khersonban, melyre a Váci Dunakanyar Színház Yvonne, burgundi hercegnő című produkciója is meghívást kapott. A vendégjátékra, mely a színház az első megmutatkozása lesz nemzetközi színtéren, 2016. május 24-én 21 órakor kerül sor.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat