Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Az országos média is felfigyelt az Á. V. H. filmben szereplő fiatal tehetségre Nyomtatás E-mail
2016. máj. 31.
Amikor egy cikket megírunk, soha nem lehet pontosan tudni - csupán csak sejteni -, hogy mekkora érdeklődés övezi majd. Előfordult már például olyan, hogy egy általunk érdekesnek gondolt téma nem emelte sokkal az átlagos fölé a napi olvasottsági indexet, és volt már nem egyszer olyan is, amikor egy számunkra teljesen hétköznapinak kategorizált hír egy nap alatt közel egy teljes havi olvasottsági indexnek megfelelő értékre "tornászta" fel a napi olvasottsági indexet. Ez utóbbi esetek leginkább akkor fordulnak elő, amikor egy-egy hírünk átlépi az országos média ingerküszöbét, foglalkoznak az általunk felszínre hozott témával. Kilián Lilla Zoéra is valahogy így figyeltek fel, s nem sokkal azután, hogy a fiatal színésztehetséggel interjút készítettünk, már az országos lapok hasábjain olvashatunk róla...

A Zoéval folytatott korábbi beszélgetésünk során kiderült, hogy miként kezdődött a lány kapcsolata a filmes világgal. Megtudtuk továbbá, hogy a váci stábbal, váci helyszíneken is forgatott Á. V. H. film az első nagyjátékfilm, amiben szerepet kapott. majd bekerült mellékszereplőnek a Mindörökké című Pálfi moziba, s a madarak azt csiripelik, hogy jó esélye van ott lenni Oscar-díjas rendezőnk, Nemes Jeles László legújabb készülő filmjében, a Sunset-ben is. Nem csoda hát, hogy az országos média is felfigyelt erre a fiatal tehetségre. A napokban a Bors a következő cikket hozta vele:

Különös lány az ÁVH-ban

Újult erővel forgatják az ÁVH című játékfilmet, melyet idén októberben, a forradalom hatvanadik évfordulóján láthat majd a közönség. A monumentális produkcióban Harkányi Endrétől Haumann Mátéig számos ismert színész játszik, de olyan különleges tehetségű amatőrök is lehetőséget kapnak, mint Kilián Lilla Zoé. Bár a 22 éves lány most ötvösnek tanul, álma, hogy filmrendező legyen. Több ötlet is van a fejében, amit leforgatna. Addig is igyekszik mindent átélni, amit meg akar mutatni a világnak. Volt már adminisztrátor, forgatókönyvíró, aquatréner, zongoratanárnő, síoktatóként ismeri az osztrák, a francia és olasz Alpok minden lejtőjét.
- Nagy megtiszteltetés, hogy szerepelhetek az ÁVH című játékfilmben. Ami úgy mutatja be az ötvenes évek sötét és embertelen világát, ahogy korábban nem láttuk - magyarázza Zoé. - Én egy felvilágosult, a pokoli önkényuralom ellen lázadó, fiatal lányt játszom benne, akire felfigyel a hatalom. Hiába próbálnak megtörni, megkínozni, az elveimet nem adom fel. Ezért a végén kivégeznek - mesélte Zoé, akinek túlságosan is fejlett igazságérzete miatt gyerekkorában is sok konfliktusa volt.

Szerkesztőségünk rendkívül büszke Zoé népszerűségének emelkedésére és ezúton is kíván neki további szép eredményeket, sikereket a filmek világában!
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat