Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Mit igyunk magas vérnyomás ellen?
2012. aug. 23.
A tejfogyasztás segít megelőzni és mérsékelni a magas vérnyomást, ezáltal pedig a szív és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát – derül ki a Gyógyhatású és Funkcionális Élelmiszerek Intézetének (Institute of Nutraceuticals and Functional Foods, INAF) kutatásából. A szerző, Yves Pouliot professzor tanulmánya rávilágít arra, hogy az élelmiszerek közül a tejben és tejtermékekben találhatók meg a legnagyobb számban az úgynevezett bioaktív peptidek, azaz széles spektrumú biológiai aktivitással rendelkező molekulák, amelyek kiemelt szerepet játszanak a magas vérnyomás megelőzésében és kezelésében.
 ... bővebben » 
 
Jótevők Napja - fókuszban az egészségügyi prevenció
2012. aug. 21.
A váci Szociális Szolgáltatások Háza által életre hívott Jótevők Alapítvány 2011. szeptember 3-án a Váci Polgárok Egyesületével közösen szervezte meg a Jótevők Napját. A váci népegészségügyi intézet civil szervezete nagy hangsúlyt fektet a város egészségügyi prevenciójára. Vác város önkormányzatának egészségügyi, szociális és lakásügyi bizottsága minden évben kiírja az egészségügyi prevenciós pályázatát, melyet a szervezet minden évben sikeresen megpályázott.
 ... bővebben » 
 
Sikeresen zárult az Egészséges Életmód Program a Dunakanyarban rendezvénysorozat
2012. júl. 10.
Az "Egészséges életmód program a Dunakanyarban" című, egészségfejlesztést célzó, hat hónapos rendezvénysorozat a napokban sikeresen zárult. A TÁMOP-6.1.2/A-09/1-KMR-2010-0371 azonosítószámú pályázati projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.
 ... bővebben » 
 
Hogyan együnk egyszerűen egészségeset?
2012. jún. 26.
Tette fel a kérdést a TÁMOP-6.1.2./A-09/1-KMR-2010-0371 azonosító számú, “Egészséges életmód program a Dunakanyarban” keretében Sturcz Anita és Selmecziné Simonfi Edit, Bíró Andrea pedagógusok, és 30 gyerek segítségével meg is adták a választ. A váci és környékbeli iskolák felső tagozatosai öltöttek kötényt, hogy tortasütéssel egybekötött foglalkozás keretében megismerkedjenek az egészséges táplálkozás rejtelmeivel.
 ... bővebben » 
 
"Ön mennyire ismeri önmagát?" - Egészségnap a testi lelki egyensúlyért a MIMK-ben
2012. máj. 27.
Különféle szűrővizsgálatokkal, az egészséges életmód fontosságát hirdető tanácsadással, valamint tánc- és sportbemutatókkal várja az érdeklődőket a váci Madách Imre Művelődési Központ 2012. június 9-én, szombaton 10 és 17 óra között.
 ... bővebben » 
 
Feng Shui? Micsoda marhaság! Kínai hókusz-pókusz...
2012. ápr. 06.
Ugyan már! Feng Shui? Micsoda marhaság ez?! Én ebben nem hiszek! Csupán kínai hókusz-pókusz! Na, majd pont ez fogja megoldani a problémáimat… Ismerősek ezek a mondatok? A te fejedben is megfordultak már? Esetleg környezeted reagált így, amikor boldogan újságoltad, hogy a Feng Shui az új szenvedélyed? Akkor ott a helyed a "Feng Shuiról egy kicsit másképp" című egy napos feng shui kurzuson, 2012. április 15-én, vasárnap 10 és 17 óra között Vácon, a Reménység Házban (Vác Dr. Csányi László körút 58.).
 ... bővebben » 
 
Félidejéhez érkezett az Egészséges Életmód Program a Dunakanyarban rendezvénysorozata
2012. márc. 29.
A TÁMOP-6.1.2/A-09/1-KMR-2010-0371 számú "Egészséges életmód program a Dunakanyarban" című, egészségfejlesztést célzó, hat hónapos rendezvénysorozat a március 22-i, a "Szerelemről és a testi szerelemről" című előadással a félidőbe érkezett.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 65 - 72 / 81

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat