Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Karácsonyi koncert után, Újévi hangverseny előtt
2007. dec. 23.
A város kulturális élete az évvégi ünnepek idején sem vonul szünetre. Hangversenyt ad ebben az időszakban a neves orgonaművész, Bednarik Anasztázia, a váci Vox Humana Énekkar tegnap, december 22-én tartotta ünnepi hangversenyét, a 2008-as esztendő első napjaiban pedig a Farkas Pál vezette Váci Szimfonikus Zenekar rendezi meg hagyományos Új évi hangversenyét.
 ... bővebben » 
 
Lieber Éva textilművész emlékkiállítása a könyvtárban
2007. dec. 21.
Lieber Éva textilművész emlékkiállítása a váci Katona Lajos Városi Könyvtár Galériájában nyílt meg december 15-én. A kiállítást Pálos Frigyes prépost kanonok, művészettörténész nyitotta meg. Közreműködött Lachegyi Imre furulyán és Lachegyi Anna gordonkán.
 ... bővebben » 
 
Ha karácsony, akkor Téli Tárlat
2007. dec. 19.
Ha karácsony, akkor Téli Tárlat. Summázhatnánk így egy jeles, évről-évre visszatérő kulturális eseményt. A hagyományosan a Madách Imre Művelődési Központban megrendezendő kiállításon ebben az évben, mintegy harmincnégy váci és környékbeli képzőművész állította ki alkotásait. A december 15-én, szombaton nyílt, fényképekből, festményekből, szobrokból, kisplasztikából álló kiállítás-megnyitó résztvevőit dr. Bóth János polgármester köszöntötte.
 ... bővebben » 
 
Hangversennyel emlékeztek Kodályra
2007. dec. 17.
Annak ellenére, hogy számos, nagy rendezvénynek adott már otthont a váci baptista imaház az elmúlt években, annyian talán még egyiken sem voltak, mint a december 15-én, szombaton megtartott kulturális programon. A templom "színpadán" megközelítőleg kétszáz elegáns ruhába öltözött hölgy és úr dalolt egy kettős évforduló alkalmából.
 ... bővebben » 
 
Karácsonyi Mesegyár a váci múzeumban
2007. dec. 13.
„Karácsonyi Mesegyár” címmel december 15-én, szombaton 14 órától 17 óráig a váci Tragor Ignác Múzeum keretében működő Hincz Gyűjtemény épületében (Vác, Káptalan u. 16.) múzeumi játszóházat tartanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A foglalkozáson elkészítjük az ott elhangzó karácsonyi mesék illusztrációját, amelyek segítségével a gyerekek el is játszhatják azokat.
 ... bővebben » 
 
Startol a Téli Ünnepi Napok
2007. nov. 27.
A tél hamarosan bekopogtat az életünkbe, díszbe öltöztetjük otthonunkat és vele együtt elérkeznek az ünnepek. A váci Madách Imre Művelődési Központ immár második alkalommal szervezi meg Téli Ünnepi Napok címmel téli programsorozatát. A karácsonyi készülődés jegyében kicsiknek és nagyoknak is egyaránt tartalmaznak szórakoztató rendezvényeket.
 ... bővebben » 
 
A KAT-kiállítása a Szent Erzsébet év záró rendezvényeként
2007. nov. 26.
Az első árpádházi szentek nemzetépítő, útmutató, hatalmas királyi alakok – István, Imre és László – után a nyolcszáz évvel ezelőtt született Árpádházi Szent Erzsébet a világ új mélységeit és szépségeit mutatta meg. Szent Erzsébet – akit a keresztény írások jobbára a „kedves” jelzővel együtt említenek – korának legkedveltebb szentje volt.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 Következő > Utolsó >>

Eredmények 617 - 624 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat