Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Szunai Linda így lesz fitt a strandszezonra
2014. júl. 01.
Népszerű szépségkirálynőnek lenni igazi kihívás, jól tudja ezt Szunai Linda, Miss World Hungary 2011 is, aki mindent megtesz azért, hogy még egészségesebb és fittebb legyen a nyári strandszezonra! A következőkben Linda elárulja életmód tippjeit!
 ... bővebben » 
 
5 tipp, amivel fokozhatod a vitalitásodat!
2014. jún. 19.
Vitaminokra, ásványi anyagokra mindig nagy szüksége van a szervezetünknek. Persze, mi is tudjuk és tapasztaljuk, hogy a mai rohanó világban, a munka- család- háztartás triumvirátusa mellett nem olyan egyszerű tartani magunkat az egészséges táplálkozás alapelveihez. Mégis igyekezzünk erre időt és energiát szánni, mert az egészségünknél nincs fontosabb. Napi ötszöri étkezéssel például egyenletes szinten tartható a vércukorszint, kilengések nélkül pedig jobban lehet koncentrálni és a közérzetünk is jobb lesz.
 ... bővebben » 
 
A hungarikumok előszobájában az egyetlen hazai fejlesztésű vércukormérő
2014. máj. 16.
Az orvostechnológia területéről elsőként a száz százalékban magyar tulajdonú 77 Elektronika Kft. által itthon fejlesztett és gyártott vércukormérő termékcsalád kerülhetett be a hungarikumok előszobájaként ismert Magyar Értéktárba. A Hungarikum Bizottság döntése értelmében a Dcont® vércukormérő készülékek, így hivatalosan is elismert nemzeti értékké váltak – jelentette be Zettwitz Sándor, a vállalat ügyvezető igazgatója az Egy Csepp Figyelem Alapítvány sajtótájékoztatóján.
 ... bővebben » 
 
Orvosság helyett napi négy liter folyadék
2014. ápr. 15.
Az orvos, aki felvette a harcot a gyógyszermaffia ellen – sokan így emlegetik dr. Lenkei Gábor magyarországi orvost, aki kedden, Marosvásárhelyen telt ház előtt tartott, "Betegségnek tűnő állapotok" című előadásán bevallotta, valójában az a célja, hogy az embereket ráébressze arra, hogy bármilyen tünet esetén ne folyamodjanak azonnal orvossághoz, hanem figyeljenek arra, hogy fogyasszanak kellő mennyiségű folyadékot, és biztosítsák szervezetüknek a szükséges vitaminmennyiséget. A humorral fűszerezett előadásmódjáról híres szakember, aki első alkalommal jár Erdélyben, hangsúlyozta, a mai ember vészesen kevés folyadékot fogyaszt, nem mozog eleget, és a tévhitek miatt megvonja magától a sót, meg a zsírt. Emiatt jelentkeznek gyakran tünetek, amelyekre azonnal ráfogjuk, hogy betegség. Holott valamilyen hiány, amit legtöbbször orvosság nélkül is pótolni tudunk.
 ... bővebben » 
 
Nem csak szép, egészséges, hanem, finom is
2014. márc. 11.
Az „Egészséges Életmód Program a Duna-kanyarban" című TÁMOP - 6.1.2./A-09/1-KMR-2010-0371 azonosítószámú pályázati projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg, melynek legutóbbi rendezvénye 2014. 03. 05-én 930 -tól került megrendezésre a Deákvári Óvoda Deákvári főúti tagóvodában.
 ... bővebben » 
 
A sztárok is kampányolnak pneummococcus baktérium elleni védőoltás mellett
2013. dec. 03.
Szülőként bármennyire is szeretnék, nem vállalhatják át beteg gyermekeik szenvedéseit, fájdalmát a sztárok sem. Ezért valamennyien a megelőző védőoltások fontossága mellett kampányolnak. Gyógyulásukat babusgatással, meseolvasással, mókázással és sok-sok szeretettel próbálják elősegíteni. Az alábbiakban Dobó Kata színésznő, Gombos Edina televíziós műsorvezető és Rákóczi Ferenc rádiós műsorvezető fejtik ki, miért tartják fontosnak a pneummococcus baktérium elleni védőoltást.
 ... bővebben » 
 
Fókuszban a női lélek egészsége - egy nap ennek jegyében mozgással és Somával  nem csak nőknek!
2013. nov. 14.
Ha egy lélek beteg, az legalább annyira rossz, mint ha valaki fizikailag van rossz állapotban. Ha a lélek beteg, a test sem lehet egészséges. Talán a női lélek rendben léte még fontosabb, hiszen a családok első számú érzelmi biztonságáért a hölgyek az elsődleges "felelősök". Kétségtelenül nagy teher rakódik testileg és lelkileg is a női nemre, s talán épp ezért helyeztek a szervezők nagyobb hangsúlyt a női lélek egészségére a november 23-án szombaton, a váci Madách Imre Művelődési Központban megrendezésre kerülő egész napos programban.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 49 - 56 / 81

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat