Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
Aktuális | Események | Térségi hírek | Kultúra | Egyház | Sport | Oktatás | Kék hírek | Látszódj VELÜNK! 2019

 
A fejlődés útja
Tejfakasztó edzés a Royal Crossfit Gym-ben
2015. dec. 09.
A hétfői napon különleges edzésprogrammal (WOD) várta vendégeit a Royal Fitness Club Crossfit terme. Annak apropóján, hogy 2015. november 27-én megszületett a terem vezetőjének Tomán Kornélnak (Kori) kisfia, Benett (Beni), Kori egy különleges edzéstervvel készült a számunkra. A feladatokhoz tartozó számbeli paraméterek egytől-egyig Beni születési adatait tükrözték.
 ... bővebben » 
 
Látogatás a Royal Crossfit Gym-ben, avagy egy este a Fájdalom házában...
2015. dec. 01.
"Senki sem baszakodhat azzal, akinek sziklaszilárd elhatározása van." - egy mondat azon nagy életigazságok közül, amelyek a Royal Fitness Club Crossfit Gym termének falán díszelegnek. S, hogy hogy jön ez ide már az elején annak a cikknek, amely a Crossfitről szól??? Nagyon egyszerű: megfogott! Hiszen magához a Crossfithez is kell egy kőkemény elhatározás, azonban ha belekóstoltál, már az elején érzed, hogy ha ebbe nem döglesz bele, akkor sziklaszilárd leszel. Ez pedig kihat az életed minden területére, másképp látod majd a világot, másképpen viszonyulsz majd a dolgokhoz mint korábban. Hiszen, ha már sziklaszilárd vagy, és van egy elhatározásod, akkor attól ember nem tántoríthat el. Ez már több, mint egy sport, ez már egy életforma!
 ... bővebben » 
 
Újra vas a kézben
2015. nov. 17.
Két hónap kihagyás után ismét vasat ragadtam a Royal Fitness Club-ban. Klein Istvánnak, a Club vezetőjének, s egyben személyi edzőmnek tanácsát megfogadva mindig igyekeztem azt leírni ebben a blogban, amit én magam tapasztalok, érzek. Ez most sem lesz másképp...
 ... bővebben » 
 
Mester és tanítványa beszélgetnek...
2015. szept. 13.
Ahogyan azt utolsó blogbejegyzésemben ígértem, következzék az alábbiakban egy interjú, amelyet Klein István személyi edzőmmel, a Royal Fitness Club vezetőjével készítettem a minap. Fogadjátok szeretettel!
 ... bővebben » 
 
Kánikula ide vagy oda, én edzem a testem szorgalmasan
2015. aug. 15.
Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, hogy bírjátok ezt a nagy kánikulát... Megmondom őszintén, nyári gyerek lévén különösebb bajom nincs vele. Persze néha azért én is sokallom egy picit, legfőképpen akkor, amikor edzésen úgy érzem magam, mint egy vizes póló verseny igencsak aktív résztvevője. De természetesen ez sem az a tényező, amely kedvem szegi. A meleg leküzdését úgy fogom fel, mint egy újabb feladatot, amelynek teljesítésével csak erősebb leszek. Mint amikor azt mondom egy gyakorlatsor végén: "Na, próbáljuk meg, hogy erre még ráteszünk egy 5-öst.
 ... bővebben » 
 
Igazán csak extrém terhelés mellett lehet izomtömeget növelni
2015. júl. 23.
Klein Istvánnak, a Royal Fitness Club vezetőjének, s egyben személyi edzőmnek a fenti mondatára, mint kőbe vésett igazságra tekintek. Ennek megfelelően edzésről-edzésre feszegetem a határaimat... A gyakorlatok során úgy igyekszem belőni a súlyokat, hogy a végére már igencsak erőlködve, illetve csak segítséggel menjen azok végrehajtása. A fejlődés pedig nem marad el: az 5 hetes munka gyümölcse nem sok híján 5 kg plusz (2015. június 12-én 51,50 kg-al indultam és most július 20-án 56,04 kg-ot nyomtam). Ez a plusz pedig láthatóan nem sörhasként jött fel rám.
 ... bővebben » 
 
A póló...
2015. júl. 11.
...és igen! Elkészült az Edzem a testem Blog-os póló is, amelyen helyet kapott valamennyi eddigi támogatóm: a Royal Fitness Club, a GreenGo Juice Bar, valamint a #Repeta. E póló gyakori viselésével a Blog-on túl szeretném őket is népszerűsíteni, ezzel is kifejezve hálámat a támogatásukért.
 ... bővebben » 
 
Összefogás a gyógyulás reményében
2015. júl. 10.
Szombaton, 2015. július 11-én 16 órai kezdettel egy figyelemfelkeltő akció kerül megrendezésre a váci Duna-parton. Az eseménnyel szervezők egy rendhagyó jógagyakorlattal szeretnék felhívni a figyelmet egy igen súlyos és ritka betegségre, a magas tüdővérnyomásra (Pulmonalis Hypertonia, avagy PH). A világméretű PH kampányhoz idomuló program célja a betegség tüneteinek ismertetése a korai helyes diagnózis érdekében. Én magam sajnos nem tudok jelen lenni az eseményen, de az ügy iránt elkötelezett vagyok, s ezt azzal is ki szeretném fejezni, hogy a mai edzés során PH kampány reklámpólóját fogom viselni, továbbá a karomra felkerült egy, az akciót hirdető tetoválás is.
 ... bővebben » 
 
Egyre keményebben dolgozunk
2015. júl. 09.
Múlt péntekre ígért blogom elmaradt, de hát ember tervez... Az edzés természetesen nem maradt el, kőkeményen edzem a testem a Royal Fitness Clubban Klein István személyi edzőm társaságában. A múlt hét utolsó napján a Mell-Has párosé volt a főszerep. Ezúttal szerepet kapott a fekve nyomás ferde padon is, mellyel a mell felső részére dolgoztunk rá igen erősen. Nálam a mell tekintetében ez a terület a gyenge láncszem - ahogy István mondta, ide fel kell pakolnunk némi izmot, hogy úgy igazán el tudjunk kezdeni dolgozni.
 ... bővebben » 
 
Túl az első mérlegelésen
2015. júl. 02.
Lassan véget ér egy újabb edzéshetem - immáron a harmadik - a Royal Fitness Club-ban. Ezen a héten még nem jelentkeztem újabb bejegyzéssel, de sebaj... Cserébe írok ma is, holnap is egyet (holnap újabb edzésképekkel tarkítva). No, de sok a szöveg, lássuk, mi volt a héten eddig...
 ... bővebben » 
 
Csak előre, a kitűzött cél érdekében
2015. jún. 27.
Szerda a Hát-Váll, csütörtök pedig a Láb-Kar napja volt a héten. Megmondom őszintén, utóbbitól igencsak tartottam azok után, hogy az első Láb-Kar nap után úgy két napig tanultam járni. Személyi edzőm Klein István, a Royal Fitness Club vezetője megnyugtatott: most már annyira nem fog fájni. Igaza lett, hiszen másnap reggel nagyobb nehézségek, fájdalmak kísérete nélkül sikerült kikelnem az ágyból és lábra állnom.
 ... bővebben » 
 
Újra a "harcmezőn"
2015. jún. 23.
Egy hetes kényszerpihenő után hétfőn újra belevetettem magam a testedzésbe a Royal Fitness Club-ban. Kardio nappal indult a hét. Egy kis ellipszis, egy kis evezés, egy kis biciklizés, majd levezetésnek egy kis séta. Jól esett de már vártam a keddet, hogy újra szerephez jussanak a vasak is. ...és eljött a nap. A mai edzésen a Has-Mell páros vitte a prímet és végre sorra került a gyakorlatok között a régi kedvenc, a fekve nyomás is.
 ... bővebben » 
 
Tántoríthatatlan vagyok!
2015. jún. 21.
Lassan 10 napja nem hallottatok felőlem. Nos ennek nem az az oka, hogy a legutóbbi edzésen (2015. június 12-én, pénteken) végrehajtott kőkemény lábazási gyakorlatok másnapi és harmadnapi hatásától (konkrétan tanultam újra járni) elment a kedvem az egésztől. Nem! Tántoríthatatlan vagyok! Több, mint egy hetes elmaradásom hátterében tehát nem a kedv és elszántság lankadása áll, hanem az, hogy sajnos - a csodával határos módon a 35 fokos kánikulában - sikerült összeszednem egy "frankó kis" tüszős mandulagyulladást... De spongyát rá, kikúráltam magam. Köszönöm, jól vagyok. Hol a vas?
 ... bővebben » 
 
Edzem a testem - egy főszerkesztő nem hétköznapi blogja
2015. jún. 12.
Facebookos beharangozónkban két nappal ezelőtt azt írtuk, hogy rövidesen egy igazán egyedi blog indul a VácOnline.hu-n... Akkor még nem árultuk el, pontosan miről is szól majd a történet, csak annyit publikáltunk, hogy a Royal Fitness Clubnak és annak vezetőjének, az egyben személyi edző Klein Istvánnak is komoly szerep jut majd benne. Most már nem kerülgetjük tovább a forró kását. Főszerkesztőnk, Huszár Károly arra az elhatározásra jutott, hogy hosszú idő kihagyás után újra élete szerves részévé fogadja a sportot, s az olvasóknak lehetőséget kínál arra, hogy egy blog keretében a kezdetektől végig kövessék a haladását azon az úton, amelynek végén ott van az a cél, amit ő kitűzött maga elé. Jöjjön hát az első bejegyzés...
 ... bővebben » 
 
<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>

Eredmények 22 - 35 / 35

 


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat