Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Biomami sportolásra buzdít
2017. márc. 04.
Gajda Gabriellának hívnak, Sződligeten lakom, két csodálatos gyermekem született. Sokan csak Biomaminak hívnak, mert elkötelezett híve vagyok az egészségtudatos életmód hirdetésének, beleértve a tiszta táplálkozás, bőrápolás és a sport fontosságát. Pilates oktató vagyok, ezen belül kismama pilates és szülésfelkészítő tréner is. Kiemelten foglalkozom a gerinc megóvásával. 6 éve tartok pilates órákat itt és a környező településeken sokfelé, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt. Nehéz, de nagyon szép küldetést kaptam néhány éve; engedd meg, kedves olvasó, hogy meséljek róla kicsit.
 ... bővebben » 
 
Jávorszky Tudományos Nap
2016. nov. 13.
Tizenegyedik alkalommal került megrendezésre november 4-én a Jávorszky Tudományos Nap a Madách Imre Művelődési Központban. Az egész napos program keretein belül, a kórház orvosai tartottak tudományos előadásokat, illetve az intézményt fenntartó Állami Egészségügyi Ellátó Központ (ÁEEK) térségi igazgatója, dr. Deczky Zoltán tájékoztatta a hallgatóságot a hazai kórházak kompozit mutatóiról.
 ... bővebben » 
 
A férfi gyógypapucsokra nem csak a nagypapáknak van szüksége
2016. nov. 05.
Amikor a gyógypapucs kerül a téma középpontjába, akkor általában mindenkinek valami otromba kinézetű, csúnya színű, nem éppen divatos papucs jut eszébe, ezt látja maga előtt. Tulajdonképpen ezek a nagymama/nagytata papucsok, amelyek az mellett, hogy tényleg kényelmesek, semmi mást nem nyújtanak, de főleg nem esztétikai élményt.
 ... bővebben » 
 
Fogyókúrázók figyelem: megérkezett Vácra a Toman Diet!
2016. okt. 31.
2016. október 21-étől már Vácon is elérhető Tomán Szabina fehérjediétája, amely személyre szabott keretek között, kézen fogva végig kísér az áhított alakig. Hogy pontosan mit is takar a Toman Diet és miben másabb, mint a többi diéta, arról személyesen a megalkotójával, Tomán Szabinával beszélgettünk a váci Toman Diet üzlet megnyitóján.
 ... bővebben » 
 
Heti átlag 2 kiló fogyás? Lehetséges! - TomanDiet Vác
2016. okt. 18.
2016. október 21-étől Vácott is elérhető Tomán Szabina fehérjediétája, mely személyre szabott keretek között, kézen fogva végig kísér az áhított alakig.
 ... bővebben » 
 
Beteg gyermekekért sétáltak Vácon - Kétszázezer forint gyűlt össze az Amway jótékonysági akcióján
2016. szept. 05.
10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK: szeptember 4-én újra jótékonysági sétát szervezett az Amway országszerte 9 helyszínen, köztük Vácott is. Az akció célja az volt, hogy a résztvevők 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segítsék beteg gyermekek gyógyulását. A befolyt összeget az Amway megduplázta, így összesen kétszázezer forint gyűlt össze a Jávorszky Ödön Kórház javára.
 ... bővebben » 
 
Sóbarlang
2016. aug. 23.
A só jótékony hatását mi is könnyen megtapasztalhatjuk, hiszen előttünk is nyitva áll a lehetőség, hogy sóbarlangba látogassunk. Számos hatása van szervezetünkre; többek között az idegrendszeri szellemi fejlődéshez nélkülözhetetlen elem, fokozza a sejtek megújulását, erősíti a bőr szerkezetét és kötőszövetét és regeneráló hatás következtében lassítja a bőr öregedési folyamatait.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 17 - 24 / 81

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat