Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Már várják a nevezéseket a Mikulás-futásra! Nyomtatás E-mail
2018. okt. 30.
Az őszi hideg beálltával, ugye már nem is tűnik olyan távolinak a város legnépszerűbb futóeseménye, a Mikulásfutás. A versenyt a szervezők 2018. december 9-ére (vasárnap) tervezik, ami még messze van, de a szervezők már  várják a nevezéseket, sőt... Ha valaki már most nevez az időméréses távokra, olcsóbban versenyezhet, mint ha a futás előtti napokban csatlakozik a mezőnyhöz - tudta meg szerkesztőségünk Bíró Györgytől, a rendezvény főszervezőjétől.


- Szeretnénk, ha minél hamarabb kialakulna a mezőny és így mi is jobban tudnánk készülni az év utolsó nagy futórendezvényére - hangzik el Bíró Györgytől.

- Ha lejössz a Március 15. térre, futhatsz a Mikulással, és választhatsz számos futam között. Az önkormányzat támogatásával megrendezzük a Mikulás-futás tömegsport versenyt az ovis futással és a buli futással együtt.
Ha a buli futástól többet, digitális időmérést akarsz, akkor neked a Mikulás Future távokon kell indulnod. Mert itt a nevezési díjért cserébe profi versenyen futhatsz.
A verseny az óvodásfutással indul, a kis-, középső- és nagycsoportosok 3 futamban együtt versenyezhetnek a Mikulással. A befutók célajándékot kapnak, a futamok 1-2-3. helyezettjeit külön díjazzuk
- teszi hozzá a főszervező, aki még az alábbi információkat osztotta meg velünk a verseny kapcsán:

- A Mikulás-futás 2,5 km-es futamára, a bulifutásra továbbra is ingyenes az előnevezés. A célba érés után mindenki célcsokit kap a frissítő mellé, és díjazzuk a nemenkénti abszolút 1-2-3. helyen célba érőket. A versenyből az idén sem fog hiányozni a családi futás (emléklappal, sorsolt ajándékokkal), amihez családonként 3 induló szükséges. A legnépesebb váci iskolát, sportegyesületet és céget most is értékeljük. A díjak sorát gyarapítja az elmaradhatatlan mountain-bike kerékpár, amit az eredményhirdetésen jelenlévő befutók között sorsolunk ki. Idén is 77 sorsolt Mikulás-futás Póló talál gazdára az előnevezők között.
A Mikulás Future 5,5, 11, és 22 km-es félmaratoni távjain indulhatsz, profi chipes időméréssel. A verseny után elérhetők lesznek a futók pontos eredményei és letölthetők lesznek a verseny fotói is.  A kategóriák 1-2-3. helyezettjét díjazzuk nemenként, korcsoportonként. Az ország többi futóversenyéhez hasonlóan a futamokon a versenyzők előnevezéssel vagy helyszíni nevezéssel, a nevezési díj befizetése mellett tudnak elindulni. Aki az előnevezést kényelmesen, az interneten keresztül intézi, annak nevezését egyedi mikuláspólóval (a félmaratonistáknak technikai pólóval) honoráljuk. Célba éréskor mindenki emlékérmet, célcsomagot kap (és persze egy nagy puszit tüneményes rendezőinktől), hogy emlékezetessé tegyük az év utolsó futóversenyét.
Mikuláskor is megrendezzük a négy fős félmaratoni váltót. Keresd hát meg azt a három barátodat, akikkel leginkább szeretnél futni, és nevezzetek. A csapat minden tagja a Március 15. téren váltja a másikat, ahol felkészülhet a futásra. Válasszátok a váltót, mert olcsóbb, mintha külön neveznétek egyéniben 5,5km-re. Ha jól csináljátok, négyen együtt félmaratonisták lehettek a Mikulás-futáson is!Előnevezés, versenykiírás és verseny egyéb fontos tudnivalói a www.futavac.hu honlapon megtalálható.

Megosztás
 
 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat