Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Miért jó használni a Filter-t? Nyomtatás E-mail
2019. jan. 27.
Ha van egy remek magyar fejlesztésű hírgyűjtő portál, ahol könnyedén, egyszerűen ki lehet alakítani a saját ízlésünknek és érdeklődési körünknek megfelelő profil oldalt, akkor miért ne vágnánk bele? Az egyszerűsége egyben a nagyszerűsége is a rendszernek, hiszen lehetőségünk van arra, hogy csak és kizárólag a kedvenc témáinkat jelentessük meg. Lássuk hogyan!


Érvek a regisztráció mellett

Létrehozhatunk saját érdeklődési körünkbe vágó témát/témákat, majd nem csak olvashatjuk a releváns cikkeket, de még hozzá is szólhatunk oly módon, mintha blogot olvasnánk. Ha kellően témába vágó, tartalmas és hasznosnak ítéli meg a Filter szerkesztőstábja, akkor a Filter megjelenítendő cikkei közé is bekerülhet, akár a címlapra is! De nem csak témákat érdemes megjeleníteni, hanem feltölthetjük saját cikkünket is.További érv, hogy miért érdemes felhasználóként a Filter-t olvasni az, hogy a témáinkban megjelenő cikkeket időrendi sorrendben listázza az oldal. Így könnyebb lesz a keresés, ha a későbbiekben szükségünk lesz rá. Tanároknak vagy kollégáknak is kiváló segítő, mert a diákjaik/munkatársaik számára létrehozhatnak ajánlott olvasmányokat, amit könnyűszerrel frissíteni is lehet.

Hogyan kezdjünk neki a regisztrációnak?


1. Első lépésben saját fiókot hozunk létre a jobb felső sarokban található regisztrációs linkre kattintva.
2. Adjuk meg a szükséges adatokat, majd válasszunk felhasználónevet. Figyeljünk arra, hogy a felhasználónév fog megjelenni a publikációink alatt!
3. A regisztráció után kezdhetjük szerkeszteni a Fiókunkat. Itt állíthatunk be profilképet, hozhatunk létre saját témát, saját cikket, kiválaszthatjuk a minket érdeklő témák megjelenítését, ha hiányosságot vélünk felfedezni az adott téma cikkeiben, akkor hozzáadhatjuk a Filter cikkei közé a javaslatunkat, elmenthetjük a nekünk tetsző cikkeket, ugyanezeket meg is oszthatjuk közösségi felületeken is, esetleg megvitathatjuk egy adott írás tartalmát másokkal, stb. A portál figyel arra, hogy a szolgáltatásaik folyamatosan bővüljenek, így a fejlesztéseknek még nincs vége!

Hogyan tudjuk szűrni a releváns tartalmakat?

A legegyszerűbb módja, hogy a Filter oldalán a felajánlott tematikákra kattintva megjelöljük, hogy csak azon témákban listázzon cikkeket, amik minket érdekelnek. De még ezen felül is pontosíthatjuk a találatokat, hogy milyen tartalmú cikkeket gyűjtsön számunkra az oldal. Erre írnak néhány példát, de sok keresési praktikát is olvashatunk az oldalon. A beállítások nem bonyolultak, kis odafigyeléssel nagyon ügyesen lehet bánni a tartalmi megjelenésekkel.

- A magyar nyelv sajátosságai miatt a szűrés pontosságát kis odafigyeléssel fokozni lehet.
- Próbáljuk megtalálni az adott témán belül a legmegfelelőbb keresési kulcsszót. Ha túl tág fogalmat írunk be, pl.: időjárás, akkor szinte minden időjárással kapcsolatos cikket ki fog listázni. Ha azt írjuk be, hogy időjárás 2019, nagyobb valószínűséggel fogunk olvasni a 2019-es évre vonatkozó időjárásról szóló hírekről.
- Figyeljünk a tulajdonnevek helyesírására, használjunk nagy kezdőbetűt! (nem mindegy, hogy Nagy vagy nagy…)
- Szűrhetünk csak adott hírportálról/blogbejegyzésről/weboldalról leközölt cikkekre is.
- Kiszűrhetjük azon oldalakat, ahonnan nem szeretnénk cikkeket olvasni.
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat