Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Leánykérési ötletek, avagy hova fordulj, ha tanácstalan vagy Nyomtatás E-mail
2019. jan. 27.
A leánykérés elsősorban nem közönségnek kell, hogy szóljon, hanem annak, hogy ez az első lépés egy boldog, közös élet felé. Természetesen a hozzá tartozó díszlet sem mindegy, de ha igazi szerelemről beszélünk, akkor úgyis attól lesz szép, hogy a szeretett férfi teszi fel a kérdést.


Összegyűjtöttünk néhány ötletet arra az esetre, hogyha esetleg híján lennénk egy kis kreativitásnak, de mégis megadnánk a módját az eljegyzésnek. Természetesen ezek mind általánosságban értendők, érdemes testre szabni őket, attól függően, hogy ki mit szeret.

Sokféle lehetőség közül választhatunk, a leendő menyasszony habitusától függően. Ha a romantika nagy kedvelője, akkor nem lesz nehéz dolgunk, hiszen csak meg kell teremteni a szükséges atmoszférát. Ez lehet egy romantikus vendéglő, ahol csak kreativitás kérdése, hogy milyen formában tárjuk elé a kérdést. Lehet egy pezsgőbe rejtett gyűrű, egy pincér által cselesen megoldott átadás és még számtalan egyéb módszer. De persze ha nem kell a körítés, akkor az étteremben is letérdelhetünk, hogy megkérjük a kezét. Egyre érdemes odafigyelni, méghozzá, hogyha nem kedveli a feltűnést, akkor könnyedén zavarba jöhet a sok ember figyelmétől.Attól függően, hogy milyen hobbival, vagy egyéb kedvenc elfoglaltsággal rendelkezik, szintén remek dolgokat lehet belőle kihozni.

Ha a futás a hobbija?


Ahol futni szokott, néhány barát és tábla segítségével fel lehet tenni a kérdést. 

Szeret olvasni?

A kedvenc írójának a legújabb könyvében is el lehet rejteni egy frappáns megoldással.

Szereti a kiállításokat?

A kedvenc festőjének a képei tökéletes hátteret nyújthatnak a nagy kérdéshez, tuti nem fogja elfelejteni az élményt.

Van kedvenc cukrászdája?

Biztosan segítenek belesütni a gyönyörű arany eljegyzési gyűrűt a kedvenc sütijébe, vagy akár dekor elemként alkalmazni egy finom tortánál.

Megrögzött állatvédő?

Fogadj örökbe egy kiskutyát és mikor átadod, a nyakába kötött szalagon nyugodtan ott figyelhet az eljegyzési gyűrű. A meglepetés garantált! Persze fontos felelősségteljes döntést hozni, a kutyus nem játék. Csak akkor legyen ez a választott meglepetés, ha be tudtok tervezni az életetekbe egy új családtagot.

Nagy mozirajongók vagytok?

A reklám helyett egy saját tervezésű kisfilm hamar könnyet csalhat a szemébe. Persze itt is fontos figyelni arra, hogy mennyire szégyenlős a leendő menyasszony, hiszen nem biztos, hogy akkora öröm lesz számára, ha az egész terem a csókolózós képeket nézi. Érdemes lehet erre az alkalomra kibérelni egy kisebb termet.

Szerettek utazni?


Akkor kalandra fel! Egy gyertyákkal kirakott homokos part látványa, mikor a homokba írt kérdéstől nem jut szóhoz… Felejthetetlen és különleges. Hajózhattok is, egy szigetre kiúszva igazán különleges és emlékezetes eljegyzésben lehet része a választottnak.

Össze lehet kötni a foglalkozással is a nagy kérdést, mint például, ha a kedves tanárnő, akkor a lurkók tuti benne vannak a huncutságban, ami azzal jár, hogy segítsenek. Tűzoltóként vagy rendőrként pedig egy akciónak álcázott leánykérés is emlékezetes lehet, csakúgy, mint az utána következő tematikus lagzi.

Ahogy látható, nem kötelező óriási léptékekben gondolkozni, egy kis figyelmesség is lehet romantikus és emlékezetes.
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat