Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A fejlődés útja
Továbbra is élvezem a BioTechUSA támogatását
2016. aug. 15.
Nemrégiben arról írtam Nektek, hogy egy nehéz döntést követően a House of WOD's égisze alatt folytatom tovább testem fejlesztését. Időközben történt egy egyeztetés blogom egyik kiemelt támogatójával, a BioTechUSA-val is, aki a táplálkozásom megfelelő kiegészítéséről gondoskodik. Nagy örömömre ezen a téren is pozitív hírrel szolgálhatok. Lovas Ádám Franchise boltvezető biztosított a támogatásukról a továbbiakban is olyannyira, hogy ma át is vehettem tőlük a következő csomagot a váci üzletben (Vác, dr. Csányi László körút 19.).
 ... bővebben » 
 
Egy nehéz döntés után
2016. aug. 03.
Miközben az edzések zajlanak tovább rendületlenül, nekem váratlanul egy döntést kellet hozzak, amely döntés igen nehéz volt, komoly dilemmát okozott nekem az elmúlt néhány napban. Történt ugyanis, hogy edzőm, Tomán Kornél (Kori) a közelmúltban bejelentette: a Royal Cross Gym-től megválik és 2016. augusztus 1-jével House of WOD's néven új funkcionális edzőtermet indít. Nekem pedig döntenem kellett. Megyek, vagy maradok...
 ... bővebben » 
 
Ez a hét sem volt piskóta
2016. júl. 24.
Hétfőn a láb, szerdán a kar és a váll, pénteken pedig a mell és a hátizmokat vettük célba. Valamennyi izomcsoportot sikerült megfelelően megterhelnünk. Ennek ékes bizonyítéka a másnapi és harmadnapi izomláz volt.
 ... bővebben » 
 
Mindig sikerül kinyírni a célzott izomcsoportokat
2016. júl. 13.
Pénteken hát és váll, hétfőn pedig láb, ez volt az elmúlt két edzésnap menetrendje. Személyi edzőmnek, Tomán Kornélnak (Kori) köszönhetően a célzott izomcsoportokat minden alkalommal sikerül "kicsit" kinyírni. Nem volt ez másképpen ezúttal sem, de nincs ezzel baj, hiszen ez a fejlődés egyik kulcsa. Hátra és vállra felhúzás, döntött törzsű evezés, vállból nyomás és állig húzás volt a gyakorlat pénteken, hétfőn pedig kitöréssel, guggolással, merev lábas felhúzással, illetve egy sarokemeléses gyakorlattal támadtuk a lábizmokat.
 ... bővebben » 
 
Nem finomkodunk...
2016. júl. 06.
Mint arról hétfőn beszámoltam Nektek, néhány hét rapszodikus edzéssorozat után e héttől kezdve visszaáll a heti három napos edzésrendem, továbbá az Edzem a testem blogot is folytatom. Jöjjön is akkor az első beszámoló... A hétfői nap egy átmozgató edzés volt négy gyakorlattal, koncentrálva lábra és hátra. Ezután a keddi és szerdai napon a reggeli felkelés a leülés, és egyáltalán a járás is kisebb gondot jelentett a számomra. Leginkább a lábamon éreztem, hogy kapott rendesen a hétfői napon, így amikor szerda reggel személyi edzőm, Tomán Kornél (Kori) azt mondta, hogy "Ma láb lesz Karesz", akkor egy kicsit kikerekedett a szemem, és felkészültem lelkileg arra, hogy ma besz.rok...
 ... bővebben » 
 
Folyt. köv.
2016. júl. 04.
Sokan kérdeztétek tőlem privát, hogy mi a helyzet velem, edzek-e még, és folytatom-e tovább valamikor az Edzem a testem blog-ot? Ezúton is köszönöm a megkereséseket, jól esik látni, érezni, hogy ilyen sokan figyelemmel kísérik a "sorsom". Az edzések az utóbbi hetekben igen rapszodikusan zajlottak - hol edzettem, hol nem... Ennek számos oka volt, amivel nem traktálnám most az Olvasókat. A lényeg, hogy jól vagyok, s ettől a naptól kezdve visszaáll a heti három napos edzésrend, továbbá az Edzem a testem blog is folytatódik heti 2-3 bejegyzéssel.
 ... bővebben » 
 
21 kilogrammos, természetes fogyás 11 hónap alatt!
2016. ápr. 15.
Hoffmann Lívia közel 1 éve jár Bagyinszki Anikó csoportos aerobic edzéseire a Royal Fitness Club-ba. Ez idő alatt egy igazi sikertörténet körvonalazódott, hiszen Lívi egészen pontosan 11 hónap alatt összesen 21 kilogrammtól szabadult meg! ...és, hogy mi a siker titka? Az kiderül az alábbiakban abból az interjúból, amelyet a minap készítettünk Anikóval.
 ... bővebben » 
 
Hamarosan újra a "harcmezőn"
2016. ápr. 14.
Jó ideje nem hallottak felőlem a blogom olvasói, de jelentem még élek, bár volt némi megpróbáltatás, egy kis egészségügyi probléma, ami kicsit visszavetett, s az edzést a terveim szerint 2016. április 25-én kezdem újra ugyanazzal a lelkesedéssel, mint az elején. Az 50-ről 60-ra feltornászott súlyomból vesztettem egy 4 kilót, de az hamar "visszaugrik" majd. Aztán gőzerővel, spártai elszántsággal folytatom tovább a tömegnövelést.
 ... bővebben » 
 
60 vs. 200
2016. márc. 21.
Legutóbbi két blogbejegyzésemben számoltam be arról, hogy az utóbbi fél év kemény munkájának köszönhetően mintegy 10 kilós súlygyarapodást sikerült elérnem, továbbá az állóképeség és erő terén is komoly, pozitív változásokat tapasztaltam. Most újabb sikert könyvelhettem el, amikor is a Pillecukor Photography jóvoltából a  Royal Cross Gym-ben megszervezett fotózáson egy fotósorozat kedvéért egy egyéni csúcsra törtem. A cél konkrétan egy valamivel több, mint 200 kg-os traktorkerék felborítása volt.
 ... bővebben » 
 
Az edzések komoly állóképességet és erőt adnak
2016. márc. 04.
Bár a hét elején arról írtam, hogy következő három blogbejegyzésemben egy-egy edzésnapról olvashattok majd részletesebben, a beszámolókhoz pedig csatolok majd néhány, edzés közben készült képet is. Nos, ezzel még egy kicsit csigázlak titeket... Hogy miért, az hamarosan kiderül... Most viszont néhány hétköznapi tevékenység közbeni tapasztalatom  megosztásával szeretnék rávilágítani egy kicsit arra, hogy milyen sokat jelent a testünk edzése.
 ... bővebben » 
 
Soha nem mutatott még ennyit a mérleg, s ez még csak a kezdet!
2016. febr. 29.
Túl vagyunk az előző bejegyzésemben említett mérlegelésen. Az eredmény doppingszerként hat rám. 58,85 kg sokaknak nem nagy szám, azonban nekem - aki az utóbbi bő fél évben sokat tettem azért, hogy a jó egy évtizedig állandó 50 kilós súlyomról pozitív irányba elmozduljak - nagyon sokat jelent. Soha nem mutatott még alattam ennyit a mérleg, s ez még csak a kezdet... Jó úton haladtunk a felkészítés során Klein Istvánnal, s egy másik, szintén jó úton haladunk most Tomán Kornéllal (Kori). A feladat továbbra is a tömegnövelés, csak most már célzottabban, nagyobb léptékekben. A rövid távon kitűzött cél: 65 kg-os testsúly elérése 2016. április 1-jéig.
 ... bővebben » 
 
Az erőfelmérő szakasz teljesítve, jöhet a kőkemény munka a plusz kilókért!
2016. febr. 23.
Túl vagyunk az első három edzésen a Royal Cross Gym góréjával, Tomán Kornéllal (Kori). Most egy kicsit összefoglalnám, mit takar az új, általa felépített "menetrendünk". Mint arról korábban írtam: az eddigiekben Klein Istvánnal folytatott munka, valamint a Crossfites WOD-okba történő belekóstolás jó alapot szolgáltatott ahhoz, hogy hozzáláthassunk egy sokkal keményebb munkához. Eljött a "brutális" testtömegnövelés ideje, mely folyamatot Kori felügyeli, s mintegy mentoromként segít további utamon. Mind az edzésben, mind az étkezésben történtek változások. Lássuk, miről is szól az új fejezet...
 ... bővebben » 
 
Néha ilyen is kell...
2016. febr. 19.
Rendkívül szokatlan lesz a mai blogbejegyzésem, de nem bánom, és bízom abban, hogy tanulságos lehet a történet. Tartom magam ahhoz, amit korábbi edzőmmel Klein Istvánnal megbeszéltünk az Edzem a testem blog indulásakor, méghozzá: mindig arról igyekszem írni leginkább, amit én érzek, a tapasztalataimat. Nos, hogy mit érzek... Nagyon nem éreztem jól magam mostanában. Az elmúlt napok, hetek korábbi, lelkiismeretemet (amiről már lassan kezdtem azt hinni egyébként, hogy teljesen elkopott) is bántó dolgok mellé bőven hoztak sz@rt a fejemre. Már bocsánat a kifejezésért. Kicsit szókimondóbb is leszek, ezt elfelejtettem leszögezni az elején...
 ... bővebben » 
 
Egy új korszak hajnalán
2016. febr. 10.
Mostantól kevés olyan fotómmal találkozhattok majd, amely ebben a teremben készült. Persze nem azért, mert feladtam, sőt. A személyi edzőmmel, Klein Istvánnal, a Royal Fitness Club vezetőjével és Tomán Kornéllal (Kori), a Royal Crossfit Gym vezetőjével folytatott egyeztetést követően új alapokra helyezzük az edzéseket. Mostantól új helyszínen, új edzésterv mellett haladok tovább a fejlődés útján.
 ... bővebben » 
 
Zab, mint "gyúrós" kaja?
2016. febr. 08.
Sokat hallhatunk mostanában a zabról, amely az egészségesen táplálkozók, diétázók konyhájában szinte száz százalék, hogy megtalálható. A zab tápláló, és betegségek ellen is kiváló. ...és igen, a címben felmerült kérdésre az a válaszom, hogy a testüket gyarapítók számára is kiváló, ha beépítik az étrendjükbeé a zabot.
 ... bővebben » 
 
Elsődleges tapasztalatok az új táplálékkiegészítővel kapcsolatban
2016. febr. 06.
Nemrégiben olvashattatok arról itt a blogban, hogy a BioTechUSA az Edzem a testem blog támogatóinak sorába lépett. Nagy örömömre szolgált a megállapodás, hiszen ez egy mérföldkő. A professzionális táplálékkiegészítőket gyártó és forgalmazó cég szponzorációja révén első körben többek között egy, a BioTechUSA szakemberei által kiválasztott, hozzám legjobban illő tömegnövelő készítménnyel (HYPER MASS 5000) gazdagodtam, amely egyik pillére a további fejlődésemnek.
 ... bővebben » 
 
A BioTechUSA, mint az Edzem a testem blog támogatója
2016. jan. 11.
Egy igazán jó hírrel tudok szolgálni követőimnek, ugyanis a mai napon megszületett a megállapodás arról, hogy a BioTechUSA, azon belül is annak váci márkaüzlete mostantól az Edzem a testem blog támogatója lesz. A táplálék-kiegészítőket gyártó cég szponzorálása komoly segítséget nyújt majd a fejlődésemben, a kitűzött céljaim eléréséhez.
 ... bővebben » 
 
Bagyinszki Anikó: az első szempont, hogy a közérzetünk jó legyen
2016. jan. 08.
A Klein Istvánnal, a Royal Fitness Club vezetőjével készült riport után, most következzék egy újabb interjú, méghozzá Bagyinszki Anikóval, aki a Club csoportos aerobic edzéseinek óravezetőjével. Fogadjátok szeretettel!
 ... bővebben » 
 
Most vásárolj éves bérletet a Royal-ba, és két hónapig ingyen edzhetsz!
2015. dec. 28.
"A mozgásszegény életmód következtében kialakult betegségek megelőzhetőek!" Többek között ezen figyelemfelkeltő, tényközlő mondat kíséretében kínálja éves bérleteit a váci Royal Fitness Club. Hiszen mi mással is előzhetők meg a mozgásszegény életmód következtében kialakult betegségek, mint testmozgással, amire a Club számos kiváló lehetőséget kínál. Ráadásul, az éves bérlet mellé most két hónap ingyen edzés is jár!
 ... bővebben » 
 
Nem csak a húsz éveseké a világ...
2015. dec. 19.
...bizony, hogy nem, és az ismert Aradszky nótát most már egyre bőszebben énekelheti Klein István barátom, személyi edzőm, aki a mai napon elérte a negyedik "X"-et is. Sokak által ismert és kedvelt személyiség ő, aki edzői tevékenysége során nem keveseket segített hozzá ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, fittek és egészségesek legyenek. Személy szerint igen büszke vagyok rá, hogy tanítványai sorába léphettem egy ilyen "öreg" rókának. Na, ezért a jelzőért tuti keményebb edzések jönnek a jövő héttől...
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 21 / 35

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat