Vác OnlineKERESÉS

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.huBarna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI MÁNIA
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
Jogi nyilatkozat Nyomtatás E-mail


A látogatás feltételei

A Vác Online portál látogatói elismerik és a nyilatkozatban foglalt feltételeket magukra érvényesnek tekintik. A honlapon közölt adatok megtekintéséhez regisztrációra, belépési névre, jelszóra vagy egyéb engedélyre nincs szükség.


Szerzői jogok, hivatkozás a honlapra

A Vác Online portálon található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában az alapítók és szerkesztők - név szerint: Dózsa Csaba, Huszár Károly és Lakatos Csaba - kizárólagos tulajdonát képezik, kivéve ahol van utalás az információ, kép forrására.
A portálon megjelenő írások utánközléséhez a portál szerkesztői hozzájárulnak abban és csak abban az esetben, ha az utánközlő/hírgyűjtő maximum a címet és a cikk bevezető szövegrészét veszi át, jeleníti meg, majd linkkel utal annak a Vác Online portálon elérhető bővebb tartalmára.

A honlap főoldalára mutató linket bárki elhelyezheti saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Belső oldalakra mutató linkek abban az esetben helyezhetők el, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (pl. kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással és további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy a Vác Online weboldal valamely más weboldal részeként jelenjen meg.


A felelősség korlátozása

A honlapon másodlagosan - forrásmegjelöléssel - közölt adatokért, azok pontosságáért az alapítók és szerkesztők felelősséget nem vállalnak. Némelyik fotó csak a cikk illusztrálására szolgál, nem biztos, hogy ugyanarról szól, mint a cikk.
A honlap látogatása feltételezi a látogató részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. Az alapítók és szerkesztők nem felelősek semmilyen kárért, amely a honlaphoz való csatlakozás miatt következett be, továbbá az alábbiakban felsorolt pontokban foglaltak szintén az alapítók és szerkesztők felelősségi körén kívül esnek:

– Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza a honlap akadálytalan működését és a vásárlást.
– Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
– Bármely levél – függetlenül attól, hogy papír, vagy elektronikus formában érkezett – elvesztése.
– Bármely szoftver nem megfelelő működése.
– Bármilyen programhiba, abnormális esemény vagy technikai hiba következményei.
– A látogató felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
– Az alapítók és szerkesztők nem vonhatók felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen –eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll (vis maiornak minősül különösen: sztrájk, elemi csapás, egyéb ellenállhatatlan erő).

Megosztás
 
 

Anatólia Gyros és Hamburger BárThe Red Rouge ...az örök divat!

Hekk terasz

ECO fabrikett VÁC


The Red Rouge ...az örök divat!


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail

   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat