Vác Online



KERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu





Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK

 
Mit üzennek a csillagok? Nyomtatás E-mail
Heti Horoszkóp - 2011. augusztus 2-től augusztus 8-ig


BAK (12. 22. - 01. 20.)

Remek gondolataid lehetnek, ötletességedet a feletteseid is észrevehetik a munkahelyeden. Mondd el bátran a jó gondolataidat munkatársaidnak is, így előkelő helyet foglalhatsz el a munkahelyi közösségben. Amikor esténként hazamész kedvesedhez, akkor arra vágysz, hogy törődésével, gyengédségével ajándékozzon meg.

Sok kedvességre van szükséged, ehhez azonban neked is odafigyelést kell mutatnod! A héten egzotikus utazást tervezgetsz, de meg kell találnod erre az anyagi forrást is. Egyelőre még nem látod, hogy miből is finanszírozod a terveidet.


VÍZÖNTŐ (01. 21. - 02. 20.)

Szétszórttá válhatsz, jobban össze kell szedned a gondolataidat, amikor munkatársaiddal, feletteseiddel kommunikálsz. Sajnos szívesen térsz el a tárgytól és ez nem segíti elő a közös munkát. A szerelemben önfeledten viselkedsz, és ez alkalmat adhat arra is, hogy több közös programot szervezz, melyeket kedveseddel osztotok meg.

Figyelj, hogy esténként is jusson egymásra egy órácskátok, amikor megbeszélitek, hogy mi történt aznap. Ez mindenképpen szükséges, hogy megmaradjon a meghitt légkör!

 

HALAK (02. 21. - 03. 20.)

Igazi társasági ember válik belőled a napokban, szívesen foglalkozol többet a munkahelyi kapcsolataiddal. Figyelj, hogy a munkádat is végezd el, ne csak munkatársaid lelkével törődj! A magánéletedben hihetetlenül nagy boldogságot jelentenek neked a hétköznapi, apró örömök.

Egy kerti sütögetés a családoddal, vagy egy jó program kedveseddel élményt jelent neked. Mindennek tudsz örülni, és észreveszed a kedves kis gesztusokat, melyekkel családtagjaid szeretnének még boldogabbá tenni.

KOS (03. 01. - 04. 20.)

Lelkesen dolgozol, de jobban vágysz az elismerésre is. Lehet, hogy nem is tudsz ellenállni, és nyíltan kifejezed az elégedetlenséget. Ha a fizetéseddel vannak gondjaid, akkor ezt is megfogalmazhatod. Ha becsomagolod a mondandódat, akkor könnyebben elfogadható a felettesed számára!

A magánéletedben megtalálhat egy szerelmi lehetőség, ami nagyon felkavar. Ha kapcsolatban élsz, akkor szerelmi életed kizárólagossá, biztonságossá válhat. Nem vágysz a kalandokra, inkább pároddal töltenéd az idődet.


BIKA (04. 21. - 05. 20.)

Megtalálhatod a helyedet a munkahelyi csapatban, élvezettel dolgozol együtt a többiekkel. A hangulatot még főnököd sem rontja el. Anyagilag elégedetlenebb lehetsz, kevesled a fizetésedet, mostanában több pénzre lenne szükséged. A magánéletedben csendes napokra vágysz, boldog vagy, ha hazamehetsz, ám otthon is vár néhány feszült pillanat.

Ha viszont megértően viselkedsz családtagjaiddal, akkor lehetőséged lesz rá, hogy meghitt légkört teremts. Jó érzés lesz, hogy számíthattok egymásra.


IKREK (05. 21. - 06. 21.)

Tehetségesen tudsz több jövedelmet kiharcolni magadnak. Ha több pénzt szeretnél, akkor diplomatikusan fogalmazd meg az igényeidet! Lehet benned egy kellemetlen gondolat, hogy nem becsülik meg eléggé a szorgalmadat és a szakmai tudásodat a munkahelyeden. Ha ez állandósul, akkor teljesen elmehet a kedved a munkától!

A magánéletedben hajlandó vagy rá, hogy sokat beszélj az érzelmeidről, és nagyon empatikusan viselkedsz a családtagjaiddal! Jó ötlet, ha közös programot csináltok! Menjetek nyaralni!


RÁK (06. 22. - 07. 22.)

Fontossá válnak az anyagiak a munkahelyeden, - vágysz rá, hogy megbecsülést kapj. Életbevágó, hogy elismernék az értékeidet, mind anyagi, mind, pedig erkölcsi értelemben. Ha mindezt nem kapod meg, akkor közömbössé válhatsz a munkád iránt. Itt az idő, hogy dolgozz az egzisztenciádon, gondold át, hogy milyen lehetőségeid vannak!

A magánéletedben kedvesen és vidáman bánsz családtagjaiddal és barátaiddal. Mégis azt tapasztalod, hogy morcosan válaszolnak a kedvességedre.


OROSZLÁN (07. 23. - 08. 22.)

Több munkát vállalsz el, így szeretnéd kivívni a feletteseid bizalmát. Már régóta tudod azt is, hogy a jó munkakapcsolatok megkönnyítik a közös munkát, és megnövelik a hatékonyságot. Tedd kellemesebbé a munkahelyi légkört! A magánéletedben csendes napokra vágysz, amikor senki nem zavarja meg a családi harmóniát.

A legszívesebben még a telefont sem vennéd fel, és talán nem is baj, ha egy-két napra kikapcsolod. Sikerülhet családtagjaiddal, kedveseddel intim légkört kialakítanotok.


SZŰZ (08. 23. - 09. 23.)

Nyitott ember vagy, aki a vidámságával tudja megnyerni magának a többieket. Most leginkább a kapcsolataid jelentenek majd óriási előnyt, ha a munkahelyeden szeretnél előrejutni. Könnyen megkapsz egy lehetőséget, ami előre vihet, megmutathatod a tehetségedet. Figyelj, hogy elegendő információt kapj az új feladatokhoz!

A magánéletedben könnyen kialakulhatnak vitás helyzetek, különösen párkapcsolatod lesz feszült. Nem tudod elviselni, ha a másik félnek van igaza. Veszekedés helyett inkább köss kompromisszumokat!


MÉRLEG (09. 24. - 10. 23.)

Közlékeny korszakodat éled, és ez az életed minden területén megnyilvánulhat. A munkahelyeden szívesen nyitsz a munkatársaid felé, élvezed, hogy a csapat tagja lehetsz. Viszont a konkrét munkáddal már nincs sok kedved törődni, különösen akkor, ha aprólékos feladatokról van szó.

Magánéletedben vágysz a gyengédségre, de kedvesed nem tud ráhangolódni a lelkedre. Túl leterhelt ahhoz, hogy romantikázni legyen kedve. Úgy érezheted, hogy egyedül hagy téged, és nem figyel rád eléggé. Nem szabad megsértődnöd!


SKORPIÓ (10. 24 - 11. 22.)

Több megbeszélésed válhat aktuálissá a munkahelyeden, és ez időigényes lehet. Annyi aprósággal kell törődnöd, hogy nem marad időd a napi feladatokra. Ahhoz, pedig, hogy bennmaradj munkaidő után is, nem sok kedved van! A magánéletedben végtelen szenvedély a jellemző rád, párkapcsolatod felfrissülhet.

Ha régi a kapcsolatod, akkor újra nagy hatással vagytok egymásra, és ez igaz lehet testi és lelki értelemben is. Akkora vonzerővel rendelkezel, hogy néhány új flört is jöhet az életedbe!


NYILAS (11. 23 - 12. 21.)

Érdemes sorra venned minden olyan munkahelyi megbeszélést, tárgyalást, ami fontos lehet az előrelépésed szempontjából. Most jó a kommunikációs képességed, kedvező megállapodásokat köthetsz, melyek előnyösek számodra! A magánéletedben vágynál a színes programokra, melyeket kedveseddel oszthatnál meg.

Ám azt kell tapasztalnod, hogy ezekre már sem időd, sem, pedig energiád nem nagyon jut! Legalább esténként ossz meg kedveseddel egy jó vacsorát, és egy finom italt!


Horoszkóp forrása: www.harmonet.hu
Megosztás
 




 










APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail



   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat