Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Egy maroknyi lelkes ember világra szóló eredményt érhet el Nyomtatás E-mail
2015. dec. 28.
Néhány nappal ezelőtt adtunk hírt arról, hogy folytatódik az Á. V. H. történetét széles spektrumban bemutató film forgatása Vácon. A helyi stáb korábban technikai okok miatt kényszerült leállni a munkálatokkal, most azonban újult erővel vágtak bele a forgatásba. Köszönhető az újrakezdés annak, hogy a film mögé egy új támogató érkezett, mégpedig az Inter-Metal Recycling Kft. ideje szüneteltek. A minap dr. Keserű Sándortól, a háborús ereklyéket, harci járműveket és old timereket gyűjtő, közismert váci vállalkozótól - mint a film tanácsadójától, társproducerétől - megtudtuk, hogy az Á. V. H. film stábja a napokban belevág a film forgatásának folytatásába. A stáb nagy lelkesedéssel, újult erővel látott munkához, melynek gyümölcsét egy kicsit már portálunk olvasói is ízlelgethetik egy-két werkfotón keresztül.- Nagy örömmel tölt el, hogy újra kezdhettük a stábbal a munkát és megszülettek az újabb képsorok az Á. V. H. filmhez, amelynek helyszínei közül a négy legfontosabb Váchoz kötődik - nyilatkozta szerkesztőségünknek a forgatás szünetében Dr. Keserű Sándor, a háborús ereklyéket, harci járműveket és old timereket gyűjtő, közismert váci vállalkozó, mint a film tanácsadója, társproducere. - Hálával tartozom ezért a támogatóinknak, sőt... Tovább megyek: hálával tartozom Andy Vajnának is aki révén sokat tapasztalhattam, tanulhattam a filmes szakmáról, s olyan nevekkel dolgozhattam együtt, mint például Brad Pitt, vagy Mark Forster - tette hozzá Dr. Keserű Sándor.


Bár Andy Vajnát sokan bírálják politikai szerepvállalása miatt, azonban az, amit a filmszakmában letett az asztalra, az megkérdőjelezhetetlen. Ezt az Á. V. H. film tanácsadója, társproducere is csak megerősíteni tudta: - Amikor például kint voltunk Los Angelesban az Universal Studios-nál, a T2 zenéje fogadott minket. Ott éreztem át igazán, hogy a film alkotói - köztük Andy Vajna - valami olyat alkottak, ami vastagon szedett betűkkel írta bele magát a filmtörténelembe.
- Valami hasonló dolog történt kis hazánk egyik produkciójával is, amikor a Saul fia Cannes-ban nagydíjat nyert. Nemes Jeles László rendező és stábja az ékes példa arra, hogy egy maroknyi lelkes ember világra szóló eredményt érhet el. Büszke vagyok rá, hogy ebben a produkcióban másodmagammal szerepelhettem is, miután a castingon az általam megformált SS orvos karakterét és az Oborni László által megformált SS kivégző tiszt karakterét rendkívül hitelesnek, meggyőzőnek talált a rendező - folytatta Dr. Keserű Sándor.
- Ehhez hasonló sikerben hiszek az Á. V. H. film kapcsán is, nyilván egy teljesen más üzenettel. A sikerhez az egész produkciónak kereknek kell lennie, ugyanakkor az is tény, hogy egy-egy filmben vannak meghatározó, úgynevezett elcsípett pillanatok, amelyek egy életre szólhatnak. Példának hozhatnám itt a népszerű magyar sorozatot a Lindát. Ez rendkívűl fontos. Szeretném én is elcsípni forgatás közben azokat a képsorokat, amelyek örökre szólnak. Hogy mire gondolok: ilyen lehet például az égő ember a kigyulladt tank mellett. Igaz láthattunk már ilyet több filmen is, nálunk azonban más lesz az üzenete ennek a dolognak mint a korábbi filmeken. Többet azonban most nem árulnék el. Folytatjuk a munkát gőzerővel és hamarosan újabb információkkal látjuk el a VácOnline olvasóit - zárta gondolatait az Á. V. H. film tanácsadója, társproducere, Dr. Keserű Sándor.


Hamarosan tehát újabb beszámolóval jelentkezünk - továbbra is kövessék velünk, hogyan készül az Á. V. H. film!
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat