Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Mitől válhatsz Szuperhőssé az ágyban? Nyomtatás E-mail
2018. szept. 27.
A mai stresszes életvitel mellett nem megy csodaszámba, ha nem mindig vagyunk a teljesítőképességünk csúcsán az ágyban. Ez nem szégyen, hanem mindennapos probléma, ezért, mint minden hasonló kérdés, megoldásért kiáltott.Így jött létre a Szuperhős kapszula férfiaknak. Ez a 6 darabos étrendkiegészítő, ami azonnali felszívódással és gyors hatással várja a bevetést. A kapszulát közvetlenül az aktust megelőzően kell bevenni, körülbelül fél-1 órával. De lássuk, hogy milyen hatóanyagokat tartalmaz ez a kapszula, ami maximálisan természetes és a gyógynövények jótékony hatásának köszönhetően a bevételtől számítva pár napig még érezhető a hatása.

Az első és legfontosabb hozzávalója a Maca koncentrátum, ami nem véletlenül vált ismertté, mint remek potencianövelő szer, hiszen a potencianövelők jelentős része tartalmazza. Remek stresszcsökkentő, könnyebben viseljük általa a fizikai és lelki megpróbáltatásokat. Már az inka férfiak is ezt használták mielőtt háborúba mentek, hogy erősebbek legyenek.

A következő jótékony hatású szer a Gotu koncentrátum, amit egy mellékhatása miatt alkalmaznak a szexuális étrendkiegészítők iparában. Ez egy természetes vérnyomáscsökkentő és méregtelenítő szer, aminek kiemelkedő az agyban való teljesítményre gyakorolt pozitív hatása.

A másik legjelentősebb alkotóelem a Panax ginzeng koncentrátum, ami az egyik legismertebb, a köztudatban leginkább jelenlévő vágyfokozó. Amellett, hogy javít a rossz közérzeten, a stresszt is csökkenti és élénkíti a megfáradt testet és elmét, emellett ezzel arányosan hat a libidóra is. Alkalmazható kúraszerűen, illetve eseti kapszulákkal egyaránt, mindkét esetben hatásos.

Végül pedig a Rhodiola Rosea, ami a tibetiek szerint a hosszú élet virága. Hogy miért kapta ezt a megtisztelő elnevezést? Mivel olyan hatások tudhatók be neki, mint az erőnlét fokozása, a magassági betegségek leküzdése. Ezen felül azt is felfedezték, hogy kezelhető vele a depresszió, az álmatlanság, valamint ezeken felül tökéletes fegyver az impotencia ellen. Utóbbi pedig egyértelművé tette, hogy ennek az összetevőnek teljes létjogosultsága van a Szuperhősben.

Amit még tudni kell róla, hogy magyarországi hivatalos forgalmazóktól kerülnek a webáruházak kínálatába, akik felelősséget vállalnak az általuk árusított termékek minőségéért, vagyis rendelkeznek OÉTI notifikációval, magyarul engedélyezték nekik, hogy árusítsák a készítményeket. Értelemszerűen száraz, hűvös helyen érdemes tárolni a kapszulát, míg nem kerül felhasználásra, mivel a meleg és napfény árthat neki, csakúgy, mint a gumióvszernek.

Végül pedig a szállítás kérdéskörére érdemes odafigyelni, mivel a Szexvitál webáruházban házhozszállítás működik, így gyorsan és zökkenőmentesen juthatunk a kívánt termékekhez. Ezzel kapcsolatosan a legfontosabb, hogy a csomagok a maximális diszkréció fényében kerülnek feladásra, így semmiféle árulkodó jellel nem találkozhatunk az átvételkor, ami a tartalomra vonatkozna.
Megosztás
 
 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat