Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
XVII. Váci Tavaszi Fesztivál - 2019. március 14-e és április 27-e között
2019. ápr. 03.
Idén 17. alkalommal március 14. és április 27. között rendezi meg a Madách Imre Művelődési Központ a Váci Tavaszi Fesztivált. A programsorozat főként a zene területén kínál műfaji sokszínűséget, de az összművészeti fesztiválban egyaránt helyet kap a színház, a tánc, a stand up, az irodalom és a képzőművészet, valamint családi és gyerek programok is.
 ... bővebben » 
 
A sztorik színesítik az előadást
2019. jan. 27.
Kevés az olyan ember, aki azért ül be egy előadásra, mert minden vágya, hogy száraz tényeket hallgasson és egy rakás adatot tárjanak elé. Segítünk elkerülni azokat a hibákat, amivel unalmas és tényszerű lesz az előadás.
 ... bővebben » 
 
Gálaműsor a Magyar Kultúra Napja alkalmából
2019. jan. 09.
A huszonnyolc esztendővel ezelőtt bekövetkezett rendszerváltás minden kétséget kizáróan sok mindent felülírt Magyarországon az azt megelőző évtizedek történéseit tekintve. Sokan sokféle módon értelmezhetik ezt a történelmileg és politikailag is meghatározó hatalmas lépést, amely rossz és jó dolgokat egyaránt magával hozott. Mielőtt átcsapnának eme sorok politikai értekezésbe, azt a megállapítást tesszük, amelyet talán mindenki, pártállástól függetlenül képes elfogadni, hogy a rendszerváltás egyfajta élénkítő szerként hatott a nemzeti önérzetre és a magyarságtudatra.
 ... bővebben » 
 
Újévi hangverseny a MIMK-ben
2019. jan. 09.
2019. január 12-én, szombaton 19 órai kezdettel Újévi hangversenyt rendeznek a váci Madách Imre Művelődési Központ színháztermében. Előadó: Vác Civitas Szimfonikus Zenekar, Kriszta Kinga – szoprán, Horváth István – tenor. Vezényel: Sándor Bence.
 ... bővebben » 
 
Karácsonyvárás a múzeumban
2018. dec. 13.
A váci Tragor Ignác Múzeumban szép decemberi hagyománnyá vált karácsonyváró program megtartása az idei évben rendhagyó formát ölt - az intézmény kollektívája különleges színielőadással várja az érdeklődőket. A programról bővebben az alábbiakban tájékozódhatnak Olvasóink.
 ... bővebben » 
 
Karácsony Kórussal és Zenekarral
2018. dec. 10.
A Filharmónia Magyarország - a Vác Civitas Szimfonikus Zenekarral együtt - ismét kulturális programsorozatot rendez Vácott (részletek a cikk végén). Ennek keretében szeretettel várják a szervezők a közönséget 2018. december 15-én, szombaton 19 órakor a váci Baptista imaházban egy egyedülálló karácsonyi hangversenyre, amely minden bizonnyal segít ráhangolódni a karácsonyi ünneplésre.
 ... bővebben » 
 
Csoda ez az éj
2018. nov. 23.
A Thália Művészeti Egyesület - Gyémánt Musical Stúdió fenti címmel ad adventi műsort 2018. december 9-én, vasárnap 17 órai kezdettel a váci Madách Imre Művelődési Központ Kamaratermében. A műsorral kapcsolatos további részleteket az alábbi plakáton találják Olvasóink.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 663





 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat