Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Gyermekünk első táborozásának köszönhetően a családunk étkezési szokásai megváltoztak
2016. aug. 04.
Idén szeptemberben megy harmadik osztályba a fiunk, s annak ellenére, hogy az iskolájukban számos fakultatív kikapcsolódási, sportolási lehetőség van, eddig még nem találta meg azt a fajta időtöltést, illetve mozgásformát, ami tetszene neki. Egy szórólapon találkoztunk egy júliusi, két hetes úszótábor ajánlatával, amire - mivel azt mondta, ezt úgy kipróbálná - beírattuk. Nagyon örültünk neki, hogy végre valami után érdeklődik, s ez az öröm csak fokozódott, amikor láttuk: gyermekünk napról-napra fejlődik (pedig korábban még félt is a víztől). ...sőt, a tábor végén az oktatója azt mondta, hogy tehetséges, és versenyszerűen is érdemes lenne úsznia.
 ... bővebben » 
 
A Zeolit kőzettel kapcsolatos kutatások eredményei
2016. júl. 19.
Talán soha nem gondoltuk volna, hogy egyszer a zeolit szervezetre és egészségre gyakorolt jótékony hatásait fogjuk taglalni, pedig elérkezett ez az időszak is. Fontos tudnunk, hogy nem minden esetben nyújt jó megoldást, ha a gyógyszeres szekrény tartalmát öntjük magunkba, sokszor inkább érdemesebb a természet felé fordulnunk. A különféle természetes fájdalomcsillapítók, görcsoldók, gyulladáscsökkentők és a különféle betegségmegelőző, és tünet csillapítók mindig itt vannak körülöttünk.
 ... bővebben » 
 
Royal Fitnesz Fieszta - Mozdulj!
2016. máj. 26.
A Royal Fitness Club csapata a Madách Imre Művelődési Központtal közösen egy nagy, közösségmegmozgató esemény megszervezésére adta a fejét. A Royal Fitnesz Fieszta néven megvalósuló rendezvényt 2016. május 28-án, szombaton 16 és 20 óra között szervezik meg Vác város főterén. A program célja az emberek mozgásra ösztönzése, hiszen a rendszeres testmozgás kulcsfontosságú szerepet játszik egészségünk megőrzésében. Mozdulj hát TE is!
 ... bővebben » 
 
Bagyinszki Anikó megmozgatja a várost!
2016. máj. 07.
2016. május 16-án, Pünkösd hétfőn 16 órától számos programmal vár kicsiket és nagyokat egyaránt a "Lezsírozzuk" névre keresztelt, a Dunakanyar Rendezvény Iroda és a Royal Fitness Club összefogásával megvalósuló esemény a váci Duna-parton, a Zenepavilonnál. A megmozdulással a szervezők célja az, hogy minél több embert ösztönözzenek a rendszeres testmozgásra. Ebben jut komoly szerep Bagyinszki Anikónak, a Royal Fitness Club csoportos aerobic edzéseinek óravezetőnek, akinek nem titkolt szándéka, hogy Pünkösd hétfőn megmozgassa az egész várost a jobb egészség és közérzet érdekében.
 ... bővebben » 
 
Előzzük meg a betegségeket természetes anyagokkal
2016. máj. 06.
A betegségek megelőzése ma már talán a legfontosabb életünkben. Számtalan betegség vezethető vissza mai életvitelünkre, amely rengeteg stresszel jár. A stressz a munkahelyünkön és a családi életben a létfenntartásért folytatott küzdelemben is elsődleges helyen áll. Ma már számtalan olyan természetes gyógymód áll rendelkezésünkre, amelyek hatékonyan segítik az egyes betegségek kialakulásának megelőzését.
 ... bővebben » 
 
Támad az influenzajárvány! D-vitaminnal és kézmosással is csökkenthető a megfertőződés veszélye
2016. febr. 16.
A tíz európai országban, köztük a szomszédos Szlovéniában és Ukrajnában tomboló influenzajárvány Magyarországra is megérkezett. Összegyűjtöttük, mit tehetünk, hogy elejét vegyük a megfertőződésnek, az influenza kellemetlen tüneteinek (és veszélyes szövődményeinek).
 ... bővebben » 
 
Milyen ízű a szerethető egészség?
2015. dec. 16.
A csoki időtlen idők óta a legkedveltebb „bűnös” élvezetek egyike, hiszen finom, bármikor feldobja az ember napját, akár kis mennyiség elfogyasztásával is. Ám túlzásokba esve már előkerülnek a negatív hatásai is, de sokan mindettől függetlenül is eleve tartózkodnak inkább az édességbeviteltől. Ekkor kerül képbe az egészséges csokoládé, amely igenis létezik.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 25 - 32 / 81

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat