Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Így készült az Á. V. H. film
Az országos média is felfigyelt az Á. V. H. filmben szereplő fiatal tehetségre
2016. máj. 31.
Amikor egy cikket megírunk, soha nem lehet pontosan tudni - csupán csak sejteni -, hogy mekkora érdeklődés övezi majd. Előfordult már például olyan, hogy egy általunk érdekesnek gondolt téma nem emelte sokkal az átlagos fölé a napi olvasottsági indexet, és volt már nem egyszer olyan is, amikor egy számunkra teljesen hétköznapinak kategorizált hír egy nap alatt közel egy teljes havi olvasottsági indexnek megfelelő értékre "tornászta" fel a napi olvasottsági indexet. Ez utóbbi esetek leginkább akkor fordulnak elő, amikor egy-egy hírünk átlépi az országos média ingerküszöbét, foglalkoznak az általunk felszínre hozott témával. Kilián Lilla Zoéra is valahogy így figyeltek fel, s nem sokkal azután, hogy a fiatal színésztehetséggel interjút készítettünk, már az országos lapok hasábjain olvashatunk róla...
 ... bővebben » 
 
Mesél az akasztott ember
2016. máj. 22.
"Minden voltam már, csak akasztott ember nem..." - szokták mondani közhelyesen. Nos, én erre most már bátran rákontrázhatok azzal, hogy már az is voltam. Történt ugyanis, hogy dr. Keserű Sándor felkérésére beadtam a derekamat és szerepet vállaltam az Államvédelmi Hatóság történetét széles spektrumban bemutató Á. V. H. filmben. Amikor igent mondtam, még nem tudtam pontosan, mire vállalkozok, s álmomban sem gondoltam volna, hogy árulás áldozata leszek, kötél kerül a nyakamra és a boncasztalon végzem...
 ... bővebben » 
 
Felrobbantották a Lánchidat
2016. ápr. 14.
A fenti címet olvasva a nagyvilág aktuális történéseit követő Olvasóink közül bizonyára sokan arra asszociáltak hirtelen, hogy valamiféle terrorcselekmény történt a fővárosban. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen nem erről van szó, hanem egészen pontosan arról, hogy az Államvédelmi Hatóság történetét széles spektrumban bemutató Á. V. H. film egyik váci forgatási helyszínén az egyik jelenethez a produkció stábja megépítette a Lánchíd makettjét, majd felrrobantotta azt...
 ... bővebben » 
 
Sokszor saját embereit is beáldozta az Államvédelmi Hatóság
2016. márc. 31.
Az Á. V. H. film stábja rendületlenül forgatja az Államvédelmi Hatóság történetét széles spektrumban bemutató produkció jeleneteit. A közelmúltban a VácOnline.hu-nak - mint stratégiai partnernek - ismét lehetősége nyílt egy kicsit betekintenie a kulisszák mögé... Az Á. V. H. film egyik váci forgatási helyszínén járhattunk ismét, ahol újfent dr. Keserű Sándorral, a film tanácsadójával, társproducerével beszélgettünk.
 ... bővebben » 
 
Valamennyi rendszer, amely ezer évre tervezte önmagát, végül hamar összeomlott...
2016. márc. 16.
Nemrégiben ismét az Á. V. H. film egyik váci forgatási helyszínén jártunk, ahol dr. Keserű Sándortól, a film tanácsadójától, társproducerétől megtudtuk, hogy a film egy része már a vágóasztalon van, ami azért is jelent mérföldkövet, mert - mint dr. Keserű fogalmazott - egy film sorsa a vágóasztalon dől el.
 ... bővebben » 
 
Megvan az Á. V. H. film női karaktere
2016. febr. 18.
Az Á. V. H. filmen dolgozó maroknyi, ám rendkívül lelkes váci stáb tegnap újabb jeleneteket forgatott. Az újabb képkockákon a stáb a nők második világháborús szerepére kíván rávilágítani. Ehhez meg is találták a megfelelő karaktert Rubin Anna személyében.
 ... bővebben » 
 
Az Á. V. H. borzalmait bemutató filmből nem hiányozhatnak a véres képsorok
2016. febr. 18.
Az elmúlt hétvégén felvették a legvéresebb jeleneteket az Államvédelmi Hatóság történetét széles spektrumban bemutató Á. V. H. film forgatásán, Vácon. Két jelenet filmezése között sikerült ismét egy kicsit elcsípnünk dr. Keserű Sándort, a film tanácsadóját és egyben társproducerét, aki egy újabb kulisszatitkot osztott meg velünk. (Figyelem: a cikkhez mellékelt képek között van olyan is, amely megzavarhatja egyes olvasóink nyugalmát!)
 ... bővebben » 
 
A díszlet beázott, ám ez nem akadályozta meg a lelkes csapatot a forgatásban
2016. febr. 01.
Vasárnapra virradóra szomorú látvány fogadta az Államvédelmi Hatóság történetét széles spektrumban bemutató Á. V. H. film forgatásán munkálkodó váci stábot. A forgatás egyik helyszínét, és az ott található díszleteket - egy csőtörésnek köszönhetően - nem elhanyagolható mértékben elöntötte a víz. A lelkes csapatot azonban ez nem akadályozta meg a forgatásban.
 ... bővebben » 
 
Újabb képkockák a kulisszák mögül...
2016. jan. 25.
Rendületlenül zajlik az Államvédelmi Hatóság történetét széles spektrumban bemutató Á. V. H. film forgatása Vácon. Szerkesztőségünk - mint a film kiemelt médiatámogatója - a minap újabb képkockákat kapott a forgatásról, melyen a stáb ezúttal a kezdeteket igyekszik rögzíteni. Azt az időszakot, amikor létrejött az Állam Védelmi Hatóság...
 ... bővebben » 
 
Egy maroknyi lelkes ember világra szóló eredményt érhet el
2015. dec. 28.
Néhány nappal ezelőtt adtunk hírt arról, hogy folytatódik az Á. V. H. történetét széles spektrumban bemutató film forgatása Vácon. A helyi stáb korábban technikai okok miatt kényszerült leállni a munkálatokkal, most azonban újult erővel vágtak bele a forgatásba. Köszönhető az újrakezdés annak, hogy a film mögé egy új támogató érkezett, mégpedig az Inter-Metal Recycling Kft. ideje szüneteltek. A minap dr. Keserű Sándortól, a háborús ereklyéket, harci járműveket és old timereket gyűjtő, közismert váci vállalkozótól - mint a film tanácsadójától, társproducerétől - megtudtuk, hogy az Á. V. H. film stábja a napokban belevág a film forgatásának folytatásába. A stáb nagy lelkesedéssel, újult erővel látott munkához, melynek gyümölcsét egy kicsit már portálunk olvasói is ízlelgethetik egy-két werkfotón keresztül.
 ... bővebben » 
 
Újra forog az Á. V. H. film Vácon, az Inter-Metal támogatásával
2015. dec. 09.
Korábban olvashattak már róla hírportálunkon, hogy egy helyi stáb, az Á. V. H. történetét széles spektrumban bemutató film forgatásába kezdett Vácon. A munkálatok azonban technikai okok miatt egy ideje szüneteltek. A minap dr. Keserű Sándortól, a háborús ereklyéket, harci járműveket és old timereket gyűjtő, közismert váci vállalkozótól - mint a film tanácsadójától, társproducerétől - megtudtuk, hogy az Á. V. H. film stábja a napokban belevág a film forgatásának folytatásába. Köszönhető az újrakezdés annak, hogy a film mögé egy új támogató érkezett, mégpedig az Inter-Metal Recycling Kft.
 ... bővebben » 
 

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat