Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Mitől válhatsz Szuperhőssé az ágyban?
2018. szept. 27.
A mai stresszes életvitel mellett nem megy csodaszámba, ha nem mindig vagyunk a teljesítőképességünk csúcsán az ágyban. Ez nem szégyen, hanem mindennapos probléma, ezért, mint minden hasonló kérdés, megoldásért kiáltott.
 ... bővebben » 
 
10000 lépés érted és értük - Sétáljunk együtt a beteg gyerekekért!
2018. szept. 17.
Az Amway Hungária 2018. szeptember 22-én és 23-án, szombaton és vasárnap országos jótékonysági sétát szervez, melynek célja a gyermekkórházak támogatása. Vácon a jótékonysági esemény résztvevői 2018. szeptember 23-án, vasárnap 10 órai kezdettel a Jávorszky Ödön Kórház parkolójából induló mintegy 5 kilométeres, hangulatos sétával és jelképes részvételi díjjal, 500 forinttal a Jávorszky Ödön Kórház Gyermekosztályát támogathatják. A nevezési díjat az Amway megduplázza, ezzel is segítve a kis betegek minél gyorsabb felépülését.
 ... bővebben » 
 
Szemfenék vizsgálat pupillatágítás nélkül
2018. júl. 27.
A szemészeti szűrés egyik legfontosabb eleme a szemfenéki kép diagnosztikája, mégis rengetegen halogatják a vizsgálatot a pupillatágítás kellemetlenségeitől való félelem miatt. A jó hír az, hogy létezik gyors és teljesen fájdalommentes megoldás. Mutatjuk!
 ... bővebben » 
 
A gyermekeknél kihagyhatatlan a leves!
2018. febr. 26.
A tartalmas levesek fogyasztásának számos előnye létezik, melyet már felmenőink is jól ismertek. Nem véletlenül nyúltak elsőként például egy jó kis csontleveshez vagy csirkehúsleveshez, amikor valaki a családból megbetegedett, ugyanis immunerősítő gyógyhatása van, lázas állapotnál pedig megelőzi a kiszáradást. A jó közérzet és az egészség alapja a megfelelő, kiegyensúlyozott táplálkozás, melyben nagyon fontos tényező a napi bőséges folyadékfogyasztás, amivel biztosítható a szervezet folyadékháztartásának egyensúlya, s ezáltal az életfolyamatok működése. A levesek a minőségi folyadék mellett kiváló tápanyagforrások is, amellett segítik az emésztési folyamatokat és hidratálják a szervezetet. A leves tehát, nagy vitamin-, rost- és ásványianyag tartalma lévén az egészséges táplálkozás alapvető eleme, melyet már gyermekkorban nagyon fontos beépíteni az étrendbe.
 ... bővebben » 
 
Megnyitotta kapuit a Belvárosi Egészség Központ Vácon - Szakemberek jelentkezését várják
2018. febr. 19.
Néhány napja nyílt meg Vácon, a Ponton udvar emeletén a Váci Belvárosi Egészség Központ (VBEK). A város szívében található egészségügyi szolgáltató komplexum célja első körben, hogy a lehető legszélesebb körben gyűjtsön össze szakembereket. Egyaránt várják a hagyományos vagy alternatív gyógyászattal foglakozókat - a lényeg, hogy Vác és környékének lakossága minél több egészségügyi problémája orvosolható legyen egy helyen.
 ... bővebben » 
 
Lelki és testi tünetek fontossága
2018. jan. 30.
Szervezetünk tartós stresszválaszra kimerüléssel reagálhat, amely lelki tünetekkel is járhat (fáradtság, szorongás vagy alvásszavar), a legvégső esetben pedig testi betegség keletkezik. Komplex rendszert alkot testünk és lelkünk, amelyek együttesen határozzák meg a közérzetünket. Testi elváltozás keletkezhet tehát akkor is, ha lelkünkkel történik valami. Fordítva is ez történik, amennyiben súlyos testi betegségünk van, az lelkileg is kihat ránk. Általában körülírhatóak a testi betegségek tünetei, a lelki problémák viszont sokkal megfoghatatlanabbak. A kettő összekapcsolása egy tapasztalt háziorvos számára is kihívást jelenthet. Vannak olyan esetek, hogy olyan mértékű fájdalmat tapasztalunk,melynek súlyosságát nem lehet megmagyarázni diagnosztikai eszközök segítségével.
 ... bővebben » 
 
Szaunázás a bajok ellen
2018. jan. 30.
A téli időszakban legszívesebben ki sem mozdulnánk a lakásból, ilyenkor mindenki otthon tölti ideje nagy részét bent, különböző finom falatokkal próbáljuk meg feldobni a hangulatunkat. A fagyos időben a vírusok sem kímélnek minket, egészségünket fenyegetik és nagy veszélyt jelentenek. Azonban van egy orvosság, amely segít legyőzni a kellemetlen tüneteket a hideg hónapokban.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 8 / 81

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat