Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
Integrál Tai Chi oktatás Vácott, kezdőknek
2012. febr. 08.
Péntekenként 17 és 19 óra között Integrál Tai Chi tanfolyam indul kezdődnek, Vácott, az Optofit Sportcentrumban (Vác, Vám utca 13.). Az Integrál Tai Chi egy olyan mozgásrendszer, mely segítségével mélységében változtathatjuk meg testünket, tudatunkat. Az Integrál kifejezés arra utal, hogy a tai chi, jóga és csikung (qigong) rendszereket foglalja magába, azok leghatásosabb elemeit felhasználva.
 ... bővebben » 
 
Kezdetét vette az Egészséges Életmód Program a Dunakanyarban
2012. febr. 02.
2012. január 26-án délben tartott sajtótájékoztatót a Vác Város Környezetvédelméért alapítvány a TÁMOP-6.1.2/A-09/1-KMR-2010-0371 számú "Egészséges életmód program a Dunakanyarban" programsorozat megkezdéséről az Árpád Fejedelem Általános Iskola könyvtárában. A tájékoztató részleteiről az alábbiakban olvashatnak.
 ... bővebben » 
 
Az egészséges életmódra nevelő programsorozat vette kezdetét Vácott
2012. jan. 28.
Csütörtökön, azaz 2012. január 26-án tartott sajtótájékoztatót a Vác Város Környezetvédelméért Alapítvány a TÁMOP-6.1.2/AKMR/09/1 számú egészséges életmódra nevelő programsorozatáról az Árpád Fejedelem Átalános Iskola könyvtárában.
 ... bővebben » 
 
K&H gyógyvarázs: 1,5 millió forintos adomány a Peter Cerny Alapítványnak
2012. jan. 04.
A K&H Csoport munkavállalói 2011-ben összesen 1,5 millió forint értékben ajánlották fel személyi jövedelemadójuk 1 %-át a K&H gyógyvarázs program számára, amelyből a Peter Cerny Alapítványt segítették egy létfontosságú eszköz beszerzésével. A támogatással vásárolt műszerrel, a hordozható vérgáz-, és sav-bázismérő készülékkel (i-STAT astrupgép) ezentúl már nemcsak az újszülött-mentő rohamkocsin, hanem egyidőben az esetkocsin is biztosítani lehet a beteg újszülöttek és az akár 500-600 grammos koraszülöttek biztonságos szállítását.
 ... bővebben » 
 
Colon-Hydroterápia: egy ősi módszer, amely megszabadítja, megóvhatja szervezetét a betegségektől
2011. júl. 27.
Egészségtelen rostszegény táplálkozásunk, mozgáshiányos életmódunk, a sok stressz, antibiotikum kezelések együtt okozhatják, hogy vastagbelünk egészséges mozgása (perisztaltikája) több helyen blokkolódik, ezért lerakódások keletkeznek. A következő felsorolásban összegyűjtöttünk néhány információt, ami egyértelműen mutatja, hogy valami nincs rendben...
 ... bővebben » 
 
Járványtól nem kell tartani, de itthon sem árt az óvatosság a német baktériumfertőzések kapcsán
2011. máj. 30.
- Európai vagy pláne világjárványra nem kell számítani, de az óvatosság itthon sem árt a Németországban tapasztalt baktériumfertőzéses esetek kapcsán – nyilatkozta Balázs Péter, a Semmelweis Egyetem Népegészségtani Intézetének igazgató-helyettese a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában.
 ... bővebben » 
 
A tavasz beköszöntével kezdődik az allergiaszezon
2011. ápr. 07.
Egymás után borulnak virágba a fák, a cserjék, s a rétek is újjáélednek a tavaszi napsütésben. Sajnos vannak, akiknek mindez nem örömöt, hanem szenvedést hoz. A növények virágzásával együtt elkezdődik az allergiaszezon is, amely nemcsak a felnőttek, hanem sok kisgyermek életét is megnehezíti. Szerencsére kellő odafigyeléssel könnyebbé tudjuk tenni gyermekeink számára ezt az időszakot.
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

Eredmények 73 - 80 / 81

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat