Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
IBM Data Storage Systems Kft. Nyomtatás E-mail
Az IBM magyarországi jelenléte egyre erősebb. A váci székhelyű IBM Data Storage Systems Kft. megnövekedett termelése és bővülése révén most még több diplomás álláskeresőnek biztosít hosszú távon munkahelyet és karrierlehetőséget. A cég a 20. helyen áll a legsikeresebb magyarországi vállalatok rangsorában az éves nettó árbevétele alapján..

A fővárostól alig 25 percre, nyugodt, csendes és modern környezetben dolgozhatnak azok, akik az IBM DSS-t választják munkahelyükként. A váci telephely nemcsak a főváros közlekedési káoszától menti meg dolgozóit, hanem modern technológiái révén az egyéni, kreatív ötletek kidolgozásához is alkalmas terepet kínál. Flexibilis gyártósorainak köszönhetően az üzem könnyedén képes a legújabb fejlesztésekre átállni, ami lehetővé teszi a műszaki fejlődést, naprakészséget és a folyamatos munkát.

A mostani létszámnövekedést és az új pozíciók létrehozását más IBM részlegektől átvett funkciók és a bővülés indokolják. A tapasztalt munkaerő keresése folyamatos annak ellenére is, hogy a cégnél a fluktuáció nem számottevő, hiszen az alkalmazottak 30 százaléka már több mint 5 éve dolgozik az IBM-nél.

Felsőfokú végzettséggel és termeléssel foglalkozó multinacionális vállalatnál szerzett gyakorlattal szinte minden területen megtalálja számításait az, aki az IBM DSS aktuális ajánlatai között kezdi az álláskeresést. A mérnöki, pénzügyi, logisztikai területek mellett most specifikusabb, energiagazdálkodási, vámszakértői és egyéb pozíciókra is lehet pályázni.

Az aktuális tavaszi állásbörzéken való aktív részvételével a cég nemcsak a jelentkezéseket megkönnyítő weboldalát népszerűsíti, de egyedülálló karrierlehetőségeivel személyesen is igyekszik megismertetni a pályakezdőket.

A vállalat támogatja munkatársai előrelépési szándékait, és lehetőséget teremt arra, hogy az alkalmas szakemberek cégen belül különböző, a megkezdettől eltérő területen karrierutat járjanak be. A cég valódi sikerének alapját a fegyelmezett csapatmunkában dolgozó, különböző területeken egyaránt otthonosan mozgó, kreatív szakemberek teljesítménye képezi.

Az állásajánlatokkal és az IBM DSS gyártási tevékenységével kapcsolatos valamennyi hasznos információ megtalálható a cég karrier weboldalán: www.ibm-dss.hu (x)

Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat