Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
I. Országos Paleolit Kiállítás és Vásár Vácon
2013. szept. 28.
Régóta ismert a mondás: az vagy, amit megeszel. A paleolit, vagy kőkorszaki táplálkozás jelentősége abban áll, hogy általa elkerülhetőek, illetve gyógyíthatóak a kőkorszakban még nem ismert, de a modern kor emberét egyre inkább fenyegető úgynevezett civilizációs betegségek. A paleolit táplálkozás egy étrend, ami rekonstruálta a paleotikumban élő ősemberek és a ma élő természeti népek evési szokásait és életmódját.
 ... bővebben » 
 
Orvosság helyett napi négy liter folyadék
2013. jún. 02.
Az orvos, aki felvette a harcot a gyógyszermaffia ellen – sokan így emlegetik dr. Lenkei Gábor magyarországi orvost, aki kedden, Marosvásárhelyen telt ház előtt tartott, "Betegségnek tűnő állapotok" című előadásán bevallotta, valójában az a célja, hogy az embereket ráébressze arra, hogy bármilyen tünet esetén ne folyamodjanak azonnal orvossághoz, hanem figyeljenek arra, hogy fogyasszanak kellő mennyiségű folyadékot, és biztosítsák szervezetüknek a szükséges vitaminmennyiséget. A humorral fűszerezett előadásmódjáról híres szakember, aki első alkalommal jár Erdélyben, hangsúlyozta, a mai ember vészesen kevés folyadékot fogyaszt, nem mozog eleget, és a tévhitek miatt megvonja magától a sót, meg a zsírt. Emiatt jelentkeznek gyakran tünetek, amelyekre azonnal ráfogjuk, hogy betegség. Holott valamilyen hiány, amit legtöbbször orvosság nélkül is pótolni tudunk.
 ... bővebben » 
 
Schirilla ismét a jeges Dunában - Melegítsen be Ön is a Nemzet Rozmárjával!
2013. febr. 19.
1Az egészséges életmód egyik legismertebb hazai személyisége, a "Nemzet Rozmárjaként" is emlegetett Schirilla György ezen a télen is megejti hagyományos dunai úszását Vácott. A nevezetes sporteseményre 2013. február 23-án, azaz most szombaton 14 órakor kerül majd sor.
 ... bővebben » 
 
Játékos gyógyulás és fejlődés
2013. febr. 15.
Tudja Ön, hogy a jó értelmi képességekkel rendelkező volt koraszülött gyermekek iskolai tanulási képessége veszélyben van? Hallott már a Gyógyító Játékterápiáról? Az alábbiakban megismerheti azt a Tunyogi Erzsébet által kidolgozott, egyedi módszert, melyet komoly sikerekkel övezve alkalmaznak a budapesti „Tunyogi Gyógyító Játszóház” Korai Fejlesztő és Gondozó, Fejlesztő Felkészítő Központban.
 ... bővebben » 
 
A stresszt okolják a magyarok a betegségekért
2012. nov. 15.
A stressz tehet leginkább a rövidebb életről, a stressz miatt alakulnak ki bennünk a rettegett betegségek – ezt gondolja a magyar lakosság jelentős része. Miközben nagyon sokan tisztában vannak a helytelen életmód következményeivel, a magyarok közel harmada semmit nem tesz egészsége megőrzése érdekében – állapította meg a CIG Pannónia megbízásából készült országos kutatás.
 ... bővebben » 
 
TEGY: a daganatos betegséggel kezelt gyermekek 90 százalékánál okoz problémát a testsúlyingadozás
2012. szept. 29.
Kezdetét vette a 2012. évi „Tegyünk Együtt a Gyermekekért” program, mely immár 11. éve segíti a leukémiás és daganatos beteg gyermekek rehabilitációját és egészséges klinikai táplálkozását. A Magyar Gyermekonkológiai Hálózattal együttműködésben, társadalmi támogató programjának keretein belül a Danone Kft. felmérés végzett a kezelés alatt álló és gyógyult gyermekek táplálkozási szokásairól. Ennek eredménye szerint a kezelések során fellépő, jelentős testsúlyingadozás a gyerekek 90%-ánál jelent problémát, így a TEGY program idén is az egészséges klinikai táplálkozásra fókuszál, mely mellett kiemelten támogatja a gyermekek és családtagjaik kezelés utáni lelki rehabilitációját. A TEGY program idén 5 héten keresztül, október 1-jétől november 4-ig tart.
 ... bővebben » 
 
Ki lett a legjobb elsősegélynyújtó?
2012. szept. 11.
Motoros baleset, gyalogosgázolás, vízbefulladás, csecsemő újraélesztés... Ilyen és ehhez hasonló baleseti szituációkban kellett helytállniuk a 41. Országos Elsősegélynyújtó Versenyen résztvevőknek - köztük a Váci Ifjúsági Vöröskereszt csapatának is - Szeged belvárosában, szombaton. A Magyar Vöröskereszt a Budapest Bank támogatásával a verseny keretében újra az utcára, az emberek közé vitte az elsősegélynyújtás fontosságának üzenetét.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 57 - 64 / 81

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat