Vác OnlineKERESÉS

Elismerés
 
 Média-díjban részesítette kollégánkat a PMRFK!
 

Támogatók:
 
Zollner Elektronik AG

BioTechUSA

hitelmindenkinek.hu

Barna Party Lovarda

Barna Party Kisvendéglő - Verőce

Keresőoptimalizálás

Toperini Ipari Park
 

Médiapartner:
 
 

CÉGINFÓ
HÍREK
MOZI SHOP
APRÓ
AUTÓ
VENDÉGLÁTÁS
RECEPT-TÚRA

 
A tavaszias idő ellenére mától téli üzemmódra vált a Magyar Közút
Nyomtatás E-mail
Jogszabályi előírás szerint a Magyar Közút Nonprofit Zrt. minden év november 10. napjától téli üzemmódra vált. Ez az idei évben - az enyhe őszi idő ellenére - sincs másként. Így az országos, mintegy 32 ezer kilométernyi gyorsforgalmi-, fő- és mellékút üzemeltetéséért felelős vállalat a mai naptól 93 üzemmérnökségén keresztül, több mint 4100 fővel és 1000 munkagéppel, 0-24 órás ügyeleti szolgálat mellett látja majd el téli feladatait.
 ... bővebben » 
 
Változik a vonatok közlekedési rendje Húsvétkor
Nyomtatás E-mail
A húsvéti hosszú hétvégén változik a vonatok közlekedési rendje. 2018. március 29-én, csütörtökön a pénteki, 30-án, pénteken a szombati, 31-én, szombaton és április elsején, vasárnap az ünnepnapi, 2-án, hétfőn a vasárnapi, 3-án, kedden pedig a szokásos munkanapi menetrend szerint közlekednek a vonatok. Érdemes élni a decemberi menetrendváltáskor bevezetett csatornakedvezményekkel, hiszen 5, 10 vagy akár 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg jegyüket az utasok - derül ki a MÁV Kommunikációs Igazgatóságának közleményéből, melynek további részleteit az alábbiakban olvashatják.
 ... bővebben » 
 
Tovább gyorsul a hazai közutak fejlesztése, felújítása
Nyomtatás E-mail
A közúthálózat bővítése a következő években összesen mintegy 2500 milliárd forintos ráfordítással kap új lendületet, e keretösszeg több mint felét hazai költségvetési forrás fedezi. A tervek megvalósítása jó ütemben halad: a kormányhatározatban nevesített beruházások több mint 70 százaléka már legalább a szerződéskötésig eljutott – hangzott el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. közös évzáró sajtótájékoztatóján, 2017. december 13-án, Budapesten.
 ... bővebben » 
 
A Magyar Közút már téli üzemmódra váltott - több mint 300 fő dolgozik a téli feladatok ellátásán
Nyomtatás E-mail
Az enyhe novemberi időjárástól függetlenül a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a hónap 10. napjától kezdődően az ország teljes területén, így Pest megyében is téli üzemmódra váltott. Ez azt jelenti, hogy 8 mérnökségén keresztül 308 fővel látja el a társaság az 2654 kilométeres megyei közúthálózaton a téli feladatokat, 0-24 órás ügyeleti szolgálat mellett.
 ... bővebben » 
 

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő > Utolsó >>

Eredmények 1 - 9 / 63

 
Oregmorgo


APRÓK

KÖZÉRDEKŰ

Mi Újság?

Írja meg,
s mi hírbe hozzuk!

Ha tud bármilyen
történésről, amiről
mi nem értesültünk
írja meg nekünk!

Hírmondó e-mail


Váci Egyházmegye Hírek Programok TV / Videó Miserend   Beállítás kezdőlapnak |  Hozzáadás a kedvencekhez |  A lap tetejére  
   Impresszum |  Médiaajánlat |  Jogokról |  Adatkezelésről |  Chat szabályzat